- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Evet farklı şehirlerdeyiz. Seni anlamak zor değil çünkü sende bana ilk aylarımı anlatıyorsun resmen. Bu evrede kayınvalide falan çokta anlamıyorlar seni. Ki benim görmeyede tahammülüm yoktu daha da kötü oluyordum aldım raporları haber verdim babamlara gelip aldılar beni. Çok zor geçiyor ama geçiyor.tıpkı beni anlatıyosun sen ya banada geçmek bilmiyor yıl gbi anasın satayım ben eşimin tarafıyla konusmuyorum onlara çok yakın oturuyorum kayınpederim sürekli geliceksin gidiceksin diye baskı yapıyodu dayanamadım bi yerde patladım görümcemde kaynanamda kayınpederin korkusundan gelemiyorlar bana dün eşime söle annene bi tas çorba yapsın bari bana dedim gelip gelmedi biliyomusun onlarıda kafaya takıyorum herseyi kafayı takmaktan bende kilo vermişim bakalım ben daha basındayım 11 kiloda ben veririm belki dişlerimi fırçalayamıyorum senin dediğin gbi çok lüks geliyo bu sabah enkazdan farksız kalktım eve dönücem diye kendini daraltma annenden uzak mı oturuyosun
Senin yolundan geldim buraya benimde önümde 9 ay vardı. Biliyorum bende kendimi hala hasta görüyorum. Ki okuyasan görüyorsundur forumda kedi gibi dolanıyorum iyileşecekmiyim geçecek mi nolur bişey söyleyin diyebütün üyeleri bezdirdim resmenkendimi hastalıklı bi insan gbi görüyorum artk sabretmek çok zor sabır kelimesi çok zor benm daha önümde 7bucuk ayım var sizler yolu yarıladınız ne güzel
ah canm bnm geçicek inşallah böle gitmicek ya bezdirmiyosun kimsyi burda herkes senin yasadıklarını yasıyo sakın öle düşünme herkes birbirinin derdine biraz olsun derman olmaya çalışıyo rabbim bu cuma gecesi nde tüm dualarımızı kabul etsin hepimizi bu ataklardan kurtarsın ilaçsız günlerimize dönmeyi nasip etsin inşallahSenin yolundan geldim buraya benimde önümde 9 ay vardı. Biliyorum bende kendimi hala hasta görüyorum. Ki okuyasan görüyorsundur forumda kedi gibi dolanıyorum iyileşecekmiyim geçecek mi nolur bişey söyleyin diyebütün üyeleri bezdirdim resmen
Merhaba arkadaşlar aranızda efeksor veya remeron kullanan varmı?Senin yolundan geldim buraya benimde önümde 9 ay vardı. Biliyorum bende kendimi hala hasta görüyorum. Ki okuyasan görüyorsundur forumda kedi gibi dolanıyorum iyileşecekmiyim geçecek mi nolur bişey söyleyin diyebütün üyeleri bezdirdim resmen
Canim o bende de oluyo sabah bas agrisiyla uyaniyorum o yuzden cok sıkiyorum diskerimi sinirselmisEvet ya dislerimi istemsizce sıkıyorum(((
Bisey olmaz insallhh 15 gun idare edersin merak etmeSolian â bugün veda ettim, lustral i 75 mg â çıkardım, Allah im inşallah solian nin eksikliğini hissetmem, arada dişlerimi sıkıyorum inşallah stresten değildir, normalde iyiyim.
