- 23 Ocak 2016
- 35.082
- 51.049
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.761
Ben evde durup düşüne düşüne oldum biraz işe verince kendimi iyi oluyorumKuzum kaç yaşındasın ne mezunusun? Niloyanin dediği gibi ise girmek de iyi geliyor. Ben genelde tatil günlerinde boşken daha fazla huzursuz hissediyorum misal. Anlat bakalım kendini
Ben varım herşey alt üst oluyo adet öncesi ve adet dönemimdeKızlar adet öncesi ve adet dönemleri sürecince panik atak krizlerini daha yoğun yaşayan varmı aranızda acaba?
Bende iyileştşğimde çakışıyodum ama bu hastalık yüzünden çalışamıyorum bigün iyi iki gün kötü nasıl çalışayım sağlık olmayıncq hiçbişey olmuyoBen evde durup düşüne düşüne oldum biraz işe verince kendimi iyi oluyorum
Ne yaşıyorsan aynen anlatacaksın canımKızlar herkes çok iyi olsun inşaAllah hep okuyorum siZi..bazen iyi olmadığım İçin yazmıyorumben henüZ psikolojik olarak bi uzmana başvurmadım. Kendim yaşıyorum.bu atak Nasıl oluyor herkes aşırı kalp çarpıntısı mı yaşıyor öyle mi uzmana gidiyor ..bende bu Yok. Ama diğer şeyler neredeyse hep aynı özellikle aşırı kaygı kalp ağrısı bunun İçin uzmana gittim..yok bi şey dedi.psikolojik anlamda tam olarak ne zaman dr ye gitmeliyim gitsem dr ye ne diyeceğim bilmiyorum.
Evet canım açıyor kardeşim de kilo aldı onunlaArkadaşlar citoles kullanıp kilo alan var mı? Sanki iştahım açıldı da. Gerçi önceden hiç yemek yiyemiyordum. Şimdi çok şükür o geçti de kilo da almasam olurdu tabi
Tüh ya çok mu aldı kilo? Kilomdan gayet memnundumEvet canım açıyor kardeşim de kilo aldı onunla
Yok hayır öyle ahım şahım değil ama biraz iştahını açtıTüh ya çok mu aldı kilo? Kilomdan gayet memnundum
Tamam canım çok sağol. Nasılsın bugün?Yok hayır öyle ahım şahım değil ama biraz iştahını açtı
Anladım canımm..olumlu düşünmek lazım Biliyorum Her şey Allah ın emrinde şüphesiz.. şu kaygıları üzerimizden atmak kolay olsa .Ne yaşıyorsan aynen anlatacaksın canım
Örnek vermek gerekirse mesela benim bacağım ağrıyordu içimden dedim kalp damarım falan tıkandı galiba çünkü fiizk tedaviye gittim kas ağrısı bişey yok dedi ama ben kafamdan kurdum hayır kalp damarım tıkalı derken başladı bana panikatak gelmeye tamam şimdi felç geçircem o kadar yoğun geldi ki gerçek gibi yaşadım o işte panikatak
Ara ara atak geliyor ama iyiyim ya çok şükür bu aralar işlerim de var koşturmacaTamam canım çok sağol. Nasılsın bugün?
Aynen kilo yapıyor biraz çünkü iştah açıyor ama iştahım açıldıkça da daha iyi hissediyordum o yüzden pek sorun etmedim bunuArkadaşlar citoles kullanıp kilo alan var mı? Sanki iştahım açıldı da. Gerçi önceden hiç yemek yiyemiyordum. Şimdi çok şükür o geçti de kilo da almasam olurdu tabi
İş güç olunca daha iyi hissediyor insan. Ben de ev işleriyle meşgul olmaya çalışıyorumAra ara atak geliyor ama iyiyim ya çok şükür bu aralar işlerim de var koşturmaca
Ben de iyi hissediyorum ama kilo alsam da sanırım moralim bozulur. Ne zor iş insanın psikolojik olarak iyi olmasıAynen kilo yapıyor biraz çünkü iştah açıyor ama iştahım açıldıkça da daha iyi hissediyordum o yüzden pek sorun etmedim bunu3-4 kilo aldim ben de, şimdilerde biraz frenlemeye çalışıyorum kendimi
Ben burda diyet grubuna girdim bakalım başarabilirsem inşallahBen de iyi hissediyorum ama kilo alsam da sanırım moralim bozulur. Ne zor iş insanın psikolojik olarak iyi olması
Yaparsın canım ya. Önemli olan kararlı olmakBen burda diyet grubuna girdim bakalım başarabilirsem inşallah
İnşAllah bakalım eski beni özledimYaparsın canım ya. Önemli olan kararlı olmak
Bende çok merak ediyorumD dondurma00 bayadır girmiyor en son girdiğinde kötüydü iyi mi acaba nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?