Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kulağımın arkasında minik bastırınca hissettiğim bir şişlik var 1 haftadır kafaya taktım 2 gündürde aynı tarafta çene bitiminden kulak arkasına ağrı vuruyor çok gecen ay 3 tane kkb te gitmiştim ama o zaman yoktu dişlerin ağrıodu eşime doktora gideceğim demeye korkuyorum çalıştığım yerden izin alıp gitmeye yüzüm kalmadı sürekli kurup duruyorum:(

Kulağımın arkasında minik bastırınca hissettiğim bir şişlik var 1 haftadır kafaya taktım 2 gündürde aynı tarafta çene bitiminden kulak arkasına ağrı vuruyor çok gecen ay 3 tane kkb te gitmiştim ama o zaman yoktu dişlerin ağrıodu eşime doktora gideceğim demeye korkuyorum çalıştığım yerden izin alıp gitmeye yüzüm kalmadı sürekli kurup duruyorum:KK43:
Hiç gitme canım ben bacağım ağrıyor demiştim Kalp Damar Cerrahisine gözüktüm ultrason çekindim iki bacak boydan gayet de temiz alt üstü duştan sonra klima altına yattım ondan oldu sebebini bildiğim halde gittim baya geçti

Kulağımın arkasında minik bastırınca hissettiğim bir şişlik var 1 haftadır kafaya taktım 2 gündürde aynı tarafta çene bitiminden kulak arkasına ağrı vuruyor çok gecen ay 3 tane kkb te gitmiştim ama o zaman yoktu dişlerin ağrıodu eşime doktora gideceğim demeye korkuyorum çalıştığım yerden izin alıp gitmeye yüzüm kalmadı sürekli kurup duruyorum:KK43:
O kulak arkasındaki şişlik bende de var şu an , yanlışlıkla elim değse vs. çok acıyor . Sizin de öyle mi? Geçmezse ben de doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olur...

O kulak arkasındaki şişlik bende de var şu an , yanlışlıkla elim değse vs. çok acıyor . Sizin de öyle mi? Geçmezse ben de doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olur...
Çenemle kulak arasında bastırınca ağruyor dünden beri çenemde ağtıyor aynı yerin üst tarafından kulağında elime bilet gelıodu 2 kere gttm gecen ay doktor bişi yok kemik çıkıntısı dedi gecen hafta çok iynafım o tarfımla ertesi gün çıktı şimdide çenemde ağrıo izin almaya yüzüm kalmadı eşim artık doktor diyince kızıo internetten okuyup duruyorum saçma sapan off

İyiyim canım hamdolsun ara ara iç daralması gelse de. Sen nasılsın bakalım
Bende ilaç henüz etki etmedi. Gün içinde sıcak basması ve korku yaşıyorum sıkça. Bir de arabaya binip evden çık uzağa gidemiyorum ☹️ ilaç inşallah iyi gelir bana. 16 gündür alıyorum ilacımı.

Bende ilaç henüz etki etmedi. Gün içinde sıcak basması ve korku yaşıyorum sıkça. Bir de arabaya binip evden çık uzağa gidemiyorum ☹️ ilaç inşallah iyi gelir bana. 16 gündür alıyorum ilacımı.
Ya bende bakılırsa geçen sene daha iyiydim sanki. Citoles kullanıyordum, sen de sanırım citoles kullanıyordun. Bence iki hafta daha bekle tam etkisi için. Bir de kendini bir şekilde meşgul et

Ya bende bakılırsa geçen sene daha iyiydim sanki. Citoles kullanıyordum, sen de sanırım citoles kullanıyordun. Bence iki hafta daha bekle tam etkisi için. Bir de kendini bir şekilde meşgul et
Evet canım citoles kullanıyorum. Kutuyu bitirip bir doktor bulup ona gitmem lazım. Son gittiğim doktor devletten istifa etti. Nerde bilmiyorum. Kendimi şansız ve umutsuz hissediyorum ☹️

Bende idare ediyorum bi iyi bi kötü karnımın üst kısmında birden şiddetli bi atım oluyo kalbimde boğazımda hissettiğim sonra arkasından panik geliyo niye böyle oluyo diye bide göğsümde ağrı öksürük var ara ara covıdmı yoksa dolapdan soğuk yiyip içmekdenmi kafamda deli sorular daha ne olsun işte :(

Bende idare ediyorum bi iyi bi kötü karnımın üst kısmında birden şiddetli bi atım oluyo kalbimde boğazımda hissettiğim sonra arkasından panik geliyo niye böyle oluyo diye bide göğsümde ağrı öksürük var ara ara covıdmı yoksa dolapdan soğuk yiyip içmekdenmi kafamda deli sorular daha ne olsun işte :(
Yok sero abla covıd değildir. Her gün ne zaman iyi olacağım diye kalkıyorum yataktan. Hadi sen ilaç almıyorsun biz ilaç da alıp bu haldeyiz. Ne tuhaf bir rahatsızlık bu ya ☹️

İnşaAllah iyidir. Belki biraz içine kapanmıştır bu dönemde bence oluyor öyle Yakında yazar umarım..
İnşAllah iyidir , ama evet hepimizde oluyo bendede hiçkimseyle konuşmak istemeyip kendimle başbaşa kaldığım günler hatta bu yüzden bana küsenler çok olur çünkü insan insanın halinden anlamaz malesef :( dondurmada iyi olarak yazar inş buraya hepimiz bigün iyi olarak yazarız umarım

Back
X