- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.781
Dün akşam yine durup dururken öyle bir sıkıntı korku yaşadım ki rabbim yaşatmasın kimseye. Bakalım ne zaman iyi oluruzÇok yoruldum çoooook bitsin artık bu kabus can acıyo can yaşamayan bilmez
Allahım korusun en son intihar falan diyorduBende çok merak ediyorum
Neyin var canım? Düğün öncesi stres mi?Bence dondurma buraya gayet düzelmiş bir sekilde geri donecek de benim canım çok sıkkın kizlar.
Ben de öyleyim canım. Sen ilaca başlayalı ne kadar oldu? Bir de ne kullanıyordun?Bu krizler neden özellikle akşamüstü ve sonrası oluyor hiç anlamıyorum
Canım annem ve gorumcemler arasında bir anlaşmazlık oldu ve annem çok kirildi. Surekli söyleyip duruyor. Görümce benim serdigim masa örtüsünü beğenmeyip kaldırmış resmen. Bunları duydukça çok üzülüyorum. Beni de annemi de çok kırdılar. Zaten rahatsızlığım yüzünden zorlanıyorum yüküm şuan daha da fazla..Neyin var canım? Düğün öncesi stres mi?
Benim genelde sabahın erken saatlerinde oluyor. Geçen sene citoles ve redepra kullanırken bu kadar sıkıntı gelmiyordu ama. Bu sene daha fazla nedenseBu krizler neden özellikle akşamüstü ve sonrası oluyor hiç anlamıyorum
Sen de düğünden önce gidip beğendiğin örtüyü tekrar ser. Ev senin sonuçta. İçine atma. Kendi bildiğin doğrudan da şaşma. Benim hastalanmamın sebebi hep içime atmam. Kimseye laf söyleyememem. Keşke ben bu duruma düşeceğime konuşup anlatsaydım kendimi. Şimdi iş işten geçti ve ben bu haldeyim. Sen benim gibi olma.Canım annem ve gorumcemler arasında bir anlaşmazlık oldu ve annem çok kirildi. Surekli söyleyip duruyor. Görümce benim serdigim masa örtüsünü beğenmeyip kaldırmış resmen. Bunları duydukça çok üzülüyorum. Beni de annemi de çok kırdılar. Zaten rahatsızlığım yüzünden zorlanıyorum yüküm şuan daha da fazla..
İnşAllah canım girmesini çok bekliyorum umarım iyidir aklıma geliyor hep senin neden canın sıkkın canım nişanlın mı yine bişey dedi yoksa genel anksiyete mi?Bence dondurma buraya gayet düzelmiş bir sekilde geri donecek de benim canım çok sıkkın kizlar.
Bence iyi canım düzelmiş şekilde buraya gelecektir hissediyorum. Yoksa yönetime mi söylesek? Bilemedim. Ya genel anksiyete de var nilos yani birşey yokken bile olan iç daralmasi, bir de üstüne düğün gerginligi annem aliniyor ediyor, gorumcemler falan filan. Nişanlımla evlenip uzaklara gitmek istiyorum resmen.İnşAllah canım girmesini çok bekliyorum umarım iyidir aklıma geliyor hep senin neden canın sıkkın canım nişanlın mı yine bişey dedi yoksa genel anksiyete mi?
Nasıl yani senin oturacağın evdeki masanın örtüsünü mü değiştirmiş YOK ARTIK zaten şu düğün üstü sorun çıkmayan insan yoktur. Bizde de saçma sapan şeyler olmuştu. Şimdi maşallah diyim kanki gibiyiz. Takma canım geçer geçmezse de mesafeni koyarsın. Saygı çerçevesinde iletişim kurarsın.Canım annem ve gorumcemler arasında bir anlaşmazlık oldu ve annem çok kirildi. Surekli söyleyip duruyor. Görümce benim serdigim masa örtüsünü beğenmeyip kaldırmış resmen. Bunları duydukça çok üzülüyorum. Beni de annemi de çok kırdılar. Zaten rahatsızlığım yüzünden zorlanıyorum yüküm şuan daha da fazla..
