Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Evet farklı şehirlerdeyiz. Seni anlamak zor değil çünkü sende bana ilk aylarımı anlatıyorsun resmen. Bu evrede kayınvalide falan çokta anlamıyorlar seni. Ki benim görmeyede tahammülüm yoktu daha da kötü oluyordum aldım raporları haber verdim babamlara gelip aldılar beni. Çok zor geçiyor ama geçiyor. m.beauty bana geçecek öyle yada böyle geçecek demişti haklıydı öyle ya da böyle geçti. 5. Ayda biraz düzelme oldu. Ah sabredebilsen... Çok zor biliyorum. Bak m.beauty depresyonda geçecek diyor inanıyorum ona ama sabretmek..

kendimi hastalıklı bi insan gbi görüyorum artk sabretmek çok zor sabır kelimesi çok zor benm daha önümde 7bucuk ayım var sizler yolu yarıladınız ne güzel

kendimi hastalıklı bi insan gbi görüyorum artk sabretmek çok zor sabır kelimesi çok zor benm daha önümde 7bucuk ayım var sizler yolu yarıladınız ne güzel
Senin yolundan geldim buraya benimde önümde 9 ay vardı. Biliyorum bende kendimi hala hasta görüyorum. Ki okuyasan görüyorsundur forumda kedi gibi dolanıyorum iyileşecekmiyim geçecek mi nolur bişey söyleyin diyebütün üyeleri bezdirdim resmen

ah canm bnm geçicek inşallah böle gitmicek ya bezdirmiyosun kimsyi burda herkes senin yasadıklarını yasıyo sakın öle düşünme herkes birbirinin derdine biraz olsun derman olmaya çalışıyo rabbim bu cuma gecesi nde tüm dualarımızı kabul etsin hepimizi bu ataklardan kurtarsın ilaçsız günlerimize dönmeyi nasip etsin inşallah

Solian â bugün veda ettim, lustral i 75 mg â çıkardım, Allah im inşallah solian nin eksikliğini hissetmem, arada dişlerimi sıkıyorum inşallah stresten değildir, normalde iyiyim.

Merhaba arkadaşlar aranızda efeksor veya remeron kullanan varmı?

Kizlar bende o yollardan gectim inanin okadar kotu gunler gecirdimki anlatamam hic gunler gecmiyecek saniyodum gerci hala oyle geliyo ama bi bakiyosun haftalar geciyo aslinda biz gunleri saydigimiz icin gecmiyo geliyo bize ilac zamanla sizi eski halinize dondurecek insallhh

2 gündür enkaz gbi yim arkdaslar bulantı kusma canımdan bezdim artık canlı cenze gbiyim kustukça atak gldinefes daralması yüreğime taş oturmuş gbi olması yutkunamıyorum mafolmuş durumdaym
Şuan yaşadığın durum büyük bir ihtimalle hamilelikten,hormonlardan.Ama çok sıkıntılı bir süreç evet kolay değil.Bulantılarında geçecek inşallah.

Hiç kötü hissetme canım kendini.Ben de başlarda azıcık bir iş yapabilsem mutlu oluyordum.Ama o kadar çok insan var ki hamilelikte bulantı ve diğer şikayetlerden sıkıntı yaşayan,daha önce depresyon panik atak sorunu olmasa bile insanlar hamilelikte sıkıntı çekiyorlar.
Sen yapamadığın zaman tabiki yapsın eşin,ne güzel.Senin yaptığın zamanlarda gelecek inşallah.

Evet hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse.Cümlelerin tıpkı beni anlatıyor.Kişisel temizlik,diş fırçalama.Topluma çıkıyorum diye haftada 2 kere mecburi banyo yapıyorum.Saçlarımı sürekli bağlıyorum.Diş fırçalamaya gelince diş fırçam bu ara eskimeyecek galiba,tasarruf zamanı geldi.
Bir şarkı var
dışarda mevsim baharmış,
gezip dolaşanlar varmış
Günler su gibi akarmış
Geçmiyor günler geçmiyor diyor.
Bugün doktora gideceğim.Hiç gidesim yok nedennnnnn?

E ececem21 cnm instagram in varmı orda @chloeandbeans diye bir kadın var avusturyadan 23 yaşında 6 cocugu var ikiz tek ve sonuncu 3 üz bu ucuzler 28 haftalık doğru 2 si 1 kg fln kız olan 680 gram hepsi 8 aylık şimdi. Doğumdan itibaren bütün gelismeler var o kadar tatlilarki bak istersen hem ii gelir hatta hepiniz bakın kızlar videolari fln çok tatli

Tşk ederim bakayım şimdi, o kadar zor bir süreç ki, bir an çok iyiyim, takıntılarım azaldı doğum sonrası ama ağlama krizleri kırgınlık sinir geçmedi.Sebebi de açık zaten, çok erken fark etmediği için, dr a mı kızayım, eşim anlayışsız davrandı ona mı, yoksa herşeye rağmen hamilelikte eşime katlanıp evden gitmeyen bana mı kızayım

Şimdi hastaneye geldik süt getirdik ama bebek bir karış görünce sinirden ağlıyorum.

Küçük bebekler daha çabuk büyür derler.
Çok zor bir süreç atlattın canım,kolay değil seni takdir ediyorum.Bu yaşadıkların karşısında herkes senin kadar güçlü olamayabilir.Ama hayatta bazı şeylere engel olsmiyorsunAllahim bundan sonra sağlık,huzur,mutluluk versin hepimize inşallah

Tansiyonunuza ve tahlillerinize dikkat edin.7. Ay dan sonra 2 haftada bir kontrole gidin.Bende aniden şiddetlendi.Benim tansiyonum yükselmeye başladığında ben fark ettim ama panikten dedim.Fakat psikiyatriste gitmiştim son hafta, demiştim tansiyonum yüksek fark ediyorum panikten yükseliyor bebeğe bişi olur mu dedim.

Panikten ne kadar yükselir ki dedi.Çocuğa zarar verecek dereceye gelmez.Meğerse 19-11 olan tansiyon panikten değilmiş gerçektende.
14-9,15-9 olsun, ilaçla yoparlanırdı panikten bile çıksa,benim ilaçla bile düzene girmedi.Tek çare anne ile bebeğin ayrılmasıydı.

Herşeyi paniğe, strese bağlamyın, ben bunu çok yaptım.Midem bulandı 7.5 da panik dedim.
Boyun ağrılarıma panik dedim.

Yok işte değil, panik sana zarar veriyor çocuğa değil.2 dr.a sordum panik zarar verir mi hayır dediler, anneye veriyor dediler.Ben ne başıma

Geldiyse panik, dedim durdum.Hayır işte ya, panikten değil artık kafamızda silmeliyiz paniği.

Prof. A özel muayenehanesine gidiyordum.Koskoca prof.sun hiç mi aklına gelmiuor son ana gelmişim,günlerce dedim midem çok şiddetli, galsizim, nefes alamıyorum, herşeye normal dedi,eşime demiş son nokta tek çare almak.Son noktaya ben mi getirdim.

Sinirimi atamıyorum ya sürekli küfredesim geliyor.Kusura bakmayın günlerdir aynı şeyden bahsediyorum.Ama içimdekileri hykırasım geliuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…