Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Krize falan girmiyorsun çok çok ağlar korkarsın, daha fazlasıda olmuyor, onlarda anlayışsız olmuyorlar.Anestezi ve hemşire hep başımdaydı sürekli konuştuk :) dedim çok korkuyorum, zaten sakinleştiriyorlar.

Sağol canım,ne güzel moral veriyorsun.Ben de önceki doğumumda bu kadar korkmamıştım.Masaya falan rahatça yatmıştım.Sonda falan da hiç acıtmamıştı.İnşallah bu sefer de öyle olur.Galiba lohusalık dönemimde yaşadığım kötü şeyler bilinç altında korku yaşatıyor galiba bana.

Geleceği planlayıp korku yapma, kafamızdakilerin çoğu gerçekleşmiyor.

Bende anlatamadım ama yaşayan birisi olacak söylüyorum, antidepresanı al 50 mg olursa daha rahatlayacaksın.
Evet canım büyük bir ihtimalle öyle olacak.Benim ilaca başlamam nedenlerimden biride bırakırken yaşadığım sıkıntıların çok fazla olması.Doğuma az kala bu sıkıntıları atlatabilir miyim bilmem?Hiç bırakmasam ne olur diye düşünmeye başaladım artık.

Bırakma, kadındoğumcum bişi olmaz demişti :)

Olmadıda ben 75 mg alıyordum, bırakamadım

Bırakma, kadındoğumcum bişi olmaz demişti :)

Olmadıda ben 75 mg alıyordum, bırakamadım
Benim kadın doğumcumda bırakmana gerek yok uygun doz olduğu sürece demişti.Adam baya yaşlı ya çok görmüş tecrübeli ya da çokkk rahat.Tansiyon ilacı ver içsin,mide ilacı ver içsin,kan sulandırıcı ver içsin.antidepresanı da ekle.Sorarsa da hasta yok ya bişey olmaz de.Böyle doktoru kim bulmuş.

Bak bişi olmuyor rshat ol.tansiyon ilacı içmemen daha zararlı.

Bak bişi olmuyor rshat ol.tansiyon ilacı içmemen daha zararlı.
Evet doktorda öyle dedi zaten.Önce de 3 demişti ama ben biraz rahatlayınca 2 ye düşürmüştüm.Gene de her ihtimale karşı sen 3 tane iç dedi.Bilmiyorum tansiyon ilacının içindeki yan etkilerde sinirlilik ,parkinsonizm tarzı yan etkiler var,durumumda değişiklik ondan mı oluyor bilemiyorum.Ama hafta sonu içmedim tansiyon ilacı gene kötüydüm.
Kötü hissedince acaba ilaçtan mı oldu diyip bir ara veresim geliyor.

ilaçların yan etkileri belli bir süre sonra yok olup gidiyor.ilaçtan değildir,hormonlarındandır bana kalırsa.tansiyon hepsinden mühim ...

Ben hamileligın basından berı duyuyorum

Canım gecmıs olsun tekrar cok sukur atlattın bıttı dogumun nasıl oldu eğıduralmı aldın genel mı oldun

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor. Mide bulantım benimde var stilizanı bırakıyorum ondan mı acaba of offf

Ondan olabilir canım. Ben kullandığımdan beri çok rahatladım mide bulantılarından. Bide normal mi bilmiyorum anlık rahatlatiyor beni stilizan. Seviyorum onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…