AaaaaaaaNiyeki canim sende anlicaksin ben ilk oglumda diyodum ki ya bu bebek nasil boyle durmadan tekme atiyo 1 saniye arayla kalp atisi gibi doktora sordum hickiriyormus oyle dedi simdi benim karnimdakide hickiriyo ozellikle aksamlari o cok farli oluyo anlicaksin 30. Haftadan sonra
Hamileliğin bitmesine üzülmek.. Resmen ütopya bana :)Kızlardan biri bir an once kucagima almak istiyorum ama hamileligim bitecek diye uzuluyorum yazmıs:))
Yemin ediyorum aynısını dedim bugün..zayıf olsam ayy bebek buyumez yesene yemiyo musun der bunlar diyeUlan ne tuhaf insanlar var ya bende kilo almadim diye ayyyyy sende hic kilo almadin bebegi de almiyonu acaba diyenlere kafa geciresim var sanki keyfimizden yiyp icmiyoruz beyinsiz gergedan suruleri
Hadi çikolata yiyelim bebişler tekmelesinHamileliğin bitmesine üzülmek.. Resmen ütopya bana :)
Hadi çikolata yiyelim bebişler tekmelesin
Aynen oyle ama soyle oluyo mesela ben 34. Haftasinda birisini gordugum zaman derdim ayy ne guzel.sonuna gelmiss ama o haftaya gelince gozunu ileriki haftalara dikiyosun :)Dimi :) bende kontrol ediyorum kim hangi haftada ben o haftadayken nasıldım veya o haftaya gelebilecekmiyim zaman ne zaman geçecek. Modum bu :)
Kızlardan biri bir an once kucagima almak istiyorum ama hamileligim bitecek diye uzuluyorum yazmıs:))
Aynen bende de o var.. 28. Haftaya gipta ediyordum şuan gözüm daha yükseklerinde :)Aynen oyle ama soyle oluyo mesela ben 34. Haftasinda birisini gordugum zaman derdim ayy ne guzel.sonuna gelmiss ama o haftaya gelince gozunu ileriki haftalara dikiyosun :)
Bebisler degilde beynimiz biraz calissada mutluluk hormonu salgilasa guyya cikolata muz mutluluk hormonu salgiliyomus amHadi çikolata yiyelim bebişler tekmelesin
Ama gercekten dogru valla inan yani :)Aaaaaaaaşaşırdım vallaaa
Bebek karyolası,odası alıp fotolarını paylaşıyolar uzun uzun fikir alışverisi,marka tavsiyesi alıp veriyolar.ben daha don bile alamadımBizde bir an once dogursak diye dusunuyorum kadinlarin kafasi rahat hamileleik bitmis bitmemis onemli degilki
Doyumsusuz kizim biz o yuzden bu hallerdeyizAynen bende de o var.. 28. Haftaya gipta ediyordum şuan gözüm daha yükseklerinde :)
Muz depresyona cok iyi geliyormuş bu arada:))Bebisler degilde beynimiz biraz calissada mutluluk hormonu salgilasa guyya cikolata muz mutluluk hormonu salgiliyomus am
Ama gercekten dogru valla inan yani :)
Anam şimdi aklımdan geçiyordunuz,tam soracaktım yazmışsın.nasıl bir duygudur kimbilir:))Eloşumla evdeyizzzzz :)
Emin ol oyle diyeceklerdi ki bana diyolar iste hatta bitanesi bana dediki karninda olsa olsa 1 kilo cocuk vardir lailahe illaahh halbuki karnim cok kucuk degil gergedanmiyim ben ya allh allhYemin ediyorum aynısını dedim bugün..zayıf olsam ayy bebek buyumez yesene yemiyo musun der bunlar diye
Oyleymis ama bana yaramiyo sanirimMuz depresyona cok iyi geliyormuş bu arada:))
Sosyolog ve psikologlara sorsak bu insanların amacını,niyetini cok merak ediyorum artık valla..görev gibi ezberlemiş gibi hepsinde aynı cümleler...Emin ol oyle diyeceklerdi ki bana diyolar iste hatta bitanesi bana dediki karninda olsa olsa 1 kilo cocuk vardir lailahe illaahh halbuki karnim cok kucuk degil gergedanmiyim ben ya allh allh
Hergün yesek farkeder mi acaba?Oyleymis ama bana yaramiyo sanirim
Valla her gun yedim sadece kabizlik yapti mutlu olcak yerde bide kabizliktan depresyona girdim :))Hergün yesek farkeder mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?