Kizlar bende o yollardan gectim inanin okadar kotu gunler gecirdimki anlatamam hic gunler gecmiyecek saniyodum gerci hala oyle geliyo ama bi bakiyosun haftalar geciyo aslinda biz gunleri saydigimiz icin gecmiyo geliyo bize ilac zamanla sizi eski halinize dondurecek insallhhah canm bnm geçicek inşallah böle gitmicek ya bezdirmiyosun kimsyi burda herkes senin yasadıklarını yasıyo sakın öle düşünme herkes birbirinin derdine biraz olsun derman olmaya çalışıyo rabbim bu cuma gecesi nde tüm dualarımızı kabul etsin hepimizi bu ataklardan kurtarsın ilaçsız günlerimize dönmeyi nasip etsin inşallah
Şuan yaşadığın durum büyük bir ihtimalle hamilelikten,hormonlardan.Ama çok sıkıntılı bir süreç evet kolay değil.Bulantılarında geçecek inşallah.2 gündür enkaz gbi yim arkdaslar bulantı kusma canımdan bezdim artık canlı cenze gbiyim kustukça atak gldinefes daralması yüreğime taş oturmuş gbi olması yutkunamıyorum mafolmuş durumdaym
Hiç kötü hissetme canım kendini.Ben de başlarda azıcık bir iş yapabilsem mutlu oluyordum.Ama o kadar çok insan var ki hamilelikte bulantı ve diğer şikayetlerden sıkıntı yaşayan,daha önce depresyon panik atak sorunu olmasa bile insanlar hamilelikte sıkıntı çekiyorlar.bana mide bulantısı için agızda emmeli bi ilaç verdi doktor ilknur kanamam için giittim kalp atışlarını azıcık dinledim çok öenmli bişi olmadıgıı söledi eşim beni anlamıyo anneme gitmek istemiyorum evimden soğuyorum bu sefer kendime bakamıyorum bi çorba ble yapamadım eşim gelince hazır çorba yaptı o yapınca ben daha kötü hissetim kendimi bütün bi gece agladım
Evet hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse.Cümlelerin tıpkı beni anlatıyor.Kişisel temizlik,diş fırçalama.Topluma çıkıyorum diye haftada 2 kere mecburi banyo yapıyorum.Saçlarımı sürekli bağlıyorum.Diş fırçalamaya gelince diş fırçam bu ara eskimeyecek galiba,tasarruf zamanı geldi.Sanki bir bataklığa düştüm çıkmaya çaliştikça daha çok batıyor gibi hissediyordum ne gün işigi ne bi çıkış yolu. Ne aldırabiliyorsun ne vakit geçiyor günler yıl gibi. Çaresizim. O kadar zor günler atlattım ki intiharı milyon kez düşündüm tasarladım. Bu yüzden iki aydır babamlardayım. Hormonların 5. Aydan sonra azalıyormuş etkisi ve lustral ile stilizan bir nebze etki etti. En azindan kusmalarım çok azaldı bikaç günde bir bi kez ya oluyor ya olmuyor. 11 kilo vermiştim. Şimdi bir iki kilo almışım. Yine daralmalar var. Hala kişisel temizlik tam bir külfet. Haftasonu da eve dönücem onun stresi var. birileri yanında olmali kız kardeşin yok mu veya kalabilecek biri. Görümcen falan.
Tamamen kestim canım, hic donmemesineBisey olmaz insallhh 15 gun idare edersin merak etme
Merhaba arkadaşlar aranızda efeksor veya remeron kullanan varmı?
Mrb cnm benim teyzem 3 cocugunuda remeron lâ dogurmus baştan sona kadar biri 52 47 ve 55 yasindalar biri dr biri öğretmen biri bankacı :))Merhaba arkadaşlar aranızda efeksor veya remeron kullanan varmı?
E ececem21 cnm instagram in varmı orda @chloeandbeans diye bir kadın var avusturyadan 23 yaşında 6 cocugu var ikiz tek ve sonuncu 3 üz bu ucuzler 28 haftalık doğru 2 si 1 kg fln kız olan 680 gram hepsi 8 aylık şimdi. Doğumdan itibaren bütün gelismeler var o kadar tatlilarki bak istersen hem ii gelir hatta hepiniz bakın kızlar videolari fln çok tatli
Tşk ederim bakayım şimdi, o kadar zor bir süreç ki, bir an çok iyiyim, takıntılarım azaldı doğum sonrası ama ağlama krizleri kırgınlık sinir geçmedi.Sebebi de açık zaten, çok erken fark etmediği için, dr a mı kızayım, eşim anlayışsız davrandı ona mı, yoksa herşeye rağmen hamilelikte eşime katlanıp evden gitmeyen bana mı kızayım
Şimdi hastaneye geldik süt getirdik ama bebek bir karış görünce sinirden ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?