- Konu Sahibi strawberry29
-
kızlar öncelikle selamlar hepinize...
bende 2 sene kadar panik atak tedavisi gördüm....
geçen sene haziranda iyileştim ve ilaçlarımı bıraktım...
geçtiğimiz ocak ayında hamile kaldım ama maalesef 6 haftalıkken düşük oldu...
ve o günden beri gene başladı takıntılarım, endişem, aşırı titizlik çarpıntı...
hemen doktora gittim tam zamanında gelmişsin dedi ve
panik atak daha yerleşmemiş sana,diyerek, ilacım olan seroksat ı değil de xanax verdi
günde 1 tane....ayrıca çarpıntı içinde bi ilaç yazdı çeyrek iç dedi...
bayaa rahatlattı 2 aydır kullanıyorum...
ama düşüğümün üstünden iki ay geçti ve hamilelik istiyorum tekrar...
doktora bu ilacın zararı varmı diye sorduğumda yok hayır dedi....
benim takıntım çarpıntı...
daha önce bi operasyon geçirmiştim kalple alakalı ondan panik atak hastası oldum zaten...
napıcam acaba hamile kalırsam panik olurmuyum çok korkuyorum..
o zaman hamile kaldığımda bile az az çarpıntım olmuştu.
çok zorr bi durum bu yaşamayan asla anlamaz...
arkdaşlar slm,
ben de çok takıntılıyım hamileliğim konusunda. arkadaşımın doktoru gelişme geriliği var dediğinde tansiyonu yükselmiş düşüp bayılmış acilen doğuma almışlar, çocuk özürlüymüş.. ben de bu olaya çok üzüldüm.neden oldu çocukta problem anlamadım sizce
arkdaşlar slm,
ben de çok takıntılıyım hamileliğim konusunda. arkadaşımın doktoru gelişme geriliği var dediğinde tansiyonu yükselmiş düşüp bayılmış acilen doğuma almışlar, çocuk özürlüymüş.. ben de bu olaya çok üzüldüm.neden oldu çocukta problem anlamadım sizce
merhaba arkadaslar bır kacgundur kayınvalıdemdeydık...nete gıremedım nasıl gıdıyor hayat umarım ıyısınızdır ...bende bugun dr.gıttım sızınle paylasmak ıstedım 15 hamıleyım suanda erkek mıs bebegım bugun ogrendık kalbım yerınden cıkacak gıbı oldu suanda herseyı normalmıs cok sukur rabbıme allah a.3 tane ılac yazdı..magnezyum demır bır dıgerıde vıtamınmıs ....gereklıymıs deneyımlı bır dr. var cok sukur .....cok mutluyum erkek ıstıyorduk rabbım bıze nasıp ettı..allah tum ısteyenlere nasıp etsın..amin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?