Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Burçların etkileşiminden pek anlamam ama bende yay burcuyum eşim terazi. Ufaklık aslan olacak aslanlarla da hiç anlaşamam napcaz bakalım
Koç,aslan,yay ateş grubundandır, cok iyi anlaşırlar canım.benim oğlan da aslan olacak Allah izin verirse inşallah.ben bir koç olaraktan yaylarla inanılmaz iyi anlasırım.

Ay bende en gec 38 de dogum yapmak istiyorum dojtor da 31 mayisi bekliyelim diyo oncekilerde aezeryan oldu neyi beklicek anlamadim ben korkarim dicem suyum falan gelir ne yaparim sonra erken isticem dogumu
Anne karnında geçen bir gün dahi bebeğin gelişimi icin cok büyuk canim .bundandir...

Geçmiş olsun canım dinlen evinde bir güzel.

Attıgın ilaclar hangileri canim?berbat sonlanmadı canım,tam tersi Allah korudu,seni de bebegini de bağışladı canım.geçti bitti öyle düşün kurtuldunuz sükürler olsun.insallah kavusursun sag salim mutlu bir sekilde,kısmet boyleymis canim.

Vitamin, tüm saçma sapan mide ilaçlarını attım.Dr.lara miden ağrıyor dayanamıyorum diyorum, adam her dk, gaviscon, talcid iç diyor.Tüm mide ilaçları hamilelik kıyafetleri çöpe attım.Zaten birdaha çocuk düşünemem risk altındayım.Çocuk yapacam diye ölümle burun buruna yaşayamam.

Çok şükür kurtuldun canım bitti o korkunç günler geçti gitti. Güzel günler olacak bebişinle

ececem canım geçmiş olsun ne oldu bitanem anlamadim kaç haftaliktiki bebek.bir şekilde kurtuldunn cnm işte artık bir bebeğin oldu.Allah bagislasin artık hiçbişey düşünme bebek çıkana kadar sende toparlanirsin sonra mutlu bir hayat seni bekliyor

Ben ikinci oglumla neler yasadim ne saglik sorunlari hemde o donemde panik atakla yeni tanismistim ne oldugunu bana ne oluyo anlamiyordum o halde hastanelerde yattim oglumla sabahlara kaar uyuyamazdim zaten coxuk 2 aylik aglar durmaz sutum yok doymaz offff xok zor gunlerdi yani demem o ki onlar gecti gitti simdi 3 5 yasinda tas gibi masallhh rabbim dermansiz dert vermesin sukret 1 ay nedirli su gibi gecip gidiyo kolay degil biliyorum ama sabretmek zorundasin canim benim

Ayy bu arada bende koçum ve burcumu hiç sevmiyorum. Kendine zarar bir burç. Etrafa hiç zararı olmazda. Koç başı simgelermis bu yüzden hassas yerimiz yani en çok psikolojik rahatsızlıklara açık burç uff

Merhaba.

Sana kötü hissettirmeyecekse ne oldu anlatır mısın? İlaçtan mı zehirlendin ve bebeğin kaç haftalık doğdu? Ben de erken doğum yaptığım için kızım 28 gün hastanede kaldı. Şimdi 3 yaşında. Çok şükür iyiyiz. İnşallah sen de bebeğini kucağına aldığında bütün sıkıntılarını unutacaksın.

Çok geçmiş olsun inşallah bebişinde gelir tez zamanda yanına. Hastanede yatmak çok zor bnde ilk defa yattım bu gebeliğimde dış gebelik şüphesiyle ellerim kollarım morarmıştı ağlamıştım uç gün ölüm gelmişti bna Allah yardımcın olsun. Bebişine de güç versin

Preeklampsiden 31+5 de 1160 gr. İle acil ameliyat şart bebek seni zehirliyor hayati tehliken var dediler.
İçtiğim ilaçlarla alakası yok.Neden olduğunu dr. Da bilmiyor.Araştırıyorlar şuanda.

Hastanede çok yatmak sıkıntı, herşey normal olsa dahi insan daralıyor.Bende normal bile olmadı, hastanede her 10 dk da bir birisi gelip gidiyor, korkuyorum ne oluyor diye soruyorum kimse bişide demiyor.En son sabah nöbet değişen hemşireye sordum hayati tehliken var riskli ilaçlar alıyorsun dediğinde, halimi düşünün işte.

Bu olanların içilen ilaçla antidepresanla alakası yok.Rahatlıkla ilaçlarınızı için.Strese girmeyin.

Kaçıncı haftada doğdu?

Tekrar geçmiş olsun Ece.İnşallah sağlıkla yavruna kavuşursun sağsalim.Allahım kimseye yaşatmasın böyle sıkıntılı günler. sen de bebişinde bu zorlu sürece dayandınız ve eminim bundan sonra İnşallah herşey çok daha güzel olacak.

m.beauty Arkadaşınla barışmakla iyi yapmışsın canım.Ben de böyle durumlarda kendimi daha kötü hissederim,üstelik de hep kendimi suçlarım.
Eşlerimizde bu süreçte bizim hallerimizden ya da kendi yapılarından iyice odunlaşıyorlar doğru,şaşkın olup çıkıyorlar doğru.Ama bu süreç geçince eminim daha iyi olacaksın eşinle de.Çocuğunun babası olması bile senin ona olan duygularını değiştirecek inan.

Ah hormonlar ah, enistenin de gönlünü al canım. Allah korusun ne boşanması, gerçi bende de kriz gelince ipleri koparıyorum boşanalım diyorum ama sonra özür diliyorum :)
dreamy07 Ne güzel ,insanın siniri geçince özür dileyebilmesi kadar güzel birşey yok.Yeri gelir ben dilerim,ama benim eşim çok ağır suçlu bile olsa özür dilemez.
Ben de çok korkuyorum doğum anından söyledim doktora ama sen oralarını hiç düşünme dedi başka da birşey demedi.E nasıl olacak düşünmemek.Benim zaten heyecan korku,üzüntü anında yükselen tansiyonum var.Artık iyice durumumdan kompleks duymaya başladım.Bu durum daha da kötü yapıyor tabi beni.

Ameliyattan korkmayın, bende korkuyordum.Ama korkulacak birşey yokmuş.Normal doğum yapan kadınlarla, aynı katta yattım.Kadın yan tarafta normal doğum yapıyordu, ben ise ameliyattan sonra yan odaya aldılar, orda acı çekmeden yatıuordum.Onlar basbas bağırıyordu, ben öyle acısız yatıyordum.

Korkmayın demek zor ama geçen hafta ameliyat olan ve yaşadığım için söylüyorum.

Evet canım haklısın.Normali hiç düşünemezdim heralde.Mesela ben çok kolay olmuşum.Ama benim küçük kardeşimi doğururken annem çok zorlanmış.
Ama garip bir korku benim içimdeki,anlam veremediğim,korku ve heyecan karışı.Orda titreme krizine girersem benimle nasıl uğraşacaklar,kızacaklar mı v.s. korkusu var hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…