Yakında mı yaşıcaksınız ailelere biz hepsine yakınız hem de o kadar yakın bazen olumsuz yönleri olsa da olumlu yönleri de var. Anlayışlı insanlarla da karşılaşmak gerçekten şans işi diyebilirim. Keşke herkes kendini yetiştirseBence iyi canım düzelmiş şekilde buraya gelecektir hissediyorum. Yoksa yönetime mi söylesek? Bilemedim. Ya genel anksiyete de var nilos yani birşey yokken bile olan iç daralmasi, bir de üstüne düğün gerginligi annem aliniyor ediyor, gorumcemler falan filan. Nişanlımla evlenip uzaklara gitmek istiyorum resmen.
Evet canım takmamaya çalışıyorum zor olsa da . Şimdi arkadaşım da yanımda herkesi mutlu ettim bı seni edemedim ya diyoNasıl yani senin oturacağın evdeki masanın örtüsünü mü değiştirmiş YOK ARTIK zaten şu düğün üstü sorun çıkmayan insan yoktur. Bizde de saçma sapan şeyler olmuştu. Şimdi maşallah diyim kanki gibiyiz. Takma canım geçer geçmezse de mesafeni koyarsın. Saygı çerçevesinde iletişim kurarsın.
Evet canım aynı semtteyiz erkek tarafıyla. Kendi ailemle de bir saat falan uzağız. Bilmiyorum ya bugüne kadar bir sorun yoktu takii o güne kadar. O kadar canım sıkıldı ki nilos modum çok düşük.Yakında mı yaşıcaksınız ailelere biz hepsine yakınız hem de o kadar yakın bazen olumsuz yönleri olsa da olumlu yönleri de var. Anlayışlı insanlarla da karşılaşmak gerçekten şans işi diyebilirim. Keşke herkes kendini yetiştirse
Yanlış anlamanı istemem ama annenin dediklerini yabana atma canım illa ki bi doğruluk payı oluyor onların dediklerinde tecrübeyle sabitEvet canım takmamaya çalışıyorum zor olsa da . Şimdi arkadaşım da yanımda herkesi mutlu ettim bı seni edemedim ya diyokaç gündür zaten kaygı seviyem yukarda bir de üstüne bu olay geldi aslında basit birşey de annem çok büyüttü ya.
Hayır modunu düşürme bilemiyorum nasıl insanlar ama eğer şu kk da okuduğumuz cinsten olanlardansa arana mesafeyi koyarsın sınır dahilinde görüşürsün canım. Birbirinizi tanıyana kadar da zaman geçiyor sonuçta sadece siz evlenmiyorsunuz aileler de evleniyor. Ama şu kadar söyliyim sana yapılan bir saygısızlık olursa kendinden asla ödün verme her zaman bir çizgin olsun sen kendine değer vermezsen karşı taraf hiç vermiyor. Umarım sorunsuz hallolur herşey bence takma dicem ama takacaksın zamanla rayına oturur herşey bu gibi durumlar olmayan kimse yok gibi bişeyEvet canım aynı semtteyiz erkek tarafıyla. Kendi ailemle de bir saat falan uzağız. Bilmiyorum ya bugüne kadar bir sorun yoktu takii o güne kadar. O kadar canım sıkıldı ki nilos modum çok düşük.
Nişanlım bu gibi durumlarda çok rahat mesela hiç kendini üzmez. Ben neden öyle olamıyorum, ben de rahat olmak istiyorum yaHayır modunu düşürme bilemiyorum nasıl insanlar ama eğer şu kk da okuduğumuz cinsten olanlardansa arana mesafeyi koyarsın sınır dahilinde görüşürsün canım. Birbirinizi tanıyana kadar da zaman geçiyor sonuçta sadece siz evlenmiyorsunuz aileler de evleniyor. Ama şu kadar söyliyim sana yapılan bir saygısızlık olursa kendinden asla ödün verme her zaman bir çizgin olsun sen kendine değer vermezsen karşı taraf hiç vermiyor. Umarım sorunsuz hallolur herşey bence takma dicem ama takacaksın zamanla rayına oturur herşey bu gibi durumlar olmayan kimse yok gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?