Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet anahtar kelime bu:şartlanma...ve algının açılması çok doğru.benim boyle gider yillardir boyle...

Bu aylarda normal sanırım baş ağrıları. Benimde ruhum daralıyor. Üstüne bugün sıkıntının geldiği an kalbimin kulaklarımda attığını duydum zaten yok yok bende bide panik atak çıkmasın Allah korusun.

İnşallah çıkmaz canım ya.Bilmiyorum normal mi?Başlarda normaldi öncekinde ama şimdi bilmiyorum,inşallah normaldir.

Canım yakında kendi bebeğinin sesinden onları duymayacaksın zaten.Azıcık sabret
Hamilelikte kan dolaşımı çok artar,kalp daha hızlı çalışır dolayısıyla.Ben de güm güm güm dinliyorum kalbimi zaman zaman.

İnşallah çıkmaz canım ya.Bilmiyorum normal mi?Başlarda normaldi öncekinde ama şimdi bilmiyorum,inşallah normaldir.
Baş ağrısı için mi diyorsun?Hamilelikte çok rastlanan bir şikayet baş ağrısı ama senin tansiyon problemin var canım.dikkatli ol dr.una herşeyini söyle..

Hamilelikte kan dolaşımı çok artar,kalp daha hızlı çalışır dolayısıyla.Ben de güm güm güm dinliyorum kalbimi zaman zaman.
Sıkıntı geldiği an başladı ödüm koptu bide pa başladı diye, çok şükür değilmiş. Bugün nasılsın geçti mi dünkü sıkıntın biraz

Milyon kez sordum baydırdım sizi biliyorum ama yine de duymaya ihtiyacım var. Ya kızlar doğurunca geçecek mi? Eski halimize dönecek miyiz? Severek evlendim iki aydır babamlarda kalıyorum evime dönmek istemiyorum. Öğretmenim , 4 yıl kpss ile uğraştım atandım musmutlu olmuştum şimdi okulun yüzünü görmek istemiyorum. Yani böyle devam ederse hayatım biterim. eşsiz işsiz bir hayat nasıl olur ki ama şuan aynen bunu istiyorum. Nolur yardım edin

Geçicek hepsi bak ne güzel atanmışsın, bebiş, sen eşin çok mutlu olacaksınız

Sıkıntı geldiği an başladı ödüm koptu bide pa başladı diye, çok şükür değilmiş. Bugün nasılsın geçti mi dünkü sıkıntın biraz
akşam evde de koptum gittim,boşanalım dedim,bıktım dedim,hakaret,küfür dizboyu gitti valla...bugün işe geldim dün tartıştığım iş arkadaşımdan özür diledim barıştık,o moral oldu tekrar ,şimdi iyiyim.gitgeller bugün olmadı,dün çok gergindim.

eşini de seviyorsun,işini de,daha ne olsun,depresyon iyileşir canım.Benim sorunlarım depresyon gidince de devam ediyor.hiç merak etme,geçip gidiyor..

Ah hormonlar ah, enistenin de gönlünü al canım. Allah korusun ne boşanması, gerçi bende de kriz gelince ipleri koparıyorum boşanalım diyorum ama sonra özür diliyorum :)

İnsan hasta olunca hep öyle geçecek gibi hissedermiş. Bende hiç gececek gibi hissetmiyorum.

Bende dipteyken hayat berbat geliyor, Allah razi olsun ilaçlardan, maalesef 1 tanesini bırakmak zorundayım bakalım ne olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…