- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
O da iyiymiş yay4zy4qmurum eşinin gözünü korkutsaydin deseydin hayatım bu arada falı dedi bu evde bi adam var yakinda ona bi güzellik yapıcak kaderiyle ilgili uzaylilar hani uzaylilar gerçektende varya
hen evimde kahve fincanını ters cevirmelerine bile müsade etmiyorum en son tam çevirdi komşum aldım götürüp suyun içine koydum bozuldu ama dedim kusura bakmayın evimde bu tarz şeye izin vermiyorum evinizde istediğiniz falı kendinize bakın aman boşver yakinda ayağını sehpa kenara çarp dicekler psikolojik aşkım carpmadin o yüzden hepsi aynı bir nevi işlerine ne gelirse
![]()

Bir de benim başıma önceden bi olay geldi, hemde kendi ailem tarafından. O gün bugündür zaten daha da inancım arttı. O yüzden bu tarz seyler keyfi gırgır için bile olsa hoş karşılamıyorum, istemiyorumda. Sende en iyisini yapıyosun kendi evinde huzursuz olmaktansa. Ne diye merak edip kurcalarsınız ki. İyi ya da kötü yaşamanız gereken seyler belli zaten. Ki herşey Allahtan diye boşuna demiyolar. Geleceği bilmemizi istese zaten bildirirdi. Gıcık oluyorum anlayışsızlara.