- 23 Ocak 2016
- 35.086
- 51.051
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.041
Sana ön ayak olup destek olamaz çünkü insanoğlunun yapısında kıskançlık vardır her ne kadar törpülemeye çalışan bir insan olsa dahi. Eltin geçmişinde yaşayamadıklarını senin de yaşamanı istemez. Çünkü geçmişiyle barışamamıştır. Ama sana ufak bir tavsiye vereyim minik bir fincan takımı ile yanında bir paket kahve hediyesi ile kendisine kahve içmeye gitmek istediğini söyle hiçbir zaman laf sokma o soksa dahi. İnan bana birgün karşılığını alacaksın. En büyük aşklar nefretle başlar unutmaAynen öyle , ama onun bana önayak olup destek olcağı yerde köstek olması da cabası hiç bişey olma iyi olamayosan nötr kal neden kötülük neden kıskançlık ve laf sokma ,ben bunlara alışık olmadığım için o an bi laf bulup da söyleyemiyorum ama gece yattığımda bir bir aklıma geliyo kendime sinir oluyorum bilmiyorum artık ben yaşadım o da yaşasın mı diyor ama bizim nişanlımla aramızın bozuk olmasından zevk alıyor bunu gördüm onlar bana bişey alırken ben ezilip büzülüp defalarca teşekkür ediyorum insanlar diyo ki onu da aldır bunu da aldır ben ailemden böyle görmedim tok gözlü büyüdük her istediğimiz oldu çünkü ben nişanlıma kendi cebimde para yoksa ona güvenip de bi çay içelim yok oraya buraya gidelim diyen insan bile değilim herkesi herşeyi düşünürken kimsenin beni umursamamasını anlamıyorum,akrabalarından birinin uzatmalı sevgilisi var kız bayağa ailenin içinde beni o kadar bile saymıyolar
Sana ne anlatacak sen de paylaş bizle acaba benim terapistimin dediği şeyleri mi anlatacakİnşAllah öyle olur canım. Bir sonraki randevumu iple çekiyorum. Gelecek seans atak anında ne yapmam gerektiğini söyleyecekmiş. İnşallah yararlı bir şey önerir. Yoksa çok acı çekiyorum ☹
Amin canım amin bir de şöyle birşey oldu hayatımda ben önceden mesleğimi yapıyordum. Ama tahmin edersin ki bilgisayar başında insanlarla iletişimin genelde üretim odaklıydı. Evlenince bıraktım ve şuan hobi amaçlı başka bir iş yapıyorum bunu burda paylaşmak istemem yanlış anlama böyle bir ortamı işim için fırsatçılık gibi değerlendirmek istemem. Şuan uğraştığım işim sebebiyle birçok güzel insanla tanıştım. Çok çevrem oldu değişik hayat hikayeleri olan insanlarla muhabbet edip arkadaş olma fırsatı yakaladım. Onların hayatına az da olsa belli konularda katkı sağlamaya çalıştım. Onlar mutlu olduğunda ben de mutlu oldum. Belki de bu yaşadıklarıma olumsuz değil de olumlu yönünden bakmalıyım. Bardağın dolu tarafından bakmak yani.Belli canım yüreği güzel bir insansın. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Öyle ki nişanlım bile bana şunu söyledi biz ne zaman kayınvalideye oturmaya gitsek geliyo bi yere gitsek geliyo çünkü sana nasıl davrandıklarını ne aldıklarını görmek istiyo dedi , alışverişe falan giderken zaten hep var ve kendisi söylemiş beni ikinci plana atmayın diye ee şimdi onun gönlünü yapcaz diye benim istek ve düşüncelerimi saymamaları hak mı ? diyemez mi ona da kızım her yere olmaz ama haber veririz diye ,ben ilk evlenmiş olsam ve eltim