Merhaba,bir süredir sizleri takip ediyordum.öncelikle hepinize geçmiş olsun.ben de daha önce panik atak ile ilgili bir başlık açmıştım.sağolsunlar baya destek olanlar çıktı.benim 2, 3 aydık yoğun bir panik bozukluk kaynaklı çarpıntılarım vardı.geçen haftalarda doruk noktasına çıktı.sonra telkin vesaire derken geçen hafta kontrol altına aldım çarpıntımı .90 altına düşmeyen nabzım 65’lere düştü.ama gel gör ki illa kaygı yapacak bir şey arıyorum ya bu sefer de fazla mı düşüyor nabzım diye kendimi dinlemeye başladım.Neyse bir şekilde idare ederken benim sizlere sormak istediğim bir şey var .en büyük sorunum kötü haberlere,zorluklara dayanıksızlığım,ama öyle böyle bir dayanıksızlık değil.babam kolum ağrıyor diyor,kalbim pat pat başlıyor atmaya,başım dönüyor.allah korusun yanımda birine bir şey olsa ona yardım etmeyi bırakın ,ben yardım edilecek duruma düşüyorum.ve bu durum beni çok üzüyor,bu kadar dayanıksız olmak.sizler nasılsınız,böyle bir sorun yaşayanınız var mı ,yaşıyorsanız nasıl baş edebiliyorsunuz? Şimdiden sağolun.