- 21 Şubat 2016
- 180
- 45
- 28
- 37
geç döllenme dedi cnm haftaya artık kalp atışları duyulur dedi inşallahGeç döllenme olabilir canım.dr.un boş gebelik vs.olasılik söyledi mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç döllenme dedi cnm haftaya artık kalp atışları duyulur dedi inşallahGeç döllenme olabilir canım.dr.un boş gebelik vs.olasılik söyledi mi?
gündüzleri cehhennem gibi geçiyor geceleri daha iyim dayanmayıp napıcam aglıyorum bugün kendi halime artıkİyi dayanıyorsun mide bulantısı beni çıldırtıyordu kusmadığım anlarda bile zorla kusturuyordum kendimi
Fizik benimde hayırlı olsun tekrar :) nereye atandınBiyoloji öğretmeniyim canım senin branşın ne ? Ay Rabbim hayırlısıyla atanmayı nasip etsin canım.
Bende 8. Haftada duymustum kalp atıslarını canımgeç döllenme dedi cnm haftaya artık kalp atışları duyulur dedi inşallah
Aynen cnm preklemsiymiş aslında.Allahım ya alllah korumus resmen evet dıyodun sureklı mıdem dıye
Toparlanacak canım oda sende toparlanacaksınız inşallah. Senden geçti gitti çok iyiyim sabredin az kaldı msjları alacaz inşallah.
Gözünaydın canım,bundan sonra yavaş yavaş rahatlarsın inşallahgünaydın arkadaslar ilk defa bi sabah bulantı yaşamıyorum kendime nazar değdiricem çok şükür yarabbim
cnm sen ilacada başlamıştım neden böle hissettmeye basladın 2 gndür2 GÜNDÜR KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM.Çarpıntılarım,mide ağrım arttı.Burnum tıkanıyor.Dışarı çıkmak evde birşeyler yapmak istemiyorum.Sanki bütün ümidim söndü sanki.Daha psikiyatriye de gitmedim,o yüzden ilacın dozunu da arttırmadım.
canm sen ilacada başlamıştın daha iyiydin sanırsam 2 gündür ne tetikledi böle seni2 GÜNDÜR KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM.Çarpıntılarım,mide ağrım arttı.Burnum tıkanıyor.Dışarı çıkmak evde birşeyler yapmak istemiyorum.Sanki bütün ümidim söndü sanki.Daha psikiyatriye de gitmedim,o yüzden ilacın dozunu da arttırmadım.
Hiç bilmiyorum ki,bayaaca iyi olacak gibiydim,bu da normaldir heralde değil mi?normalde bile her günümüz birini tutmuyor değil mi.cnm sen ilacada başlamıştım neden böle hissettmeye basladın 2 gndür
canm sen ilacada başlamıştın daha iyiydin sanırsam 2 gündür ne tetikledi böle seni
Canım ertelemmesen bıraz onceye alsan randevunu olmazmı ilaçlar olmasa napardık eskıden ınsanlar nasıl yasamıslar ya hıcmı panık atakları yokmuş2 GÜNDÜR KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM.Çarpıntılarım,mide ağrım arttı.Burnum tıkanıyor.Dışarı çıkmak evde birşeyler yapmak istemiyorum.Sanki bütün ümidim söndü sanki.Daha psikiyatriye de gitmedim,o yüzden ilacın dozunu da arttırmadım.
Evet canım bu hafta gitmem lazım.Hem kadın doğumcuya hem de psikiyatriye.Ama artık yoruldum bıktım gibi sanki.Canım ertelemmesen bıraz onceye alsan randevunu olmazmı ilaçlar olmasa napardık eskıden ınsanlar nasıl yasamıslar ya hıcmı panık atakları yokmuş
Tabıykıde daha ıyı gunler gelıcek bız bunu fazlasıyla hakedıyoruz :) ılaclarını etkı etmeye baslayınca cok cok daha ıyı olucaksınEvet canım bu hafta gitmem lazım.Hem kadın doğumcuya hem de psikiyatriye.Ama artık yoruldum bıktım gibi sanki.
Ama inşallah daha iyi günler geliyor.
Ilaç yan etkisi bunlar...ben de daha beter olmuştum ilaca başladığım haftada..Hiç bilmiyorum ki,bayaaca iyi olacak gibiydim,bu da normaldir heralde değil mi?normalde bile her günümüz birini tutmuyor değil mi.
Kafam kazan gibi,çarpıntılarım bayaca azalmıştı,şimdi yenien atak yapmaya başladılar galiba.
Ben de ist.Kızlar burarada nerelerdensınız ben ıdtanbulda olunca herkesı burda sanıyorum merak ettım nerelerde yasıyorsunuz
İll günler bundan daha iyiydim sankiIlaç yan etkisi bunlar...ben de daha beter olmuştum ilaca başladığım haftada..
inşallah bugün yemek yaptım inanamıyorum maşallahGözünaydın canım,bundan sonra yavaş yavaş rahatlarsın inşallah