Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Valla her gun yedim sadece kabizlik yapti mutlu olcak yerde bide kabizliktan depresyona girdim :))
Bana da iyi geliyor muz tuvalete çıkarıyor. Ama depresyon konusunu bilemem memlekete gitmeden fenaydım yemeği zor yapıyordum içimden hiç bişey gelmiyordu muz yediğim halde :S

Manyağa bağladım ela evde üşüyor gibi geliyor.Doktor üşümemesi gerek dedi, bana yetti.Şimdi hep üşüyor gibi geliyor.

Ben de depresyon kilo aldırıyor ,sanki bilinçsizce yiyorum ne tad var ne zevk alma yediğimden ama sanki bir saplantıya dönüşüyor bazen.
İçimde bitmeyen bir korku ve çarpıntı,sanki birisi kalbimi eline almışta sıkıyormuş gibi hissediyorum bazen.Ev işlerinden yapabildiğim çamaşır ser ve topla,birde haftada 3-5 parça ütü.Ne lavabo ne banyo temizliği hiçbirini yapamıyorum.Hem yapmak gelmiyor içimden hem de çarpıntılarım beni çok çabuk yoruyor.
Hatta dün bir ara şu an ölsem rahata kavuşur muyum acaba dedim içimden,ama bunun bir kaçış ve sıkıntıların bitişi olmadığını biliyorum ve bilmeliyiz de.
İlknur canım intihar bizim için çözüm olmamalı,son çare en ağır ilaçları kullanmak bile eminim bundan daha iyidir değil mi?İntiharı hiç düşünmeyelim canım,birbirimize destek olalım,destek olacak birilerini bulalım.Belki bulamayacağız ama umut her zaman olmalı hayatımızda,bizim için ne kadar zor olsa da...
Her şeye,çevremdeki insanların oğlumla ilgili tavırları bile ağlamama yetiyor.Mesela ben bu kadar hoşgörülü iken diğer çocuklara,benim çocuğum neden azarlanıyor diye günlerce ağladığım oluyor.Daha da yazamadığım bir sürü şey.
En önemlisi kendime olan güvensizliğimden,artık hem kilo almış olmak hem de kendime bakamamaktan kendimi fiziksel olarak yetersiz,çaresiz hissetmem...Şuan yaşadığım doğum anı korkusu,sonrasında yaşayacaklarım
O kadar çok şey var ki yazılacak uzar gider.

Aynı korku halen yanı başımda bir türlü gitmiyor.

Evet canım zor gerçekten zor.Sürekli artık benim sahip olamadığım kalp atışlarım çok yoruyor beni.

Canım 50 mg neyime yetsin yaa.. Doktorada gitmedim ne zamandır. Yetenler etki edenler var. Ama ben çok kötüyüm. Napıcamı bilmiyorum.
Şuan bende 50mg kullanıyorum ara da da passiflora çok etkisi olmuyor gerçi şurubun ama.Bilmiyorum 1 hafta sonra psikiyatriye gideceğim bakalım ne diyecek.

Aynen canım cunku atak geldıgınde ben bulundugun ortamdan hemen uzaklasmak ısterım nasıl bas edıcekler doktorlar ıste tamda bu yuzden sakınlestırıcı sart
Atak dediğin eğer benim gibi çarpıntılar ve titreme artması ise ben de tıpkı senin gibiyim ya bir köşeye saklanacağım ya da kaçacağım.

Ne demek şaka kaldıramıyorsan keserim muhabbeti ya,şaka dediğinde iki taraf da gülebilmeli ortam da bir tebessüm oluşmalı.Tek taraflı gülünen şey şaka olmuyor canım kalp kırmak oluyor.Hem suçlu hem güçlü işte bunlar.Aslında sen şakaya değil arkadaşının pişkinliğine bağırmışsın bence.Hamilesin sonuçta her şeyi bırak.Normalde bile denmez ama...
Ben de yuvarlanarak geziyorum artık,kilo iyi birşey değil evet biliyorum ama insanın elinde dğil işte.
Ailesi tüm hamilelere ye der,ben de de tam tersi yeme diyorlar valla.Hatta eşim sen aç gez diyor birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…