Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ondan olabilir canım. Ben kullandığımdan beri çok rahatladım mide bulantılarından. Bide normal mi bilmiyorum anlık rahatlatiyor beni stilizan. Seviyorum onu.
Aynen benimde o kesti iştahımı açtı ya kilo almaktanda korkuyorum çok o yüzden bırakmak istedim ya

Ay o mide bulantıları bi kesilsin bide ben majör depresyon yüzünden 11 kilo verdim o yüzden bana lazımdı. Doğuma kadar da bırakmıcam inşallah.

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor. Mide bulantım benimde var stilizanı bırakıyorum ondan mı acaba of offf
İyi olmaya,günü geçirmeye bakıyorum özge,sıkıntılar devam ediyor,inşallah hergun daha iyi oluruz.
Enseden gelen ağrı tansiyondan olabilir evet,kendini sıktı isen gün içinde oda boyundaki kasılmadan kaynaklanan bas ağrısına sebep oluyor.bende ikisi de oluyor.

2 gündür enkaz gbi yim arkdaslar bulantı kusma canımdan bezdim artık canlı cenze gbiyim kustukça atak gldinefes daralması yüreğime taş oturmuş gbi olması yutkunamıyorum mafolmuş durumdaym

Ay o mide bulantıları bi kesilsin bide ben majör depresyon yüzünden 11 kilo verdim o yüzden bana lazımdı. Doğuma kadar da bırakmıcam inşallah.
bırakma sen canım beya vermişsin ben dört kilo falan anca verdim artık fazla kilo almadan yola devam etmem lazkm

Geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarına mutlaka ölçtür tansiyonu nolur nolmaz diye. Hep gün geçirmeyle geçiyor zaten bide beb yola gidiyorum yarın

2 gündür enkaz gbi yim arkdaslar bulantı kusma canımdan bezdim artık canlı cenze gbiyim kustukça atak gldinefes daralması yüreğime taş oturmuş gbi olması yutkunamıyorum mafolmuş durumdaym
Ya acaba doktordan stilizan mi istesen çok işe yarıyor mide bulantısına. Bu arada sen gittin mi doktora

bana mide bulantısı için agızda emmeli bi ilaç verdi doktor ilknur kanamam için giittim kalp atışlarını azıcık dinledim çok öenmli bişi olmadıgıı söledi eşim beni anlamıyo anneme gitmek istemiyorum evimden soğuyorum bu sefer kendime bakamıyorum bi çorba ble yapamadım eşim gelince hazır çorba yaptı o yapınca ben daha kötü hissetim kendimi bütün bi gece agladım

Offff seni o kadar iyi anlıyorum ki tıpkı benim ilk üç aydaki halim gibi. Eşim yapardı. Ben yine yiyemezdim mide bulantısı kusmadan. Üstüne halsizlik kendine bakamama. Ya annen bakıyorsa sana zorla kendini orda kalmaya çünkü kendine bakamaya bakamaya halden düşeceksin. Kanamanın ciddi bişey olmamasina çok sevindim. Kalp atışlarını duyunca ne hissettin ? Bişey ifade etti mi sana?

hayatta bu kadar zor çaresiz kaldıgımı hatırlamıyorum cnm ne zaman geçicek hiç geçmicekmiş gbiyim abim evlenicek haziranda annem bi yandan onunla koşturuyo ben evimde kendimi rahat hissediyorum ama bi yemek bile yapmaktan acizim kendime kalp atşlarını duydugumda biraz heyecanladım tabi bu hastalıkla ne kadar çocugu düşünebilirsek

Sanki bir bataklığa düştüm çıkmaya çaliştikça daha çok batıyor gibi hissediyordum ne gün işigi ne bi çıkış yolu. Ne aldırabiliyorsun ne vakit geçiyor günler yıl gibi. Çaresizim. O kadar zor günler atlattım ki intiharı milyon kez düşündüm tasarladım. Bu yüzden iki aydır babamlardayım. Hormonların 5. Aydan sonra azalıyormuş etkisi ve lustral ile stilizan bir nebze etki etti. En azindan kusmalarım çok azaldı bikaç günde bir bi kez ya oluyor ya olmuyor. 11 kilo vermiştim. Şimdi bir iki kilo almışım. Yine daralmalar var. Hala kişisel temizlik tam bir külfet. Haftasonu da eve dönücem onun stresi var. birileri yanında olmali kız kardeşin yok mu veya kalabilecek biri. Görümcen falan.

tıpkı beni anlatıyosun sen ya banada geçmek bilmiyor yıl gbi anasın satayım ben eşimin tarafıyla konusmuyorum onlara çok yakın oturuyorum kayınpederim sürekli geliceksin gidiceksin diye baskı yapıyodu dayanamadım bi yerde patladım görümcemde kaynanamda kayınpederin korkusundan gelemiyorlar bana dün eşime söle annene bi tas çorba yapsın bari bana dedim gelip gelmedi biliyomusun onlarıda kafaya takıyorum herseyi kafayı takmaktan bende kilo vermişim bakalım ben daha basındayım 11 kiloda ben veririm belki dişlerimi fırçalayamıyorum senin dediğin gbi çok lüks geliyo bu sabah enkazdan farksız kalktım eve dönücem diye kendini daraltma annenden uzak mı oturuyosun

kız kardeşim yok ben evin tek kızıyım 3 tane abim var

Kızlar depresyon eninde sonunda gidiyor,süründürüyor ama gidiyor.dua edin benim kadar takıntılı değilsiniz.adama taktım hem de felaket derecede.ilgisizligi,soğukluğu canımdan bezdirdi.işten geldim salonda oturuyor git dedim yuzunu gormek istemiyorum ayni odada soluk almak dahi istemiyorum.bosanacagim senden dedim.takinti mi gercek mi ayirt edemiyorum.sessiz bir tip karsilik ta vermiyor soylediklerime.esinizi seviyorsaniz hersey hallolur.ben sevmiyorum.

canım benmde eşimle aram kötü onun ailesini kollaması yüzünden bizde doğuduk birbirimzden bana çocugu aldır diyebilen bi eşim var benm seni çok iyi anlıyorum şu anda hiç bişi olmamış gbi maç segrediyo aile kavgalaerı çok kötü bide böle düşün senin geçici bi süreç ya ben bana sölenenleri nasıl unutucam

Adam acaba hastalığına bağlayıp oralı olmuyor mu ? Neden bu kadar sessiz. Mantık evliliği yaptın yapmasına ama evlendiğinde bu kadar sevgisiz değildin dimi ? Bence hamilelik bu kadar arttırıyor takıntılarını. İlaç okbye etki etmiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…