olsa alınmam hatta kız rahat etsin kendini özel hissetsin diye çağırsalar bile sayılı giderimSana ön ayak olup destek olamaz çünkü insanoğlunun yapısında kıskançlık vardır her ne kadar törpülemeye çalışan bir insan olsa dahi. Eltin geçmişinde yaşayamadıklarını senin de yaşamanı istemez. Çünkü geçmişiyle barışamamıştır. Ama sana ufak bir tavsiye vereyim minik bir fincan takımı ile yanında bir paket kahve hediyesi ile kendisine kahve içmeye gitmek istediğini söyle hiçbir zaman laf sokma o soksa dahi. İnan bana birgün karşılığını alacaksın. En büyük aşklar nefretle başlar unutmaşimdi eltime diyorum ki eltiler filmine gidelim. Pandemi olmasaydı gidecektik. Kaldı
Aslında böyle kişileri yadırgamıyorum ben tamamen bilgisizlikten kaynaklı. Biizm insanız öğrenmeye meraklı bir insan değil sadece gereksiz kişileri takip edip prim vermeyi seven gereksiz programları izleyip kendisine birşeyler katmayan bir çoğunluğu barındırıyor ne yazık kiKendi kötü şeyler yaşadı senin de yaşamanı istiyor. Düşündüğü yanlış tabiki ama onu da anlıyorum. Mutlu olsaydı böyle düşünmezdi.
Tamam canım anlatırım peki sana söyledikleri yararlı oldu mu atak anında?Sana ne anlatacak sen de paylaş bizle acaba benim terapistimin dediği şeyleri mi anlatacak
Kayınvaliden bunu söyleyemez malesef çünkü evin büyükleri için böyle şeyleri söylemek biraz zor ne diyim ki kendisinden farklı birşey alınsa sana ne olacak ki insanoğlu değil mi gözü doymuyor yiyebildiğin kadar yiyor giyebildiğin kadar giyiyorsun bu dünyada.Öyle ki nişanlım bile bana şunu söyledi biz ne zaman kayınvalideye oturmaya gitsek geliyo bi yere gitsek geliyo çünkü sana nasıl davrandıklarını ne aldıklarını görmek istiyo dedi , alışverişe falan giderken zaten hep var ve kendisi söylemiş beni ikinci plana atmayın diye ee şimdi onun gönlünü yapcaz diye benim istek ve düşüncelerimi saymamaları hak mı ? diyemez mi ona da kızım her yere olmaz ama haber veririz diye ,ben ilk evlenmiş olsam ve eltim olsa alınmam hatta kız rahat etsin kendini özel hissetsin diye çağırsalar bile sayılı giderim
Merak ettim canım ne iş yaptığını. Hem öyle olsa kaç senedir buradasın çoktan reklamını yapardın. Hiç öyle biri olduğunu düşünmüyorum.Amin canım amin bir de şöyle birşey oldu hayatımda ben önceden mesleğimi yapıyordum. Ama tahmin edersin ki bilgisayar başında insanlarla iletişimin genelde üretim odaklıydı. Evlenince bıraktım ve şuan hobi amaçlı başka bir iş yapıyorum bunu burda paylaşmak istemem yanlış anlama böyle bir ortamı işim için fırsatçılık gibi değerlendirmek istemem. Şuan uğraştığım işim sebebiyle birçok güzel insanla tanıştım. Çok çevrem oldu değişik hayat hikayeleri olan insanlarla muhabbet edip arkadaş olma fırsatı yakaladım. Onların hayatına az da olsa belli konularda katkı sağlamaya çalıştım. Onlar mutlu olduğunda ben de mutlu oldum. Belki de bu yaşadıklarıma olumsuz değil de olumlu yönünden bakmalıyım. Bardağın dolu tarafından bakmak yani.
Evet oldu atak geliyorsa geliyor buyur gel diyorumTamam canım anlatırım peki sana söyledikleri yararlı oldu mu atak anında?
