Sağol canım,ne güzel moral veriyorsun.Ben de önceki doğumumda bu kadar korkmamıştım.Masaya falan rahatça yatmıştım.Sonda falan da hiç acıtmamıştı.İnşallah bu sefer de öyle olur.Galiba lohusalık dönemimde yaşadığım kötü şeyler bilinç altında korku yaşatıyor galiba bana.Krize falan girmiyorsun çok çok ağlar korkarsın, daha fazlasıda olmuyor, onlarda anlayışsız olmuyorlar.Anestezi ve hemşire hep başımdaydı sürekli konuştuk :) dedim çok korkuyorum, zaten sakinleştiriyorlar.
Sağol canım,ne güzel moral veriyorsun.Ben de önceki doğumumda bu kadar korkmamıştım.Masaya falan rahatça yatmıştım.Sonda falan da hiç acıtmamıştı.İnşallah bu sefer de öyle olur.Galiba lohusalık dönemimde yaşadığım kötü şeyler bilinç altında korku yaşatıyor galiba bana.
Evet,ahhh onu bir beynime anlatabilsem.Geleceği planlayıp korku yapma, kafamızdakilerin çoğu gerçekleşmiyor.
Bende anlatamadım ama yaşayan birisi olacak söylüyorum, antidepresanı al 50 mg olursa daha rahatlayacaksın.Evet,ahhh onu bir beynime anlatabilsem.
Evet canım büyük bir ihtimalle öyle olacak.Benim ilaca başlamam nedenlerimden biride bırakırken yaşadığım sıkıntıların çok fazla olması.Doğuma az kala bu sıkıntıları atlatabilir miyim bilmem?Hiç bırakmasam ne olur diye düşünmeye başaladım artık.Bende anlatamadım ama yaşayan birisi olacak söylüyorum, antidepresanı al 50 mg olursa daha rahatlayacaksın.
Evet canım büyük bir ihtimalle öyle olacak.Benim ilaca başlamam nedenlerimden biride bırakırken yaşadığım sıkıntıların çok fazla olması.Doğuma az kala bu sıkıntıları atlatabilir miyim bilmem?Hiç bırakmasam ne olur diye düşünmeye başaladım artık.
Benim kadın doğumcumda bırakmana gerek yok uygun doz olduğu sürece demişti.Adam baya yaşlı ya çok görmüş tecrübeli ya da çokkk rahat.Tansiyon ilacı ver içsin,mide ilacı ver içsin,kan sulandırıcı ver içsin.antidepresanı da ekle.Sorarsa da hasta yok ya bişey olmaz de.Böyle doktoru kim bulmuş.Bırakma, kadındoğumcum bişi olmaz demişti :)
Olmadıda ben 75 mg alıyordum, bırakamadım
Benim kadın doğumcumda bırakmana gerek yok uygun doz olduğu sürece demişti.Adam baya yaşlı ya çok görmüş tecrübeli ya da çokkk rahat.Tansiyon ilacı ver içsin,mide ilacı ver içsin,kan sulandırıcı ver içsin.antidepresanı da ekle.Sorarsa da hasta yok ya bişey olmaz de.Böyle doktoru kim bulmuş.
Evet doktorda öyle dedi zaten.Önce de 3 demişti ama ben biraz rahatlayınca 2 ye düşürmüştüm.Gene de her ihtimale karşı sen 3 tane iç dedi.Bilmiyorum tansiyon ilacının içindeki yan etkilerde sinirlilik ,parkinsonizm tarzı yan etkiler var,durumumda değişiklik ondan mı oluyor bilemiyorum.Ama hafta sonu içmedim tansiyon ilacı gene kötüydüm.Bak bişi olmuyor rshat ol.tansiyon ilacı içmemen daha zararlı.
Vitamin, tüm saçma sapan mide ilaçlarını attım.Dr.lara miden ağrıyor dayanamıyorum diyorum, adam her dk, gaviscon, talcid iç diyor.Tüm mide ilaçları hamilelik kıyafetleri çöpe attım.Zaten birdaha çocuk düşünemem risk altındayım.Çocuk yapacam diye ölümle burun buruna yaşayamam.
ilaçların yan etkileri belli bir süre sonra yok olup gidiyor.ilaçtan değildir,hormonlarındandır bana kalırsa.tansiyon hepsinden mühim ...Evet doktorda öyle dedi zaten.Önce de 3 demişti ama ben biraz rahatlayınca 2 ye düşürmüştüm.Gene de her ihtimale karşı sen 3 tane iç dedi.Bilmiyorum tansiyon ilacının içindeki yan etkilerde sinirlilik ,parkinsonizm tarzı yan etkiler var,durumumda değişiklik ondan mı oluyor bilemiyorum.Ama hafta sonu içmedim tansiyon ilacı gene kötüydüm.
Kötü hissedince acaba ilaçtan mı oldu diyip bir ara veresim geliyor.
Ben hamileligın basından berı duyuyorumBu aylarda normal sanırım baş ağrıları. Benimde ruhum daralıyor. Üstüne bugün sıkıntının geldiği an kalbimin kulaklarımda attığını duydum zaten yok yok bende bide panik atak çıkmasın Allah korusun.
Canım gecmıs olsun tekrar cok sukur atlattın bıttı dogumun nasıl oldu eğıduralmı aldın genel mı oldunAmeliyattan korkmayın, bende korkuyordum.Ama korkulacak birşey yokmuş.Normal doğum yapan kadınlarla, aynı katta yattım.Kadın yan tarafta normal doğum yapıyordu, ben ise ameliyattan sonra yan odaya aldılar, orda acı çekmeden yatıuordum.Onlar basbas bağırıyordu, ben öyle acısız yatıyordum.
Korkmayın demek zor ama geçen hafta ameliyat olan ve yaşadığım için söylüyorum.
EpiduralCanım gecmıs olsun tekrar cok sukur atlattın bıttı dogumun nasıl oldu eğıduralmı aldın genel mı oldun
Tansiyonunu ölçYa benim ensem agriyo midem bulaniyo acayip halsizim 22. De kontrolum var
Aletim yok ama . Tansiyonmudur midem cok bulanmiyo ama enseden gelen basima uzanan bi agrim var bazen oluyorum boyleTansiyonunu ölç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?