Ahahaha ay kız sen ölme emiValla her gun yedim sadece kabizlik yapti mutlu olcak yerde bide kabizliktan depresyona girdim :))
Harbiden ya bende merak ettim simdi acaba ne amacliyo olabilirlerkiSosyolog ve psikologlara sorsak bu insanların amacını,niyetini cok merak ediyorum artık valla..görev gibi ezberlemiş gibi hepsinde aynı cümleler...
Hep olumsuz mu konuscaz azda biz espiri yapalim en cok bizim hakkimiz gulmekAhahaha ay kız sen ölme emi
Iki oğlan vardı senin dimi yoldaki de oğlan yanlıs hatirlamiyorsam..Hep olumsuz mu konuscaz azda biz espiri yapalim en cok bizim hakkimiz gulmek
Evet 3. De oglan kiz cok istedim ama hayirlisi oglanmisIki oğlan vardı senin dimi yoldaki de oğlan yanlıs hatirlamiyorsam..
Eve gelince insan daha çok benimsiyor, diğer türlü hastanede hasta gözüyle bakıyorsun.Anam şimdi aklımdan geçiyordunuz,tam soracaktım yazmışsın.nasıl bir duygudur kimbilir:))
Ev şenlenmiştir şimdi,o da hissetmiştir annesi evinde olduğunu:)Eve gelince insan daha çok benimsiyor, diğer türlü hastanede hasta gözüyle bakıyorsun.
Sorma canım her gün biraz daha yaklaşıyoruz heyecan korku karışık sen çok korkmuyorsun keşke bende korkmasamÖzge seninde takvimin 99 a düşmüş :) gözün aydın nasıl hoşuma gidiyor böyle görünce
beya geçtik canım şükür de işte ileriki haftalardan korkuyorum ben. Atlatırız hayırlısıyla inşallahAllah sağlık verirse geliriz canim.bilmem farkinda misin yarıyı geçtik geri sayımdayız:)
Bana da iyi geliyor muz tuvalete çıkarıyor. Ama depresyon konusunu bilemem memlekete gitmeden fenaydım yemeği zor yapıyordum içimden hiç bişey gelmiyordu muz yediğim halde :SValla her gun yedim sadece kabizlik yapti mutlu olcak yerde bide kabizliktan depresyona girdim :))
Ben de depresyon kilo aldırıyor ,sanki bilinçsizce yiyorum ne tad var ne zevk alma yediğimden ama sanki bir saplantıya dönüşüyor bazen.Aynen canım. Duygularıma tercumansın. Nasıl yaşıyorsun depresyonunu? Ben kimseyi görmek istemiyorum. Zayiflayıp durdum. Evlerden ırak intihar düşüncesi var ve sonsuz iç sıkıntısı. Ev işlerini kişisel temizliği bile yapamıyorum.
Aynı korku halen yanı başımda bir türlü gitmiyor.Özge cim al bendende o kadar ya aynı seylerı dusunuyorum ölücegımı kalbımın o heycana dayanmıycagına ınanıyorum evet kızlar lutfen bıze moral olun valla ben en ınce ayrıntasına kadar merak edıyorum hıcmı haycanlanmadılar nasıldı
İnşallah yardım eder,İnşallah.O zamanları düşündükçe hamileliğe isyan ediyorum Allah'ım yardım eder inşallah. Gerçekten çok korkuyorum masadan kalkasım falan gelir diye düşünüyorum. Umarım korkularımız çıkmaz
Evet canım zor gerçekten zor.Sürekli artık benim sahip olamadığım kalp atışlarım çok yoruyor beni.Bende öyle takıyorum. Geçen gün gören olur diye yazmıyorum demiştin bende okuyan olur bizimkilerden diye yazmıyorum ulu orta ama özelden mbeauty ile yazışıyorum. Depresyonum ya beni öldürecek ya ben onu.. Zor durumdayım
Şuan bende 50mg kullanıyorum ara da da passiflora çok etkisi olmuyor gerçi şurubun ama.Bilmiyorum 1 hafta sonra psikiyatriye gideceğim bakalım ne diyecek.Canım 50 mg neyime yetsin yaa.. Doktorada gitmedim ne zamandır. Yetenler etki edenler var. Ama ben çok kötüyüm. Napıcamı bilmiyorum.
Ne güzel canım ya,maşallah.bana etki etti canım ilaç..
Atak dediğin eğer benim gibi çarpıntılar ve titreme artması ise ben de tıpkı senin gibiyim ya bir köşeye saklanacağım ya da kaçacağım.Aynen canım cunku atak geldıgınde ben bulundugun ortamdan hemen uzaklasmak ısterım nasıl bas edıcekler doktorlar ıste tamda bu yuzden sakınlestırıcı sart
Ne demek şaka kaldıramıyorsan keserim muhabbeti ya,şaka dediğinde iki taraf da gülebilmeli ortam da bir tebessüm oluşmalı.Tek taraflı gülünen şey şaka olmuyor canım kalp kırmak oluyor.Hem suçlu hem güçlü işte bunlar.Aslında sen şakaya değil arkadaşının pişkinliğine bağırmışsın bence.Hamilesin sonuçta her şeyi bırak.Normalde bile denmez ama...Kızlar napıyosunuz ?bugün leş gibi kalktım.işe gittiğimde de sinir küpüydüm.baska departmandan birine patladım öğle saatleri.sesim falan yükseldi.iki kişi gibi olmuşsun dedi bana.dedim artık .oku çiktı yani.hoşlanmıyorum yok şiştin yok şöyle oldun falan yeter yani dedim.o da bozuldu şaka kaldırmıyosan keserim bak muhabbeti falan uzattıda uzattı.suusss git diye bağırdım.etraftakiler baktı dönüp..
Aha bak şimdi arkamda oturuyo biri tlfla konuşuyo bağıra bağıra nedir bu çilem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?