Panik ataklı hamişler buraya

canım hos geldın cok gecmıs olsun...allah bagıslasın bebegını sana ...umarım atlatırız yada atakla yasamaya alısacagız...:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım.tansiyon ilacı kullanıyomusun acaba?

Teşekkür ederim. Yok canım hiç kullanmadım. Çok dr.dolaştım ama vermedi hiçbiri. Hepsi panikten dedi. Bu hafta sabah akşam tansiyon takibi yapıyorum. Cuma göstericem nefroloğa ona göre verip vermeyeceklerine karar verecekler.

Sende de mi tansiyon var?

merhabaa benimde panik atağım varr
gündüzleri cok iyiyim ama geceleri geliyo benim ataklarım
karanlıktan kapalı yerden asansörden böcekten yalnız kalmaktan cok korkuyorum
eşim her aksam tam 7 de evde
7 yi 5 dk geçsee
atağım geliyo ve kendimi kaybediyorum
arabanın altında kaldı kaza yaptı biri kaçırdı öldürdü diyee
ağlayıp harab ediyorum kendimi
eşim gelincede baslıyorum saymaya
oda cok üsülüyoo ağlıoo
trafik vardı diyo
sabah oluyo bende üzülüyorum olucagı 5 dk ya diye
ama napımm
elimde değilll
su an hamileyim
bebeğime zarar gelmesinden korkuyorummm

Hosgeldın canım ....allah yardımcın olsun...dr.gıttınmı hamıle olmadan once ....hamıle ıken terapı olabılırsın bu yasadıklarını 4 sene once yasadım suanda bunları astım sayılmaz fakat umursamıyorumm...ılac kullanıyormuydun hamılelıkten once..

merhaba bende 32 haftalık hamileyim ve hamileligim çok kötü geçiyor ara ara ilaç almak zorunda kalıyorum kendimi hep kötü hissediyorum hamile kalmadan önce zanax cipram alıyordum ve hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım çok zor geçiyor arada çok kötü olursam zanax alıyorum allah saglıklı günler versin hepimize panik atak gerçekten çok kötü bir hastalık evden dışarı çıkamıyorum yanlız kalamıyorum vb sürekli çarpıntı halsizlik filan oluyor başınızı agrıttım sizlerdede oluyormu

Senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım ve 6 yıl ızdırap çektim. Babamın vefatıyla oldu tüm bunlar takıntılar panik depresyon ama bunları terapiyle aştım. Şimdi sadece hamileliğimden ötürü aşırı endişe durumum var sürekli kendimi dinleme eğilimi var ama sürekli kendimi telkin de ediyorum. Sen de telkin yolunu dene bence.

Hoşgeldin, ben de zaman zaman çarpıntım olunca kendimi dinlemeye başlıyorum. Ama dediğim gibi ilgimi başka yerlere vererek ve kendi kendimi telkin ederek aşmaya çalışıyorum. Çünkü bizim yaşadığımız stresler bebişlerimizi de etkiliyor
Xanax feci bir ilaç dr.izniyle mi kullanıyorsun? Ben geçen tansiyonum yükseldi diye hastanelik oldum. Bir sürü test ( tam kan idrar kardiyoloji nefroloji hipertansiyon uzmanı gördü beni o kadar yani ) sonucunda pa geçirdiğim tespit edildi. Beni muayene eden tüm dr.lar böyle yaparsam boşu boşuna hamileliğimi zindan edeceğimi söylediler. Hem de ağız birliği yapmış gibi. Kardiyalog bana tıp fak. son sınıf öğrencileri gibi olduğumu artık herşeyi bildiğim için sürekli kendimde hastalık bulduğumu söylüyor! Gittiğim hastane de Türkiye' nin en iyi dr. ve laboratuarına sahip hastanelerden biri ayrıca, ama, sanki içimdeki şüpheci yaratık beni dürtüyor gibi sırnaşık şey
Özetle kendinizi dinlemeyin kızlar :1hug:

dr kullanabilecegimi söyledi ama içerken hep vicdan azabı duyuyorum ya bebegime bi şey olursa diye ama mecbur kalıyorum benimde geçen gün baş dönmesi bulantı bacaklarda halsizlik filan oldu resmen tazsiyonum düşmüş bayılıvercek gibiydim acile gittim taniyonum11 7 çıktı dr yönlendirdiler orda 14 9 çıktı kan idrar tahlili normal olunca piskolojik dedi ama sanki bende bi şey varmış gibi geliyor çarpıntım var halsizligim ve en kötüsü beynim dönüyor sanki allah hepimize acil şifalar versin dogum edince ilaçlara tekrar başlayacagım herhalde o zamana kadar ne yapacagım bilmiyorum 1.5 ay var daha

Çarpıntıya takılmamak lazım bazen kalbimizin ritmi düşer bazen artarmış. Bu çok normalmiş. Takıldığın zaman çarpıntıya daha fena oluyorsun kalbin panikle daha çok çarpıyor. Bana da dr.um çarpıntım olunca panik yapıp tansiyonumu yükseltmiyim diye beloc zoc diye bir çarpıntı ilacı verdi ama sadece çarpıntın olursa iç dedi. Tansiyonum normal bulunduğu için tansiyon ilacına da başlatmadılar bir de detaylı ultrasonda çentik te çıkmayınca tansiyon hastası olmadığıma karar verdiler sanırım.CADIARZU

sevgili arkadaşım yine senin endişe duyduğun konu biraz daha hafif.sen birde benim endişelerimi kaygılarımı bilsen.dışarıdan hasta olmayan birisi duysa dalga geçer benimle.fakat sadece beni sizlerin anlayacağın düşünüyorum.mesela birisi ruya görüyo gelip bana anlatıyo içimden bir ses hemen o ruyayı yorumluyo kesin öleceksin o yüzden bu ruyalar görülüyo diye.mesela kolumda ufak bi ağrı olsun korkudan kriz geçiriyorum acaba tümörmü var kansermi var bilmem ne.ve şuanda hamileyim eskisinden daha çok kaygılarım ve endişelerim var eskiden sadece kriz olurdu fakat şimdi resmen kaygı nöbetleri yaşıyorum o kadar zorki allah kimseye bu hastalığı vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…