- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Allah yardımcınız olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü inşallah sezaryen doğumum var.Ama ben çok panik yapıyorum genel anestezi düşünmüyordum belden uyuşturmaya kafam yatmıştı zaten genel yasakmış diye duydum doktorum da seçenek sunmadı açıkçası belden yapacağım dedi.Ya iğne uyuşturmazsa ya sakinliğimi koruyamazsam da tansiyonum çıkarsa diye korkuyorum sakin olmam için önereceğiniz şeyler var mı ? Kesilip biçildiğimi bilirken nasıl sakin kalabilirim ? bir de ameliyat masasının ışığın metallerinden ameliyat anı net olarak gözüküyor sakın bakma diyorlar şehir efsanesi mi o ?
EvetSpinal olan hanımlar size de doğum anında omuzdan bi iğne vuruldu mu?
Hayır neden ki omuzdan ne ignesiSpinal olan hanımlar size de doğum anında omuzdan bi iğne vuruldu mu?
tetanoz asisimi yaptilar acaba sizeSpinal olan hanımlar size de doğum anında omuzdan bi iğne vuruldu mu?
Epiduralliyken nasıl kestiginde sancilaniyorsun yada sancini hissediyorsun .epidural acısız doğum kiBen sezeryan korkusundan normal doğurdum. Kesilme düşüncesi, kesik izi, pansuman, batikon kokusu falan düşündükçe tansiyonum düşüyordu. 16 saat epiduralli doğurdum arada kestiklerinde acayip sancılandığımda oldu ama doğum bittiği gibi herşey bitti. 3 saat sonra geziyordum odada. O 16 saati düşünüyorum baştan alsalar yine normal doğururum. Epidural olunca k kadar korkunç değil.
Bana herhangi bir iğne yapılmadi omuzdantetanoz asisimi yaptilar acaba size
banada yapilmadi ama omuzdan diyince o geldi aklimaBana herhangi bir iğne yapılmadi omuzdan