Günaydın kızlar

Güzel bir haftasonu diliyorum. Birazdan yola çıkıcaz yazlığa gidicez. Gidicez ama bende şöyle bir takıntı da var mesela bikaç gün evden uzaklaşacaksam evi derli toplu temiz hatta daha temiz bırakmaya özen gösteriyorum. Bu huyumdan vazgeçemiyorum. Gelince insanı güzel, temiz bir ev karşılıyor. Ama fazla takıntılıyım bi yere gidiyorsam şayet bu bikaç günlük uzaklaşmalar için geçerli evin derli toplu olması ve temizliğini çok abarttığımı düşünüyorum. Akşam mutfağı temizledim şimdi de iyice bi toplucam aslında dağınık da değil ama bu konuda kendime engel olamıyorum. Bu huyumu biraz sevsem de çok can sıkıcı buluyorum. Ya bırak işte biraz dağınık kalsın ne var bunda yatağın üzerinde çıkarttığın eşofman altı da bikaç gün dursun orda nolacak yani hayır o dürülecek. Dürüp koydum mu rahatlıyorum. Kız halaya benzer demişler bu kadar benzerlik olur. 70 yaşında halam hala evi gençlere taş çıkaracak cinsten temizlikte üstelik hizmetli falan da tutmaz her işini kendi yapıyor. Kız kardeşim ise benim tam zıddım öylesine dağınık öyle böyle değil

annemlere gittiğimde basıyorum fırçayı basıyorum fırçayı

kalaycıdan çıksa böyle kalaylanmaz inan ki