Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cok guzel bırsey dedın insan bu haldeyse hamile olmamalı Yanı cocklarada yazık bizede benm ucuncu kaza oldu bende ınsallah ameliyatla doğum kanalı kapatacm Allah Olmayanlara versın
Evet ya bide bişey diyimmi insan önce kendi iyi olucak ki çocukları iyi olsun ben Allahın izniyle şimdi dayaniyorum ama biraz bebeğim toparlandımı psikiytre gidicem çünkü önce benim huzurlu ve mutlu iyi olmam lazım ben de korunma yöntemlerini 3 4 e çıkarıp hayatıma devam edicem bakalım

Uyuma sakin şimdi uyursan uykum hepten gece gider çok fazla uykunun kaçırma çay vs.tuketme saat 11 gibi gözlerini 20kez aç kapa aç kapa yavaş yavaş zaten gözün yorulur sonra kapat uyu pasiflora da kötü olursan iç şimdi içme boşu boşuna sersemleme
Dogru soyuluyorsn uyusam sımdı yıne aynı olacak 11den sonra uyusam en azndan sabha kadar uyurum surupu da oyle yapayım suan sıkıntı yok gece fena olursam ıceyım

Evet ya bide bişey diyimmi insan önce kendi iyi olucak ki çocukları iyi olsun ben Allahın izniyle şimdi dayaniyorum ama biraz bebeğim toparlandımı psikiytre gidicem çünkü önce benim huzurlu ve mutlu iyi olmam lazım ben de korunma yöntemlerini 3 4 e çıkarıp hayatıma devam edicem bakalım
Aynen bır anne ıyı olmazsa kac kişi perişan oluyor hic bir kimse anne yerini tutamıyor

Rabbim bizlere güc kuvvet versin insan bir sekilde o panıklıkten kurtuluyor ama yıpranıyor da aynı zamanda hamile olmamızın hic tadını cıkaramıyorz boyleyken zaman cabuk gecse de kurtulsak duyoruz

Bende köye geldim, sabah bulantı ve çarpıntı yüzünden tedirgindim bayaa. Az öncede o titreme gibi olan şey oldu. Oğlumun yanına uzanmıştım. Kalkmıyım dedim ama süre uzayacak gibi olunca fırladım tabi. Ondan sonra 2 defa daha oldu. Titreme üşüme derken atak gelmek üzereydi ama dikkatimi dağıtmak için uğraştım. Azcık faydası oldu.

Ben nasıl unutucam bu teklemeyi titremeyi ya.. valla bu durumu yaşayıp önemsemeyenleri tebrik ediyorum gerçekten. İçerde pırpır edip duruyo ama siz takmıyosunuz. Ben imreniyorum şahsen.

Bendede tam aksine ebeler illallah dedirtmisti:)) aynen dediğiniz gibi çatı muayenesinde artık belli oluyor doktor bile diyo zaten sen şimdiden böyle yaparsan normal doğum nasıl olur diye ayy aklıma geliyo hala tuhaf oluyorum 48gun oldu :deli:
Canim benim 6 ay oldu o Dr un çatı muayenesi ömrümce unutmam zaten o an Dr dan evvel ben karar verdim dedim ben normal doğum yapacak insan değilim

Oyy.. düşürdün felan mı.. benim oğlanda kırdı ekranını heryerinde catlak var suan ama carsıya gidesim yok, ugrasamam, zaten panikliyorum tnsyon düştüğü için. Diğer tlfn hiç açılmıyor mu, numaraları kurtarıyolar genellikle.
Omas gecms olsun telefonu kafaya takma

Bende köye geldim, sabah bulantı ve çarpıntı yüzünden tedirgindim bayaa. Az öncede o titreme gibi olan şey oldu. Oğlumun yanına uzanmıştım. Kalkmıyım dedim ama süre uzayacak gibi olunca fırladım tabi. Ondan sonra 2 defa daha oldu. Titreme üşüme derken atak gelmek üzereydi ama dikkatimi dağıtmak için uğraştım. Azcık faydası oldu.

Ben nasıl unutucam bu teklemeyi titremeyi ya.. valla bu durumu yaşayıp önemsemeyenleri tebrik ediyorum gerçekten. İçerde pırpır edip duruyo ama siz takmıyosunuz. Ben imreniyorum şahsen.
Titreme üşüme bende de var hep grip olcam zannediyorum ama artık çözdüm işi panigin başka manyak versiyonu kusura bakmayın ağzımı Bozuyorum hergün ayrı bir halt var çünkü

Amin canım. 4 yaşına girdi oğlum. Ev işi de yaptım mı kaptırıyorum ben ya. Bi süpürüp oturayım diyemiyorum. Bi yer dağınıkken sadece tek odayı toplayınca huzursuz oluyorum. Şimdi ağırlaştıkça iş de zor geliyor ağrılar başlıyor hemen.

