Sadece cd lerle degil aslinda videolu cd de anlatiyor mevzunun nedenini eger izlediyseniz size yapmaniz gerekenleri siraliyor hem ordakileri uyguluyorsunuz hem cd leri izleyip dinliyorsunuz ve yasamiyorsunuz.Ben klinige gittim sadece cd lrle yola baslasaydim ayni etkiyi alir miydim bilemiyorum ama olayin sebebi adrenalin bunu dengelemeniz icin tuyolar var(bunlar bilimsel gercekler)mesela nefes egzersizi sabah ilk uyandiginizda yapmaniz gereken ve aksam saatlerinde yapiyorsunuz bunu duzenli yaptiginizda farki hissediyorsunuz.Ben istanbul dan gittim sabah otobusle gidip aksam otobusuyle dondum yanimda esimde vardi biriyle gitmek gerekiyor o da egitime giriyor ben faydasini gordum benim atagim gecmiyordu surekli durmadan atak halindeydim ilaclarla azaldi hatta egitim zamani bile carpintilarim oldu ama 2 gun sonra olmadigini farkettim gercekten gitmeye deger.Biz panik ataginizi ortadan kaldiricaz bunun altindan anksiyete ya da depresyon cikmasi muhtemel sonra bunu tedavi edicez dedi nitekim benim anksiyetem var tedavi ile beraber anksiyetde hafifledi aslinda yine gitmem lazim ama genel anlamda keyfim yerinde atak gecirmeyince birsekilde altinda kalkiyorsunuz ama o atak felaket birsey gercektem yasamayan anlayamaz bazen yasayanlarda anlayamiyor ben ona sasiyorum.ama gidemezsende cdleri dinle madem elinin altinda var dene ve dediklerini uygula.
Mesela en basta panik atakla ilgili hicbirseye bakmamam lazim.Mesela bu topigi takip etmemelisin
Dramatize dizi, sarki,gazete, 3. Sayfa haberleri, internet vs. Kose bucak kacmalisin bunlar hayat boyu
Spor