Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ya bendede sol kulagımda sürekli kalp atısımı duyuyorum cok sınır bozucu bırsey doktor normal dedı ama benım ıcın anormal bır durum

günaydın arkadaslar ilk defa bi sabah bulantı yaşamıyorum kendime nazar değdiricem çok şükür yarabbim

2 GÜNDÜR KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM.Çarpıntılarım,mide ağrım arttı.Burnum tıkanıyor.Dışarı çıkmak evde birşeyler yapmak istemiyorum.Sanki bütün ümidim söndü sanki.Daha psikiyatriye de gitmedim,o yüzden ilacın dozunu da arttırmadım.

2 GÜNDÜR KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM.Çarpıntılarım,mide ağrım arttı.Burnum tıkanıyor.Dışarı çıkmak evde birşeyler yapmak istemiyorum.Sanki bütün ümidim söndü sanki.Daha psikiyatriye de gitmedim,o yüzden ilacın dozunu da arttırmadım.
cnm sen ilacada başlamıştım neden böle hissettmeye basladın 2 gndür
canm sen ilacada başlamıştın daha iyiydin sanırsam 2 gündür ne tetikledi böle seni

cnm sen ilacada başlamıştım neden böle hissettmeye basladın 2 gndür

canm sen ilacada başlamıştın daha iyiydin sanırsam 2 gündür ne tetikledi böle seni
Hiç bilmiyorum ki,bayaaca iyi olacak gibiydim,bu da normaldir heralde değil mi?normalde bile her günümüz birini tutmuyor değil mi.
Kafam kazan gibi,çarpıntılarım bayaca azalmıştı,şimdi yenien atak yapmaya başladılar galiba.

Canım ertelemmesen bıraz onceye alsan randevunu olmazmı ilaçlar olmasa napardık eskıden ınsanlar nasıl yasamıslar ya hıcmı panık atakları yokmuş

Kızlar burarada nerelerdensınız ben ıdtanbulda olunca herkesı burda sanıyorum merak ettım nerelerde yasıyorsunuz

Canım ertelemmesen bıraz onceye alsan randevunu olmazmı ilaçlar olmasa napardık eskıden ınsanlar nasıl yasamıslar ya hıcmı panık atakları yokmuş
Evet canım bu hafta gitmem lazım.Hem kadın doğumcuya hem de psikiyatriye.Ama artık yoruldum bıktım gibi sanki.
Ama inşallah daha iyi günler geliyor.

Evet canım bu hafta gitmem lazım.Hem kadın doğumcuya hem de psikiyatriye.Ama artık yoruldum bıktım gibi sanki.
Ama inşallah daha iyi günler geliyor.
Tabıykıde daha ıyı gunler gelıcek bız bunu fazlasıyla hakedıyoruz :) ılaclarını etkı etmeye baslayınca cok cok daha ıyı olucaksın

Hiç bilmiyorum ki,bayaaca iyi olacak gibiydim,bu da normaldir heralde değil mi?normalde bile her günümüz birini tutmuyor değil mi.
Kafam kazan gibi,çarpıntılarım bayaca azalmıştı,şimdi yenien atak yapmaya başladılar galiba.
Ilaç yan etkisi bunlar...ben de daha beter olmuştum ilaca başladığım haftada..

Back
X