Amin canim.puslu,yagmurlu havalarda benim de depreşiyor herbişeyim.bugün hava kötü benide etkiledi bi saatim öteki saatim i tutmuyo artık Allah yardım cımız olsun hepimizn
Amin cümlemizin Allah razı olsun on gün var tam ameliyata hayırlısıyla yarında yazarım inşallah güzel gelir herşey hepimiz için güzel i hayırlısı olsun herşeyinİnşallah annenin ehliyeti iyi geçer özge ,yarin da senden güzel haberler duyarız.
Allahım gücümüzü,kuvvetimizi,sağlığımızı,huzurumuzu artırsın.
Sarıgazi özel bölge hastanesinde canım 190 tl ye yaptırıcam sabahtan. Allah razı olsun hepimize şifa versin Allah'ımNerede ve kaç tlye yaptiracaksin canim detayli usgyi?guzelce incelersin bebişinin organlarini herbiseyini...cd verecekler mi?annecigine Allahtan acil sifalar dilerim.
Amin canım benim inşallah herşey iyi güzel olsun. Çok ihtiyacım var artık iyi şeylere@ozgrm canm hayirli sonuclarla donersn inaallh rabbm anneneede acil sifalar wersin inaallh
Ayy ne guzell bende bir an once dogurmak istiyorum ama zman gecmiyoki gunleri sayiyorum resmen .. insallh saglicakla dogurursun . Haber vermeyi unutma sakin haKızlar 3 hafta sonra doğuruyormuşum :) tam gün vermedi 2 hafta sonra gün vericek. Sağolsun kadın çok rahatlattı beni çok korkagim benim için herşeyi yapıyor Allah razi olsun.
Ohh ih masallhh hayirli sonuclarla donersin insallhh. Ayrintilida resim arti cd veriyolar a dan z ye her seyi inceliyolar yaklasik 30 yada 45 dk suruyo yerine gore degisiyoBenim de ikili test sonucum iyi cikti.yarin dortluyu ogrenecegim.sirada detayli ultrason var,öffff onun sıkintisı sardı simdi de...
Aynen hamilelik baydı artik, tabi haber veririm canım, doğum sonrası da beraberiz.Ayy ne guzell bende bir an once dogurmak istiyorum ama zman gecmiyoki gunleri sayiyorum resmen .. insallh saglicakla dogurursun . Haber vermeyi unutma sakin ha
Ayy çok şükür kurtuluyorsun. İlaç kullanıyor muydun canımAynen hamilelik baydı artik, tabi haber veririm canım, doğum sonrası da beraberiz.
Kullanmaz miyim canım. İlk 3 ay zor dayandımAyy çok şükür kurtuluyorsun. İlaç kullanıyor muydun canım
Ne kullanıyordun canım kaç mg ?Kullanmaz miyim canım. İlk 3 ay zor dayandım
Lustral 50mg, solian 100mg. Anca adam etti beni :) sen ne kullanıyorsun. Doğum yaklaşınca solian i bırakıcam, lustral a devam.Ne kullanıyordun canım kaç mg ?
Lustral 50 mg stilizan 2 mg. İnşallah iyi haberini alırız. Ay darısı başımıza kurtulsak bizde.Lustral 50mg, solian 100mg. Anca adam etti beni :) sen ne kullanıyorsun. Doğum yaklaşınca solian i bırakıcam, lustral a devam.
Yok canım, ona hep devam dedi dr. Emzirirken de kullanıcam, belki ameliyat günü izleyebilirim dr â sorucam yarin.dreamy07 lustrali bırakmayacak misin doğumdan önce
Sağol Kuzucum zaman geciyo gün gelicek sende gününü alıp bize duyuracaksın :)Lustral 50 mg stilizan 2 mg. İnşallah iyi haberini alırız. Ay darısı başımıza kurtulsak bizde.
Aminnnn.. Doğumdan sonra bırakma bizi olur muSağol Kuzucum zaman geciyo gün gelicek sende gününü alıp bize duyuracaksın :)
Bırakmam canımAminnnn.. Doğumdan sonra bırakma bizi olur mu
Cok heyecanlandım,bizi habersiz bırakma..Kızlar 3 hafta sonra doğuruyormuşum :) tam gün vermedi 2 hafta sonra gün vericek. Sağolsun kadın çok rahatlattı beni çok korkagim benim için herşeyi yapıyor Allah razi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?