- 23 Ocak 2016
- 35.087
- 51.052
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.141
Hipnozdu canım aklımdaÇok sağol canım sonunda açıklığa kavuştu kim olduğu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hipnozdu canım aklımdaÇok sağol canım sonunda açıklığa kavuştu kim olduğu![]()
Ben de netten araştırmıştım hipnoz konusunu. Kimse önermiyordu.Hipnozdu canım aklımdadoktorumla bu konu hakkında konuşmuştuk hipnozla tedavi eden yerlere hiç gittiniz mi demişti
O etekleri çok mini giyme kuzumbende bi sosyete pazarı yapıcam mecbur etek almıştım malum kilolar yüzünden etek giyiyom yırtık çıktı![]()
Doktorum hiçbir tedavi bıçak gibi kesmez demişti onunla ilgili onlar tek seansta iyi olma vaad ediyor. Böyle birşey yok gitmemeniz doğru bir karar demişti. Ama denize düşen yılana sarılır misali gidenleri asla ama asla yargılamıyorum. Bir umut!Ben de netten araştırmıştım hipnoz konusunu. Kimse önermiyordu.
Yok kuzum nerde hep bilek üstü artık o kalın bacaklara nerde mini etekO etekleri çok mini giyme kuzum![]()
Senin ben de profil resmin gözükmüyor bi çaldır bakayımYok kuzum nerde hep bilek üstü artık o kalın bacaklara nerde mini etek![]()
Bende cipralex içtim başta 10 şimdi 20 mg.Bu ilaç 6 aydan önce etkisini tam olarak göstermiyor.Yanında başka ilaç kullanıyormusun sakinleştirici adına yada uyku ilacı tarzı?Evet canım kullanıyorum. Citoles 10 mg. Bir kaç gün sonra bir ay olacak kullanmaya başlayalı. Ondan önce faverin adlı depresyon ilacını kullanıyordum. Doktorumun söylediğini göre yanlış ilaçla tedavi edilmeye çalışılmışım. Bakalım hem terapi hem de yeni ilacım işe yaracak mı?
Sen bende kayıtlısın bi çaldırıveremSenin ben de profil resmin gözükmüyor bi çaldır bakayım
Yok canım kullanmıyorum. Akşam uyku için bir tane vermişti ama benim uyku problemim yok. Zaten çok uyuyorum o yüzden kullanmadım. Sakinleştirici de vermedi. Sanırım vermeme sebebi ben psikoloğa gideceğim dedim o yüzdendir. Çünkü psikoloğa giderken belirtiler ortadan kalksın istemiyor psikologlar.Bende cipralex içtim başta 10 şimdi 20 mg.Bu ilaç 6 aydan önce etkisini tam olarak göstermiyor.Yanında başka ilaç kullanıyormusun sakinleştirici adına yada uyku ilacı tarzı?
Çakra terapisi dediğiniz şeyi anladım. Enerjiye inanırım ben. İnşallah size iyi gelir de bize de yol gösterir.Merhaba kizlar etiketleme yapilmis ben telefondan giriyorum cok saglikli takip edemiorm cunku telefon ekranimin bir bolumu kirikben hem psikolog hemde baska bir terapiye basladim enrji cakra terapisi tabi bu benim telaffuzum
adi yabanci bisi
tam anlamiyla her ikisinide yarilamadan ilk seansda yorum yapmak istemiyorum eger ise yararsa sizlere ayrintili bir sekilde yazicam neler yaptigimi cocuk dusundugum icin cok inanarak saglikli olmaya niyet ederek basladim 2 gun once ilk seansimi gerceklestrdm haftaya tekrar var bakalim
Ara ara buraya uğra esprilerin çok hoşuma gidiyor.Merhaba kizlar etiketleme yapilmis ben telefondan giriyorum cok saglikli takip edemiorm cunku telefon ekranimin bir bolumu kirikben hem psikolog hemde baska bir terapiye basladim enrji cakra terapisi tabi bu benim telaffuzum
adi yabanci bisi
tam anlamiyla her ikisinide yarilamadan ilk seansda yorum yapmak istemiyorum eger ise yararsa sizlere ayrintili bir sekilde yazicam neler yaptigimi cocuk dusundugum icin cok inanarak saglikli olmaya niyet ederek basladim 2 gun once ilk seansimi gerceklestrdm haftaya tekrar var bakalim
henuz psikolojikmi bilmiorm ama o senasdan sonra oyle bir uyudum ki uyandigimda sanki uzerimde ki gogsumdeki o kocaman kaya kalkmis gibiydi 2 gundur kotu haber okurken yuregim sıkısmiyor aklima anlamsiz dusunceler gelmiyor hemen belirtisi olurmu psikolojikmi anlamadigim icin en az 4 seans daha alip ole karar vericem insallah herbirimiz ohh be dunya varmis dedigimiz gunleri goruruz❤Çakra terapisi dediğiniz şeyi anladım. Enerjiye inanırım ben. İnşallah size iyi gelir de bize de yol gösterir.
Amin canım inşallah.henuz psikolojikmi bilmiorm ama o senasdan sonra oyle bir uyudum ki uyandigimda sanki uzerimde ki gogsumdeki o kocaman kaya kalkmis gibiydi 2 gundur kotu haber okurken yuregim sıkısmiyor aklima anlamsiz dusunceler gelmiyor hemen belirtisi olurmu psikolojikmi anlamadigim icin en az 4 seans daha alip ole karar vericem insallah herbirimiz ohh be dunya varmis dedigimiz gunleri goruruz❤
Bir de şunu sorayım o aldığınız seans tanıdık birinden mi nette gördüğümüz? S Sns34henuz psikolojikmi bilmiorm ama o senasdan sonra oyle bir uyudum ki uyandigimda sanki uzerimde ki gogsumdeki o kocaman kaya kalkmis gibiydi 2 gundur kotu haber okurken yuregim sıkısmiyor aklima anlamsiz dusunceler gelmiyor hemen belirtisi olurmu psikolojikmi anlamadigim icin en az 4 seans daha alip ole karar vericem insallah herbirimiz ohh be dunya varmis dedigimiz gunleri goruruz❤
Ben ölünce bile süslü olucamozgenur16 kız o ilk story ne güldüm
![]()
minikkkkkkk sen de kötüyüm diyorsun ama paylaşılan foto da maşallah yani gayet bakımlı çok iyi duruyorsun canım
![]()
Papatyalar harikaaaaDoğa yürüyüşümden kareler... Geçen sefer gelincikleri fotoğraflamıştım. Bu sefer papatyalar...
Ben de yaparım canım rimeli çıkarmaya zor diyenleri duydum. Bana hiç zor gelmiyor. Rimel likit göz kalemi sürerim. Bu havada fondöten gitmiyor akıyorBen ölünce bile süslü olucamdışarı çıkacaksam o süs yapılır kesin :)