Yok canım boşver alım satım öyle düşün. Ticaretle ilgileniyorum kendi mesleğimi sevmeme hatta hasret çekmeme rağmen bu işimi de çok seviyorum. He bu arada asıl mesleğim ile ilgili de evlendikten sonra işimi bıraktığım halde kaç yerden arandım çağrıldım ama eşim örneğin buna da ket vurdu ama herşeyde vardır bir hayır deyip teselli buluyorum.Merak ettim canım ne iş yaptığını. Hem öyle olsa kaç senedir buradasın çoktan reklamını yapardın. Hiç öyle biri olduğunu düşünmüyorum.
Rabbim huzur mutluluk versin. Burda bir sayfa var onu da takip ediyorum. Evrene hep olumlu mesajlar göndermemiz gerekiyormuş. Sen de öyle yap canım.Şimdilerde neyden korkuyorum biliyor musunuz kızlar hayatım böyle yolunda giderken ya her an hayatım alt üst olursa ya kötü olaylar yaşarsam ya yeniden tökezlersem hayallerim var ve ben bunları gerçekleştirmeyi çok istiyorum.
Yok Kayınvalidem söyler öyle şeyleri söyleyemeyen biri değil konu kendine gelince gelinine laf sokmayı ya da hayır böyle olsun demeyi bilen biri sadece işine gelmiyor , ben istemiyorum aynı şeylerin olmasını örneğin bişey yaptırıyo ikinizede aynı renk yaptırıyorum diyince bu sefer ben istemiyorum diyorum anlasın diye evimi illa ikiz gibi olsun istemiyorum eltimde düşünüp demiyo ki anne kız istemez belki sen ona yap bana da illa bişey istersen başka bişey yaparsın içinde kalmasın diye herşeyde bu böyle ama herşeyimiz bir olmak zorunda mı ona evlenirken bilezik almış bana alırken onu da getirip 1 tane de ona almak zorunda mı üstelik sonrada çok borcum var damada takılanı alınır bizde demesi ,koskoca kadınlarız çocuk gibi kıskanıp herşeyi eşit yapmak zorunda değil ki zaten eşit olmuyo zamanında yapamadığı şey olup şimdi yapsa anlarım ,şuan alay ediyolar mesela bende yeni evleniyo gibi oldum diyo , bende evimi olabildiğince sade tutmaya çalışıyorum zaten şuan aksesuar ıvır zıvır sığcak bi ev değil idare ediyorum ama zevklerimiz uymadığı halde kv de bir tutmaya çalışıyo bu yani herkesin görüşü farklı ben bi başkasıyla herşeyim aynı olsun istemiyorumKayınvaliden bunu söyleyemez malesef çünkü evin büyükleri için böyle şeyleri söylemek biraz zor ne diyim ki kendisinden farklı birşey alınsa sana ne olacak ki insanoğlu değil mi gözü doymuyor yiyebildiğin kadar yiyor giyebildiğin kadar giyiyorsun bu dünyada.
