Birtane deme seninBen bu panikataktan çok çektiğim icin dusenemiyorum şuan
Ya biz dogumu katlanamioz bu imtihan dunyasi bazilari hastalik cekio Allah korusun ya ölumde var dun ben fenalastim dusununce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birtane deme seninBen bu panikataktan çok çektiğim icin dusenemiyorum şuan
Evet bir tane ama bu hastalık benim evliligimi olumsuz etkiledi eşim çok fazla destek olmadı hep şikayetçi oldu bunu bana veren Rabbim ona da verebilirdiBirtane deme senin
Ya biz dogumu katlanamioz bu imtihan dunyasi bazilari hastalik cekio Allah korusun ya ölumde var dun ben fenalastim dusununce
Hahah biz aynimiyiz ne benimde öle babam öleli 4bucuk sene ogundur 2 senedir yani esime bile yaklasmadim zaten vajinusmustum atlattim sar zor aman yaa cok sey dusunuomEvet bir tane ama bu hastalık benim evliligimi olumsuz etkiledi eşim çok fazla destek olmadı hep şikayetçi oldu bunu bana veren Rabbim ona da verebilirdi
Benim de eşim uzaklaştı benden zaten lohusa depresyonu yaşadım bir de eşimin bu şekilde uzaklaşmasi aglamalarimi arttırdı panijatak yine nüksettiHahah biz aynimiyiz ne benimde öle babam öleli 4bucuk sene ogundur 2 senedir yani esime bile yaklasmadim zaten vajinusmustum atlattim sar zor aman yaa cok sey dusunuom
Dua edecez buda imtihan degilmi Rabbim kötu jastalik vermesin insBenim de eşim uzaklaştı benden zaten lohusa depresyonu yaşadım bir de eşimin bu şekilde uzaklaşmasi aglamalarimi arttırdı panijatak yine nüksetti
Amin inşallah duadan başka Rabbimden başka kimden yardım isteyebiliriz ki umarım birgün kabul olurDua edecez buda imtihan degilmi Rabbim kötu jastalik vermesin ins
Olur elbetteAmin inşallah duadan başka Rabbimden başka kimden yardım isteyebiliriz ki umarım birgün kabul olur
Bişey yok Allahın izniyle ben çok yaşadım o sürecleri eşin mesela bıkmıyor mu benimki bıktıOlur elbette
Diomya imtihan dunyasi bazilari hastalik cekio benimde biyerim agrisa off korkuom panik gelio hele ölumu dudundukcee off suanda ter basti
Bide sol böbreyim agri degilde böle birsey varmis gibi hiz uyusmus gibi ici öle korku basti randavum cumaya ins
Canım bebek kac aylıkken ilaca başladın emzirirken kullanılan ilaç varmiymis acaba6 7 ay sonra hamile kaldım Hayır sezeryan ama benim panikataktan ağlamalarim arttı suni sancı verildi açılma olmadı ben de Dr a sezeryana almasını söyledim doğum fobisi vardı bende
Bikti bi bokun yok diyo ben diom agri varrr seninde agrirmiydi sol böbrek bacagimi vuruo ama yaBişey yok Allahın izniyle ben çok yaşadım o sürecleri eşin mesela bıkmıyor mu benimki bıktı
Benm kızm 3 7haftalıkken dogmsduCnm sen risk dlnemini atlattin eger Allah koruusn erken dogum.olsa bile 28 haftalik yasiormus yami bana doktor demisti
Tebrikler
Bu ara daha sol biraz tuha böbreyim.nasil bakiyorlarki kanmi alirlar yada ultersonmu randavu alcam ama sölemem.lazim.bakilsin diye
Evet cnm kac kilodu o normal cnmBenm kızm 3 7haftalıkken dogmsdu
2 aylık galiba tam hatırlamıyorum emzirenelr var eşim müsaade etmediği için biz kestik memedenCanım bebek kac aylıkken ilaca başladın emzirirken kullanılan ilaç varmiymis acaba
Rahim genişledigi için normal o ağrılar bende bir bel ağrısı vardı yarım saat anca ayakta durabiliyordum 6 aylıkken henüzBikti bi bokun yok diyo ben diom agri varrr seninde agrirmiydi sol böbrek bacagimi vuruo ama ya
Böbrektemi ondan kidiklanio gibi bi agri ya tuhaf yani aci degilde anladin belki usuttum diom ama dunden beri maf ettiRahim genişledigi için normal o ağrılar bende bir bel ağrısı vardı yarım saat anca ayakta durabiliyordum 6 aylıkken henüz
2850dıEvet cnm kac kilodu o normal cnm
Masallah iyi koz2850dı
Canm benmde dune kadar hıc belim agrımadı sımdı yururken bile zorlanyrm bıcak saplanıyor bırden oldu besinci aydayım normalmi anlayamadmBöbrektemi ondan kidiklanio gibi bi agri ya tuhaf yani aci degilde anladin belki usuttum diom ama dunden beri maf etti