Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Tabi canım ya sonuçta çok çok büyük travmalar yaşamadık.iş doğru ilaç bünyenin cevap vereceği ilaçta...kız bu bebekler bizi iyileştirir belki...

Eğer sinir gelirse şaaakkk diye yapıştırıyorum lafı ..37.haftaya kadar ağırlaşmazsam calısayim diyorum ev boğar beni

Kızlar ağustos anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını soruyorlardı birbirlerine bugün:))nasıl anlıyorlar hayret
Valla bazen bende diyorum hıçkırıyomu diye atıp atıp duruyor. Çok yaramaz olacak herhalde karnımı kaldırıyor. Çok korkarım diyordum bazen tuhaf oluyorum ama yinede hoşuma gidiyo.. Senin nasıl hareketlimi

Tabi canım ya sonuçta çok çok büyük travmalar yaşamadık.iş doğru ilaç bünyenin cevap vereceği ilaçta...kız bu bebekler bizi iyileştirir belki...
Uludağ sözlükte de biri yazmış majör depe , eşimin kaç yıllık hastalığıydi bebekten sonra 5 yıldır belirtisi yok diye. Belki de iyileştirir kim bilir :)

Az kaldı senin de Allah kurtarsın
Amin canim benim cumlemizi jinsallhh .. cok zor yasadiklarimiz ama ayakta durmaya halim yokken hayatta kalma nedenlerim var benim 2 bana muhtac cocugum belkide onlar sayesinde guclu olmaya calisiyorum yada olmak zorundayim .. mevlam senin sabrinida gucunude icine koymus goreceksin bi dogsun o bebek kendi dertlerini unutacaksin insallhh u utacagiz insallhh

Ah inşallah.. Rabbim gücünü kuvvetini daim etsin canım benim.

Valla bazen bende diyorum hıçkırıyomu diye atıp atıp duruyor. Çok yaramaz olacak herhalde karnımı kaldırıyor. Çok korkarım diyordum bazen tuhaf oluyorum ama yinede hoşuma gidiyo.. Senin nasıl hareketlimi
Kız yok nerdeeee babasi gibi sessiz sakin olacak galiba

Kızlar ağustos anneleri bebeklerinin hıçkırıklarını soruyorlardı birbirlerine bugün:))nasıl anlıyorlar hayret
Niyeki canim sende anlicaksin ben ilk oglumda diyodum ki ya bu bebek nasil boyle durmadan tekme atiyo 1 saniye arayla kalp atisi gibi doktora sordum hickiriyormus oyle dedi simdi benim karnimdakide hickiriyo ozellikle aksamlari o cok farli oluyo anlicaksin 30. Haftadan sonra

Özge seninde takvimin 99 a düşmüş :) gözün aydın nasıl hoşuma gidiyor böyle görünce

Ulan ne tuhaf insanlar var ya bende kilo almadim diye ayyyyy sende hic kilo almadin bebegi de almiyonu acaba diyenlere kafa geciresim var sanki keyfimizden yiyp icmiyoruz beyinsiz gergedan suruleri

Nasıl hiçkiriyo ya , yani hıçkırıncaki hareketliliği neye benziyor tam olarak nasıl ayırt edecez? Aha bize de bulaştı bizde merak eder olduk m.beauty :))

Ayyy ilknur o bende de var biliyomusun kizlarin takvimi eksilince okadar seviniyorum ki anlatamam hatta diyorum bunun iki sonra tekli sayilara dusecek falan :)
Dimi :) bende kontrol ediyorum kim hangi haftada ben o haftadayken nasıldım veya o haftaya gelebilecekmiyim zaman ne zaman geçecek. Modum bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…