Z
Zynp23657
Canım hastane konusunda duyduklarının doğruluk payı nedir bilemeyiz ve emin olamayız diye düşünüyorum. Mesela bende devlet hastanesinden korkmuştum, dr.umun ağzı var dili yok, doğuma ebeler giriyor bir sıkıntı veya sezeryan durumunda dr geliyormuş vs. Ben hiçbirine şuan aldırış etmiyorum çünkü ilkinde özel hastaneye gittin. 80 km idi ilçeyle arası, dr.uma güvenim tamdı felan ama doğuma 10 gün kala yurtdısı seminerine gitti, doğumda bir bayan dr.a düştüm ve en kötüsüde bu bayan benim kaçtığım yüzünü görmek istemediğim bir dr.du. ne bilgisine güvenim vardı ne kendisine (ilk evlendiğim sene muayene olmustum tesadüfen). Doğumda bu kadına düştüm beni haşat etti,susuz şekilde 1,5 saat deli gibi ıkınma hissiyle geçti. Hiç önemsemedi sonrada geldi vakumla çekti bebeği. Aklıma geldikçe gidip ağzını burnunu kırasım geliyor. Arkadaşımda şuan araştırmaya gidiyor, her defasında farklı dr.a giriyor aynı dr.a vermiyolar. Bu da çok saçma geldi bana. Doğumhaneyi felan gezmiş bu gidişinde, ortam hakkında bilgi almış. Orada kalmaya karar verdi. Sende bi araştır istersen. Kukaktan dolma şeylerle kendini korkutma derim. Bir de ailenin yanında kalabalık ortamda ne kadar rahat edebilirsin bilemiyorum. Çünkü 1 aydır eşimin abisigil vardı, ne oturabiliyosun ne yatabiliyosun, ne gelen giden bitiyor. Gün içinde uyku basıyor yatsam huzursuz oluyorum. Dün onları uğurladık, gecede biz döndük eve.