Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Birtane deme senin
Ya biz dogumu katlanamioz bu imtihan dunyasi bazilari hastalik cekio Allah korusun ya ölumde var dun ben fenalastim dusununce
Evet bir tane ama bu hastalık benim evliligimi olumsuz etkiledi eşim çok fazla destek olmadı hep şikayetçi oldu bunu bana veren Rabbim ona da verebilirdi

Evet bir tane ama bu hastalık benim evliligimi olumsuz etkiledi eşim çok fazla destek olmadı hep şikayetçi oldu bunu bana veren Rabbim ona da verebilirdi
Hahah biz aynimiyiz ne benimde öle babam öleli 4bucuk sene ogundur 2 senedir yani esime bile yaklasmadim zaten vajinusmustum atlattim sar zor aman yaa cok sey dusunuom

Hahah biz aynimiyiz ne benimde öle babam öleli 4bucuk sene ogundur 2 senedir yani esime bile yaklasmadim zaten vajinusmustum atlattim sar zor aman yaa cok sey dusunuom
Benim de eşim uzaklaştı benden zaten lohusa depresyonu yaşadım bir de eşimin bu şekilde uzaklaşmasi aglamalarimi arttırdı panijatak yine nüksetti

Amin inşallah duadan başka Rabbimden başka kimden yardım isteyebiliriz ki umarım birgün kabul olur
Olur elbette
Diomya imtihan dunyasi bazilari hastalik cekio benimde biyerim agrisa off korkuom panik gelio hele ölumu dudundukcee off suanda ter basti
Bide sol böbreyim agri degilde böle birsey varmis gibi hiz uyusmus gibi ici öle korku basti randavum cumaya ins

Olur elbette
Diomya imtihan dunyasi bazilari hastalik cekio benimde biyerim agrisa off korkuom panik gelio hele ölumu dudundukcee off suanda ter basti
Bide sol böbreyim agri degilde böle birsey varmis gibi hiz uyusmus gibi ici öle korku basti randavum cumaya ins
Bişey yok Allahın izniyle ben çok yaşadım o sürecleri eşin mesela bıkmıyor mu benimki bıktı

6 7 ay sonra hamile kaldım Hayır sezeryan ama benim panikataktan ağlamalarim arttı suni sancı verildi açılma olmadı ben de Dr a sezeryana almasını söyledim doğum fobisi vardı bende
Canım bebek kac aylıkken ilaca başladın emzirirken kullanılan ilaç varmiymis acaba

Cnm sen risk dlnemini atlattin eger Allah koruusn erken dogum.olsa bile 28 haftalik yasiormus yami bana doktor demisti
Tebrikler
Bu ara daha sol biraz tuha böbreyim.nasil bakiyorlarki kanmi alirlar yada ultersonmu randavu alcam ama sölemem.lazim.bakilsin diye
Benm kızm 3 7haftalıkken dogmsdu

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,ben 15 haftalık hamileyim ve nefes darlığım çok erken başladı, onu kuru öksürük takip etti sanki içim dışıma çIkacak gibi öksürüyorum kesik kesik ve sonrasında sırt omuz ağrıları bıçak batar gibi gece uykularımı kabusa çevirdi. Nefes almaya çalıştıkça göğüs ,omuz ,sırt ,öksürük hepsi birden vuruyo beniderin nefes almak artık imkansız ağrılar bıçak gibi saplanıyor resmen, sabahları genelde öksürükle birlikte kanlı balgamda çıkarıyorum,,dr a göre normal ama yolun daha çok başındayım nasıl bahşedicem bilmiyorum
Aynı sorunları yaşayanlar illa ki vardır, nasıl başediyosunuz, bişeyleri eksik mi yapıyorum, bu kadar şeyin üstüste gelmesi hamileliğimi kabusa çevirdi resmen.
Yine de isyan etmek istemiyorum beterin beteri var sonuçta
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Back
X