Korkma bisey olmaz Allah in izniyle.Dörtlü test sonucum çiktı trisomi 21 yani down sendromu riskim 922 /1.yani aynı değerleri gösteren 922 kadından birinin gebeliğinde trisomi 21li gebeliğe rastlanmış.yaş riskim yüksek cıktı 116 da bir
Allah ın izniylehiçbirşey olmayacak canım bebeğin bence şuan gayet sağlıklı lütfen üzme kendini.Dörtlü test sonucum çiktı trisomi 21 yani down sendromu riskim 922 /1.yani aynı değerleri gösteren 922 kadından birinin gebeliğinde trisomi 21li gebeliğe rastlanmış.yaş riskim yüksek cıktı 116 da bir
Canm benm Rabbim tez zamanda hayrla sağlıkla bebişinle feraha çıkarsın inşallah bizim komşumuz tansiyon nedeniyle altı aylık doğum yaptı.şimdi dört yaşında çok tatlı ve sağlıklı.Rabbim güzel günler göstersin inşallah çok geçmiş olsun.. SevgilerTabi cnm ani gelişen birşey oldu bırakmaya fırsat olmadı, kadın doğumcu bişi olmaz dedi, hala tansiyonum sabit hale gelmedi,
O nedenle hala hastanedeyiz.
Canm benm Rabbim tez zamanda hayrla sağlıkla bebişinle feraha çıkarsın inşallah bizim komşumuz tansiyon nedeniyle altı aylık doğum yaptı.şimdi dört yaşında çok tatlı ve sağlıklı.Rabbim güzel günler göstersin inşallah çok geçmiş olsun.. Sevgiler
Devam et, bende 75 mg ile girdim.Bişi olduğu yok.Planlı değildi sonuçta ne yapalım.Kızlar psikiyatriste gittim bugün lustral 75mg yaptı solian i biraktiriyor, ameliyat günü de dahil olmak üzere lustral e hep devam edicem.
cnm bebişin nasılİnş cnm, asıl sıkıntım tansiyon değil aslında, gebelik zehirlenmesinin verdiği sıkıntıdan dolayı.İnş herşey yoluna girer.Hamilelikte ayrı sıkıntı yaşadım.Şimdi ayrı, büyük travma hem benim için hemde bebeğimiz için
Ameliyat günü içtin mi canım, solian i bırakınca zorlamayayım diye lustral i arttırdı.bu arada sen nasıl oldun canım bebis nasıl.Devam et, bende 75 mg ile girdim.Bişi olduğu yok.Planlı değildi sonuçta ne yapalım.
Sağol canımmOh oh sevindim adina
İnşallah bir an önce iyi olursunuz canım. Sen ve bebişin rahat edersiniz inşallahİnş cnm, asıl sıkıntım tansiyon değil aslında, gebelik zehirlenmesinin verdiği sıkıntıdan dolayı.İnş herşey yoluna girer.Hamilelikte ayrı sıkıntı yaşadım.Şimdi ayrı, büyük travma hem benim için hemde bebeğimiz için
Mutlaka fayda edecektir canım sabret.bazen de kotu hissetmemiz hamilelik hormonlari etkili oluyirİnsan=hormon olabilir mi ya20 günden fazla oluyor lustral ne zaman tam etki edecek. Ya da etmeyecek mi
Yani tamamen üç ay önce gibiyim desem yalan olur elhamdülillah o zamandan daha iyiyim ama tamamen etki etsin düzelelim artık yaMutlaka fayda edecektir canım sabret.bazen de kotu hissetmemiz hamilelik hormonlari etkili oluyir
Canım benim hormonlara artı depresyona teslim bi ruh halimiz var bugün canında sıkıldı sonuçlara ondan. Bizi seviyor etrafımız eşimiz babamız kardeşlerimiz. Hiç kimsemiz olmasa da içimizde yeşeren hayat bizimle beraber olacak. Geçecek bu günler.Kızlar iyi dilekleriniz icin sagolun.Bugün kötü bir gündü benim için.once esime saydırdım tlf.mesajlariyla,sonra isyerinde tartısma yasadım.hep boyle oluyor,depresyon giderken asabiyeti ve takıntıları getiriyor.konusmadigim kisi sayisi üç oldu isyerinde.iki kardesim,babam,esim de var.yapayalniz ölürüm ben boyle giderse,kimse kalmayacak etrafımda..
Allah kurtarsın bizi yaSabret ilknur elbet yapacak ama hormonlari unutma onlarda zorluyo bizi bu donemde
Oluyor canım bu tarz sorunlar hepimizde.Ama sonra pişman olan gene biz oluyoruz.Kızlar iyi dilekleriniz icin sagolun.Bugün kötü bir gündü benim için.once esime saydırdım tlf.mesajlariyla,sonra isyerinde tartısma yasadım.hep boyle oluyor,depresyon giderken asabiyeti ve takıntıları getiriyor.konusmadigim kisi sayisi üç oldu isyerinde.iki kardesim,babam,esim de var.yapayalniz ölürüm ben boyle giderse,kimse kalmayacak etrafımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?