Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

@ozgrm canm hayirli sonuclarla donersn inaallh rabbm anneneede acil sifalar wersin inaallh

İnşallah annenin ehliyeti iyi geçer özge ,yarin da senden güzel haberler duyarız.
Allahım gücümüzü,kuvvetimizi,sağlığımızı,huzurumuzu artırsın.
Amin cümlemizin Allah razı olsun on gün var tam ameliyata hayırlısıyla yarında yazarım inşallah güzel gelir herşey hepimiz için güzel i hayırlısı olsun herşeyin

Nerede ve kaç tlye yaptiracaksin canim detayli usgyi?guzelce incelersin bebişinin organlarini herbiseyini...cd verecekler mi?annecigine Allahtan acil sifalar dilerim.
Sarıgazi özel bölge hastanesinde canım 190 tl ye yaptırıcam sabahtan. Allah razı olsun hepimize şifa versin Allah'ım

Kızlar 3 hafta sonra doğuruyormuşum :) tam gün vermedi 2 hafta sonra gün vericek. Sağolsun kadın çok rahatlattı beni çok korkagim benim için herşeyi yapıyor Allah razi olsun.

Kızlar 3 hafta sonra doğuruyormuşum :) tam gün vermedi 2 hafta sonra gün vericek. Sağolsun kadın çok rahatlattı beni çok korkagim benim için herşeyi yapıyor Allah razi olsun.
Ayy ne guzell bende bir an once dogurmak istiyorum ama zman gecmiyoki gunleri sayiyorum resmen .. insallh saglicakla dogurursun . Haber vermeyi unutma sakin ha

Benim de ikili test sonucum iyi cikti.yarin dortluyu ogrenecegim.sirada detayli ultrason var,öffff onun sıkintisı sardı simdi de...
Ohh ih masallhh hayirli sonuclarla donersin insallhh. Ayrintilida resim arti cd veriyolar a dan z ye her seyi inceliyolar yaklasik 30 yada 45 dk suruyo yerine gore degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…