Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aaaaaaaa şaşırdım vallaaa

Ulan ne tuhaf insanlar var ya bende kilo almadim diye ayyyyy sende hic kilo almadin bebegi de almiyonu acaba diyenlere kafa geciresim var sanki keyfimizden yiyp icmiyoruz beyinsiz gergedan suruleri
Yemin ediyorum aynısını dedim bugün..zayıf olsam ayy bebek buyumez yesene yemiyo musun der bunlar diye

Dimi :) bende kontrol ediyorum kim hangi haftada ben o haftadayken nasıldım veya o haftaya gelebilecekmiyim zaman ne zaman geçecek. Modum bu :)
Aynen oyle ama soyle oluyo mesela ben 34. Haftasinda birisini gordugum zaman derdim ayy ne guzel.sonuna gelmiss ama o haftaya gelince gozunu ileriki haftalara dikiyosun :)

Aynen oyle ama soyle oluyo mesela ben 34. Haftasinda birisini gordugum zaman derdim ayy ne guzel.sonuna gelmiss ama o haftaya gelince gozunu ileriki haftalara dikiyosun :)
Aynen bende de o var.. 28. Haftaya gipta ediyordum şuan gözüm daha yükseklerinde :)

Yemin ediyorum aynısını dedim bugün..zayıf olsam ayy bebek buyumez yesene yemiyo musun der bunlar diye
Emin ol oyle diyeceklerdi ki bana diyolar iste hatta bitanesi bana dediki karninda olsa olsa 1 kilo cocuk vardir lailahe illaahh halbuki karnim cok kucuk degil gergedanmiyim ben ya allh allh

Emin ol oyle diyeceklerdi ki bana diyolar iste hatta bitanesi bana dediki karninda olsa olsa 1 kilo cocuk vardir lailahe illaahh halbuki karnim cok kucuk degil gergedanmiyim ben ya allh allh
Sosyolog ve psikologlara sorsak bu insanların amacını,niyetini cok merak ediyorum artık valla..görev gibi ezberlemiş gibi hepsinde aynı cümleler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…