- 23 Ocak 2016
- 35.085
- 51.050
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.801
Benim eşim de böyle konularda çok relaxtır babam da az çektirmedi onaNişanlım bu gibi durumlarda çok rahat mesela hiç kendini üzmez. Ben neden öyle olamıyorum, ben de rahat olmak istiyorum ya
Hiç gitme canım ben bacağım ağrıyor demiştim Kalp Damar Cerrahisine gözüktüm ultrason çekindim iki bacak boydan gayet de temiz alt üstü duştan sonra klima altına yattım ondan oldu sebebini bildiğim halde gittim baya geçtiKulağımın arkasında minik bastırınca hissettiğim bir şişlik var 1 haftadır kafaya taktım 2 gündürde aynı tarafta çene bitiminden kulak arkasına ağrı vuruyor çok gecen ay 3 tane kkb te gitmiştim ama o zaman yoktu dişlerin ağrıodu eşime doktora gideceğim demeye korkuyorum çalıştığım yerden izin alıp gitmeye yüzüm kalmadı sürekli kurup duruyorum
O kulak arkasındaki şişlik bende de var şu an , yanlışlıkla elim değse vs. çok acıyor . Sizin de öyle mi? Geçmezse ben de doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olur...Kulağımın arkasında minik bastırınca hissettiğim bir şişlik var 1 haftadır kafaya taktım 2 gündürde aynı tarafta çene bitiminden kulak arkasına ağrı vuruyor çok gecen ay 3 tane kkb te gitmiştim ama o zaman yoktu dişlerin ağrıodu eşime doktora gideceğim demeye korkuyorum çalıştığım yerden izin alıp gitmeye yüzüm kalmadı sürekli kurup duruyorum
Çenemle kulak arasında bastırınca ağruyor dünden beri çenemde ağtıyor aynı yerin üst tarafından kulağında elime bilet gelıodu 2 kere gttm gecen ay doktor bişi yok kemik çıkıntısı dedi gecen hafta çok iynafım o tarfımla ertesi gün çıktı şimdide çenemde ağrıo izin almaya yüzüm kalmadı eşim artık doktor diyince kızıo internetten okuyup duruyorum saçma sapan offO kulak arkasındaki şişlik bende de var şu an , yanlışlıkla elim değse vs. çok acıyor . Sizin de öyle mi? Geçmezse ben de doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olur...
İyiyim canım hamdolsun ara ara iç daralması gelse de. Sen nasılsın bakalımNasılsınız arkadaşlar? İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Bende ilaç henüz etki etmedi. Gün içinde sıcak basması ve korku yaşıyorum sıkça. Bir de arabaya binip evden çık uzağa gidemiyorumİyiyim canım hamdolsun ara ara iç daralması gelse de. Sen nasılsın bakalım
Ya bende bakılırsa geçen sene daha iyiydim sanki. Citoles kullanıyordum, sen de sanırım citoles kullanıyordun. Bence iki hafta daha bekle tam etkisi için. Bir de kendini bir şekilde meşgul etBende ilaç henüz etki etmedi. Gün içinde sıcak basması ve korku yaşıyorum sıkça. Bir de arabaya binip evden çık uzağa gidemiyorumilaç inşallah iyi gelir bana. 16 gündür alıyorum ilacımı.
Evet canım citoles kullanıyorum. Kutuyu bitirip bir doktor bulup ona gitmem lazım. Son gittiğim doktor devletten istifa etti. Nerde bilmiyorum. Kendimi şansız ve umutsuz hissediyorumYa bende bakılırsa geçen sene daha iyiydim sanki. Citoles kullanıyordum, sen de sanırım citoles kullanıyordun. Bence iki hafta daha bekle tam etkisi için. Bir de kendini bir şekilde meşgul et
Yok sero abla covıd değildir. Her gün ne zaman iyi olacağım diye kalkıyorum yataktan. Hadi sen ilaç almıyorsun biz ilaç da alıp bu haldeyiz. Ne tuhaf bir rahatsızlık bu yaBende idare ediyorum bi iyi bi kötü karnımın üst kısmında birden şiddetli bi atım oluyo kalbimde boğazımda hissettiğim sonra arkasından panik geliyo niye böyle oluyo diye bide göğsümde ağrı öksürük var ara ara covıdmı yoksa dolapdan soğuk yiyip içmekdenmi kafamda deli sorular daha ne olsun işte
İnşaAllah iyidir. Belki biraz içine kapanmıştır bu dönemde bence oluyor öyle Yakında yazar umarım..Kızlar D dondurma00 nasıl acaba hiç girmiyor ben onu çok merak ediyorum en son yazdığında çok kötüydü
İnşAllah iyidir , ama evet hepimizde oluyo bendede hiçkimseyle konuşmak istemeyip kendimle başbaşa kaldığım günler hatta bu yüzden bana küsenler çok olur çünkü insan insanın halinden anlamaz malesefİnşaAllah iyidir. Belki biraz içine kapanmıştır bu dönemde bence oluyor öyle Yakında yazar umarım..
Oluyor canım. Hatta geçen misafirliğe gittim ama ölümemi gittim belli değil.Kızlar misafirlikteyim zor duruyorum ağlicam kaçacam nerdeyse sizede oluyomu çaktırmamaya çalışıyorum
Halen oturuyozçatlicam arabaya bineyim ağlıcam burdan sonrada başka yere daverliyizOluyor canım. Hatta geçen misafirliğe gittim ama ölümemi gittim belli değil.
Evet canım çok şükür iyiyim bu hafta terapistime gidicem yine inşallah sen nasıl oldun tatlım?Niloyatospikk canım nasılsın? Daha iyisin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?