Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Biz üni arkadaşlarıyız eşimle. 6 yıllık bir beraberliğimiz vardı. Evlendik 1 ay sonra hamile kaldım. Ve bana herşey bu yıl geldi bi anda kendimi hem ev hanimi hem iş kadini hemde anne adayı olarak buldum. Bunun sorumluluğunun bana yaşattıklarını tahmin edebilirsiniz. Üstüne ailemden ayrı bi şehirde olmak. Ben bu kadar erken bebek istemiuordum. Ama korunmadım eşim hiç istemiyordu korunmamı bu kadar çabuk kalacağımı da düşünmemiştim. Yaşım 28 benimde.

Arkadaslar bu durumlar hep hamileleikten kaynaklaniyo bende kavgaliyken dunyanin en kotu adami olur iyiykende en iyisi . Normal yani ama biraz kendimizi tutmaliyiz yazikk onlarada

Ben ilaç içsem de içmesem de, hamilelikle de ilgilisi yok o gıcık olma hep var, ama en çok ilaç içmeyince oluyor, oysa dünyanın en normal şeyini bile yapsa boğazım geliyor :))
babamın çay içişi,çıkardığı sesler ve eşimin yatışı,uyuyuşu,yemek yiyişi,sosyal hayatta da oluyor,tlfla konuşulması,sakız çiğnenmesi,ağız şapırdatarak yemek yenilmesi,tesbih çekilmesi,öyle böyle değil kıvranıyorum bunlar olduğunda...ne olacak böyle yahu ...

Aynı inan bana ayni :)) bide bizim bahçedeki ayağa dolanan itici bi kedi var , hayvanla ra bayılırım ilk defa bi kediye gıcık oldum :) babama ve üst kattaki kari ve veledi kocası iyice gıcığım. Az önce kadını pazarda gördüm iki tane cakasim geldi :) o kadar nefret yani, bi de kendini beğenmiş hasbam, yüzüne baksan tükürmezsin iyilikten ölüyor. İyyy sinir.

benim hayatım hep çalkantılıydı,aşk hayatım,aile hayatım hep sorunlarla,hatalarla dolu geçti,majör depresyon olarak vurdu bu birikimler tabi.dedim evleneyim yuvam çocuğum olsun yaş geçiyor,ama sevmeden çok zormuş evlilik..

Seversin ya zamanla, su an gıcık olduğundan öyle oluyordur. Geçer inan bana.

he şu devamlı koşan veled...,ben komşu takıntılarımı saymadım bile,Allah tan üst kattakiler sessizleşti artık,ölüyordum onların konuşma seslerinden,yaz geliyor yanda kahve var,okey taşı sesleri başlar

Seversin ya zamanla, su an gıcık olduğundan öyle oluyordur. Geçer inan bana.
sever miyim dersin, inşallah...2003 ten beri tanıyorum çok ta seviyordum ozamanlar,evlilik kararı da almıştık.ama bir soğukluğu bir mesafesi ve ilgisizliği vardı canıma tak demişti ve ayrılmıştım.iki sene sonrası pişmanım deyip peşime düştü.ama bende tam bitmiş.2009dan beri hep peşimdeydi,o olmadı bu olmadı derken,çevremin de baskısıyla,bir bebeğim olsun diye evlendim.

Arkadaslar bu durumlar hep hamileleikten kaynaklaniyo bende kavgaliyken dunyanin en kotu adami olur iyiykende en iyisi . Normal yani ama biraz kendimizi tutmaliyiz yazikk onlarada
Aynen canım benimde oyke kavgalıyken en nefret ettiğim barışınca da dünyada ondan iyisi yok şukurler olsun ki benim gibi birini çekiyor cidden hem. sabırlı hemde iyi bir eş aslında ama benimde aileden uzak kalmam hemen bebek olması panik atak çookk etkiledi herşey üst üste geldi sanki kaldıramadım

Stilizan beni lustralden daha çok rahatlatıyor neredeyse. Nerden baksan 3 ay var daha. Şu hormonları atsak vücuttan rahata ersek yaa.. Paxera yetiyorsa ne ala.
Doktor bana biraz iştah açılsın diye verdin dedi bende de açıldı beya bırak o zaman dedi bende bırakıcam yeter umarım bakalım

Yarın detaylı ultrasonum var ilk defa bi testi yaptırıyorum inşallah iyi gelir sonuçlar duanızda banada yer verin. Annemde ameliyat olacak çok sıkıntım var arkadaşlar dua ederseniz çok memnun olurum. Hepinizden şimdiden Allah razı olsun. Herşey iyi olsun bizim için inşallah

bugün hava kötü benide etkiledi bi saatim öteki saatim i tutmuyo artık Allah yardım cımız olsun hepimizn

Allh sifa versin canim . Haberlerini bekliyoruz yarin insallhh

İnşallah annenin ehliyeti iyi geçer özge ,yarin da senden güzel haberler duyarız.
Allahım gücümüzü,kuvvetimizi,sağlığımızı,huzurumuzu artırsın.

Benim de ikili test sonucum iyi cikti.yarin dortluyu ogrenecegim.sirada detayli ultrason var,öffff onun sıkintisı sardı simdi de...

Nerede ve kaç tlye yaptiracaksin canim detayli usgyi?guzelce incelersin bebişinin organlarini herbiseyini...cd verecekler mi?annecigine Allahtan acil sifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…