- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Evet anahtar kelime bu:şartlanma...ve algının açılması çok doğru.benim boyle gider yillardir boyle...Evet koşuyor pis velet, ama eşim abartıyorsun dedi o kadar çok ses yok dedi oysa ben o ayak sesini beynimde duyuyorum, ilaç kullanırken iyiyken sesi az geliyo pek de sallamıyorum, yani bende anlamadım, prof psikiyatrist de algıların açılıyo takıntı yaptığın şeye sen duyuyorsun ama mesela yanindaki duymayabilir dedi, psikolog da bu şartlanma dedi, veledin sesine şartlamışsın dedi, yani nedir bende anlamadım :) delirmesem iyi :))
İnşallah çıkmaz canım ya.Bilmiyorum normal mi?Başlarda normaldi öncekinde ama şimdi bilmiyorum,inşallah normaldir.Bu aylarda normal sanırım baş ağrıları. Benimde ruhum daralıyor. Üstüne bugün sıkıntının geldiği an kalbimin kulaklarımda attığını duydum zaten yok yok bende bide panik atak çıkmasın Allah korusun.
Canım yakında kendi bebeğinin sesinden onları duymayacaksın zaten.Azıcık sabret
Hamilelikte kan dolaşımı çok artar,kalp daha hızlı çalışır dolayısıyla.Ben de güm güm güm dinliyorum kalbimi zaman zaman.Bu aylarda normal sanırım baş ağrıları. Benimde ruhum daralıyor. Üstüne bugün sıkıntının geldiği an kalbimin kulaklarımda attığını duydum zaten yok yok bende bide panik atak çıkmasın Allah korusun.
Baş ağrısı için mi diyorsun?Hamilelikte çok rastlanan bir şikayet baş ağrısı ama senin tansiyon problemin var canım.dikkatli ol dr.una herşeyini söyle..İnşallah çıkmaz canım ya.Bilmiyorum normal mi?Başlarda normaldi öncekinde ama şimdi bilmiyorum,inşallah normaldir.
Sıkıntı geldiği an başladı ödüm koptu bide pa başladı diye, çok şükür değilmiş. Bugün nasılsın geçti mi dünkü sıkıntın birazHamilelikte kan dolaşımı çok artar,kalp daha hızlı çalışır dolayısıyla.Ben de güm güm güm dinliyorum kalbimi zaman zaman.
Geçicek hepsi bak ne güzel atanmışsın, bebiş, sen eşin çok mutlu olacaksınızMilyon kez sordum baydırdım sizi biliyorumama yine de duymaya ihtiyacım var. Ya kızlar doğurunca geçecek mi? Eski halimize dönecek miyiz? Severek evlendim iki aydır babamlarda kalıyorum evime dönmek istemiyorum. Öğretmenim , 4 yıl kpss ile uğraştım atandım musmutlu olmuştum şimdi okulun yüzünü görmek istemiyorum. Yani böyle devam ederse hayatım biterim. eşsiz işsiz bir hayat nasıl olur ki ama şuan aynen bunu istiyorum. Nolur yardım edin
akşam evde de koptum gittim,boşanalım dedim,bıktım dedim,hakaret,küfür dizboyu gitti valla...bugün işe geldim dün tartıştığım iş arkadaşımdan özür diledim barıştık,o moral oldu tekrar ,şimdi iyiyim.gitgeller bugün olmadı,dün çok gergindim.Sıkıntı geldiği an başladı ödüm koptu bide pa başladı diye, çok şükür değilmiş. Bugün nasılsın geçti mi dünkü sıkıntın biraz
eşini de seviyorsun,işini de,daha ne olsun,depresyon iyileşir canım.Benim sorunlarım depresyon gidince de devam ediyor.hiç merak etme,geçip gidiyor..Milyon kez sordum baydırdım sizi biliyorumama yine de duymaya ihtiyacım var. Ya kızlar doğurunca geçecek mi? Eski halimize dönecek miyiz? Severek evlendim iki aydır babamlarda kalıyorum evime dönmek istemiyorum. Öğretmenim , 4 yıl kpss ile uğraştım atandım musmutlu olmuştum şimdi okulun yüzünü görmek istemiyorum. Yani böyle devam ederse hayatım biterim. eşsiz işsiz bir hayat nasıl olur ki ama şuan aynen bunu istiyorum. Nolur yardım edin
Ah hormonlar ah, enistenin de gönlünü al canım. Allah korusun ne boşanması, gerçi bende de kriz gelince ipleri koparıyorum boşanalım diyorum ama sonra özür diliyorum :)akşam evde de koptum gittim,boşanalım dedim,bıktım dedim,hakaret,küfür dizboyu gitti valla...bugün işe geldim dün tartıştığım iş arkadaşımdan özür diledim barıştık,o moral oldu tekrar ,şimdi iyiyim.gitgeller bugün olmadı,dün çok gergindim.
özür mözür dilemem ben o odundan..Ah hormonlar ah, enistenin de gönlünü al canım. Allah korusun ne boşanması, gerçi bende de kriz gelince ipleri koparıyorum boşanalım diyorum ama sonra özür diliyorum :)
Oy çok kızmışsın :) , geçicek canım, bebişi kucağına alınca hepsi geçerözür mözür dilemem ben o odundan..
Hiç ümidim yok,inşallah canım.Oy çok kızmışsın :) , geçicek canım, bebişi kucağına alınca hepsi geçer
İnşallah canım inşallahGeçicek hepsi bak ne güzel atanmışsın, bebiş, sen eşin çok mutlu olacaksınız
Canım doğum a az kaldı nasıl gidiyor gittinmi doktora ne dedi normal mı olacakBende dipteyken hayat berbat geliyor, Allah razi olsun ilaçlardan, maalesef 1 tanesini bırakmak zorundayım bakalım ne olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?