Aminn arkadaşım. Allah sanada sabır versin tekrarını yaşatmasın inşallah.
Hamileliģin sevmediğim yönü o istifralar hele bir bel ağrısı yarım saat anca is yaparsın ağlayarak yatağa atardim kendimi bir de son hafta karnının çok gerilmesi güzel şey hamilelik ya o karnındaki hareketleri izlemek çok zevkli hala videoları açıp bakıyorum Yarabbim ne büyük mucize aslında çok sükretmemiz lazım ama pis şeytan zehir ediyor günlerimizi

Evet ben normal doğum yaptım ikinci dogumdu benim ilkinde hiç anlamamistim kendimi kasmamistim doktor dememişti sadece bi bakicam alet ile demisti meğer adam sokmuş eli:)))) ben şunu anladim o zaman insan o an başka şeyler düşüncek hiç sonradan o korkumu attım önüne gelen ebe çatıya bakmis ti ikinci dogumda da ebe sağolsun canı sıkıldıkça bakiyodu sanki ben tabi orali bile değildim aklım fikrim nefes alamazsam bayilirsam diye yanıbaşında herkesin farklı bi korkusu var benimde hep masadan kanamadan nefessizlikten vs.kalkamicam korkusu vardı ya şimdi birdaha hamile kalmamak için 3 4 yöntem ile korunucam o dereceyim korkudan
Zırt pırt muayene yetti gayrı dediydim onlar da zaten git sezeryana da uğraştırma der gibi bakıyorlar arada da Dr gelip bırgalıyor sancın suyun gelmeden gitmicen hastaneye biz bişey olur korkusuna hep gittik

Evet ben normal doğum yaptım ikinci dogumdu benim ilkinde hiç anlamamistim kendimi kasmamistim doktor dememişti sadece bi bakicam alet ile demisti meğer adam sokmuş eli:)))) ben şunu anladim o zaman insan o an başka şeyler düşüncek hiç sonradan o korkumu attım önüne gelen ebe çatıya bakmis ti ikinci dogumda da ebe sağolsun canı sıkıldıkça bakiyodu sanki ben tabi orali bile değildim aklım fikrim nefes alamazsam bayilirsam diye yanıbaşında herkesin farklı bi korkusu var benimde hep masadan kanamadan nefessizlikten vs.kalkamicam korkusu vardı ya şimdi birdaha hamile kalmamak için 3 4 yöntem ile korunucam o dereceyim korkudan
Sezeryanın da şöyle bir özelliği var ilk yataktan kaldiriyorlar ya iste o acı diyorsun bir daha doğurmucam

Uyuyamiorum sizinde su kasik agrilari varmi bazen sol bazen sag iki taraflida oluor ve dizlere bacaklara vuruo agri suan bile var benimniye acaba sizinde oluormu oldumu benim surekli ama ya

Uyuyamiorum sizinde su kasik agrilari varmi bazen sol bazen sag iki taraflida oluor ve dizlere bacaklara vuruo agri suan bile var benimniye acaba sizinde oluormu oldumu benim surekli ama ya
Allahim neolur rahim buyuyor daha fazla yer kapladığı için o kasık ağrıları var sancı gibi bende de var ben dra gittiğimde sordum dedi bu normal ben suan 17deyım var sen galıbadaha ılerıydı hamılelıgın Yanı normal haftalar gectıkce daha artıyor ben son haftalarnda hatta bu dogum sancısı mı demis tim o yuzden korkma normal

Sezeryanın da şöyle bir özelliği var ilk yataktan kaldiriyorlar ya iste o acı diyorsun bir daha doğurmucam
Normal dogum en saglık ısı ama bızım gıbı saglık sorunu olanlar ıcı bir kotu iz bırakabilir Yanı cektigimiz acı bır tarafa o an o ortamda yasadın seyler psikoloji cok etkileyebilir normal dogur anlara ne mutlu. Ama gercekten ınsan yıpranıyor ben 2cocgcgu sezeryanla dogdum o ilk uyandgnda uyandgmda o agrı cok ama en azından aklında oyle izler yok canın acısından o panıklıklıklerı nefes darlıgını unutuyorsun

Kizlar gunaydın dun 11de uyudm sabah 6.30da uyandm gece uc kez falan uyandm birdaha uyudum cok sukur gecen gece gıbı panıklıgım olmadı ama rahat bir uykuda olmadı pasıflora yı icmedim kotu oldgm an ıceyım dedm ama iyimi yaptım kotu mu bilemedim suan cockları gonderı cem. Daha uyuyamam bıraz yuruyus yapıp evı toparlarm ancak

Back
X