Ben bu tarz şeyleri hiç kıskanmam aksine ben kıyafettir o dur budur evimde sadeleşmeyi seçenlerdenim. Yani minimalizmi takip ediyorum. Dolabımdan birçok kıyafetimi kaldırdım. Bu tarz şeyler benim ilgi alanıma girmiyor mesela eltim benşm spor ayakkabımı çok beğenmiş aynısından almış neden kıskanayım ki aksine sevindim. Bunun için neden triplere girip bdv de konu açıp eltim ne yapmaya çalışıyor aman Allahım diye konu açayım
Hak veriyorum sana ama ne diyim ki eltin de çok ilginç hadi bikaç şey aynı alınır da herşey nedir yahu gerçekten zor durumlarYok Kayınvalidem söyler öyle şeyleri söyleyemeyen biri değil konu kendine gelince gelinine laf sokmayı ya da hayır böyle olsun demeyi bilen biri sadece işine gelmiyor , ben istemiyorum aynı şeylerin olmasını örneğin bişey yaptırıyo ikinizede aynı renk yaptırıyorum diyince bu sefer ben istemiyorum diyorum anlasın diye evimi illa ikiz gibi olsun istemiyorum eltimde düşünüp demiyo ki anne kız istemez belki sen ona yap bana da illa bişey istersen başka bişey yaparsın içinde kalmasın diye herşeyde bu böyle ama herşeyimiz bir olmak zorunda mı ona evlenirken bilezik almış bana alırken onu da getirip 1 tane de ona almak zorunda mı üstelik sonrada çok borcum var damada takılanı alınır bizde demesi ,koskoca kadınlarız çocuk gibi kıskanıp herşeyi eşit yapmak zorunda değil ki zaten eşit olmuyo zamanında yapamadığı şey olup şimdi yapsa anlarım ,şuan alay ediyolar mesela bende yeni evleniyo gibi oldum diyo , bende evimi olabildiğince sade tutmaya çalışıyorum zaten şuan aksesuar ıvır zıvır sığcak bi ev değil idare ediyorum ama zevklerimiz uymadığı halde kv de bir tutmaya çalışıyo bu yani herkesin görüşü farklı ben bi başkasıyla herşeyim aynı olsun istemiyorum
Evet tam anlamıyla herşey afedersin iç çamaşıra kadar,zaten beni saf dışı bırakmayın demesinden msj vermiş kv ye ,ama eşitlik sağlamak değil ki bu beni nasıl olsa yeni o alınmaz sesini çıkarmaz diye baskın olanın dediğini yapmaktır işte bunların hepsi birikip birikip sinir hastası etti beni kendi evliliğim kendi düğünüm eğlencem için hiç özel hissetmedim özgür hissetmedim. düğünüm ya kendi düğünümde giyceğim hayal ettiğim balık bir gelinlik vardı sırf elti beyaz a yakın bi renk ve balık alttan kabarık bir elbise aldığı için hayalimdeki gelinliği alamadım hayallerini yaşayamayan bi insan da böyle böyle sinir hastası olur işteHak veriyorum sana ama ne diyim ki eltin de çok ilginç hadi bikaç şey aynı alınır da herşey nedir yahu gerçekten zor durumlar
İnanmıyorum sana eltinin kıyafeti seninkine yakın diye tercih etmedin mi? O utansın senin özel gününde sana benzemeye çalışıyorsa ben asla böyle birşey yapmazdım. Kimin ne giydiği beni ilgilendirmez ben kendi hayalim neyse onu gerçekleştirirdim. Sen de öyle yapmalıydınEvet tam anlamıyla herşey afedersin iç çamaşıra kadar,zaten beni saf dışı bırakmayın demesinden msj vermiş kv ye ,ama eşitlik sağlamak değil ki bu beni nasıl olsa yeni o alınmaz sesini çıkarmaz diye baskın olanın dediğini yapmaktır işte bunların hepsi birikip birikip sinir hastası etti beni kendi evliliğim kendi düğünüm eğlencem için hiç özel hissetmedim özgür hissetmedim. düğünüm ya kendi düğünümde giyceğim hayal ettiğim balık bir gelinlik vardı sırf elti beyaz a yakın bi renk ve balık alttan kabarık bir elbise aldığı için hayalimdeki gelinliği alamadım hayallerini yaşayamayan bi insan da böyle böyle sinir hastası olur işte
Evet lanet olsun dedim ve almadım ,model birebir aynıydı tek fark benimki beyaz onunki bi tık koyu bildiğin sünnet annesi elbisesi yaniİnanmıyorum sana eltinin kıyafeti seninkine yakın diye tercih etmedin mi? O utansın senin özel gününde sana benzemeye çalışıyorsa ben asla böyle birşey yapmazdım. Kimin ne giydiği beni ilgilendirmez ben kendi hayalim neyse onu gerçekleştirirdim. Sen de öyle yapmalıydın
Hey Allahım nasıl bir insanmış yaEvet lanet olsun dedim ve almadım ,model birebir aynıydı tek fark benimki beyaz onunki bi tık koyu bildiğin sünnet annesi elbisesi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?