- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.101
Aynı bendede öyle kasılıyo ağrı baskı sıcak su torbası iyi geliyo sen şimdi heyecan stres birsürü duygu birarada normal bu kasılmalar hayırlısıyla olsun bitsin bunlarda geçer inşAllah adama belli etmede sonra başına kakar evlenmeden çürüktün diye :))) en azından sonra senin yüzünden böyle oldum dersin :))))Üç gündür kasılıp duruyor sero abla öyle aman aman stres de olmadım ama anlamadim
Valla o ona bakmaz söyliyim benim normalde kına akşamı temizlenmem gerekirken adetim stresten 1 hafta gecikti geldi mi denk balayına üstelik hiç de adetimin tarihi sarkmazkenÖzellikle regl olmayacağım zamana aldık nikah tarihini gerisini sen düşün :))
Serocum birazdan rezenemi yapıcam sen hala almadın dimi kuzumAynı bendede öyle kasılıyo ağrı baskı sıcak su torbası iyi geliyo sen şimdi heyecan stres birsürü duygu birarada normal bu kasılmalar hayırlısıyla olsun bitsin bunlarda geçer inşAllah adama belli etmede sonra başına kakar evlenmeden çürüktün diye :))) en azından sonra senin yüzünden böyle oldum dersin :))))
Evet valla almadım alıcam ve içicem midem çok beter yine son günlerdeSerocum birazdan rezenemi yapıcam sen hala almadın dimi kuzum
Korona dönemi bence etkili oldu bu süreçte. Ailecek evde kalmalar arttı, özel alan kalmadı. Süreç de uzun ve belirsiz. Allah herkese şifa versin.Arkadaşlar sizinde dikkatinizi çektimi nekadar çok ruh sağlığı konusu açan var. Ülkece çoğunluk ruh hastası olmuşuz bu hem iyi hem kötü :) iyi yalnız değiliz kötü herkes sorunlu demekAllah yardımcımız olsun ama şaşırtıcıda genç yaşlı mutlu mutsuz her kriterden var hepsi ruhsal sorunlu üzücü siz ne düşünüyosunuz?
Bak bu canımArkadaşlar sizinde dikkatinizi çektimi nekadar çok ruh sağlığı konusu açan var. Ülkece çoğunluk ruh hastası olmuşuz bu hem iyi hem kötü :) iyi yalnız değiliz kötü herkes sorunlu demekAllah yardımcımız olsun ama şaşırtıcıda genç yaşlı mutlu mutsuz her kriterden var hepsi ruhsal sorunlu üzücü siz ne düşünüyosunuz?
Tamam alıcam
Bak yaptım böyle tadı da hoş içince vücudu rahatlatıyor.Tamam alıcam
Afiyet şifa olsun canımBak yaptım böyle tadı da hoş içince vücudu rahatlatıyor.
Yaa bende de öyle bir takıntı var nilos. Daha doğrusu bendeki düzen ve simetri takıntısı. Biraz yorucu olabiliyor:/ oooo hadi bakalım başlasin o zaman tatil senin için biz de çalışalımGünaydın kızlar
Güzel bir haftasonu diliyorum. Birazdan yola çıkıcaz yazlığa gidicez. Gidicez ama bende şöyle bir takıntı da var mesela bikaç gün evden uzaklaşacaksam evi derli toplu temiz hatta daha temiz bırakmaya özen gösteriyorum. Bu huyumdan vazgeçemiyorum. Gelince insanı güzel, temiz bir ev karşılıyor. Ama fazla takıntılıyım bi yere gidiyorsam şayet bu bikaç günlük uzaklaşmalar için geçerli evin derli toplu olması ve temizliğini çok abarttığımı düşünüyorum. Akşam mutfağı temizledim şimdi de iyice bi toplucam aslında dağınık da değil ama bu konuda kendime engel olamıyorum. Bu huyumu biraz sevsem de çok can sıkıcı buluyorum. Ya bırak işte biraz dağınık kalsın ne var bunda yatağın üzerinde çıkarttığın eşofman altı da bikaç gün dursun orda nolacak yani hayır o dürülecek. Dürüp koydum mu rahatlıyorum. Kız halaya benzer demişler bu kadar benzerlik olur. 70 yaşında halam hala evi gençlere taş çıkaracak cinsten temizlikte üstelik hizmetli falan da tutmaz her işini kendi yapıyor. Kız kardeşim ise benim tam zıddım öylesine dağınık öyle böyle değilannemlere gittiğimde basıyorum fırçayı basıyorum fırçayı kalaycıdan çıksa böyle kalaylanmaz inan ki
Yok kız ne tatili yarın döncez inşallah tatile nasipse bayramın 4.günü Aydın Didim'eYaa bende de öyle bir takıntı var nilos. Daha doğrusu bendeki düzen ve simetri takıntısı. Biraz yorucu olabiliyor:/ oooo hadi bakalım başlasin o zaman tatil senin için biz de çalışalım
O kürk mantolu madonna canım internetten bulmuştu online seans aldı ya hatta gece ilacını bırakınca rahatsız hissetmişti yeniden başlamıştı.Burda bir arkadaş vardı. Bir kaç seans üst üste almıştı hatta telefonda. Ne yaptı acaba? Bize yazacaktı yazmadı merak ettim.
Narincim ben de perşembe günü olan seansımı iptal etmiştim salı günü saat 2'ye aldım.Burda bir arkadaş vardı. Bir kaç seans üst üste almıştı hatta telefonda. Ne yaptı acaba? Bize yazacaktı yazmadı merak ettim.
Sen beni aramıyon tatilci kız aman boşver kötüykende ara ben razıyım valla yeterki hep iyi ol nazar değmesin maşallah sana niloşGeçmiş olsun canım sen gez dur bakalım çok alındım sana kötüyken ara iyiyken sorma
Benide nestle çikolatası mahfetti nutella ishal yapmazdı nestle chokella yaptı maalesefGeçmiş olsun canım, bu ara benim de midede biraz problemler var böyle kasılıyor arada sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?