Kızlar size anlatayım biraz gülün ben odaya çıkmak için asansörü bekliyordum 3taneden biri de gelmedi ben de merdivenlere yöneldim genelde asansörle çıktığımız için katı kestiremedim bi kat aşağıya girmişim asansörde 2ye basıp çıkıyorduk oda numaramız da 1214 ben yanlış kata girdiğim için 1114 diye hatırladım daha otelde ilk gün oda no sunu tam aklımda tutmamışım gittim 1114 no lu kapıya anahtar da biz ilk odamıza çıktığımızda kapıyı hemen açmadı anahtarın biri hep kırmızı alarm verdi diyerekten ben o kapıya defalarca kartı sok çıkar

eşimi arıyorum açmıyor onlar da öğleden sonra uykuya yattılar kapıyı tıklatıyorum yok kartı defalarca denedim kartta sorun var ya güya

kapıya adam çıktı üstü yok altta şort ben rezil ol bu benim kocam değil

dedim çok pardon ben odaları karıştırmışım rezil oldum hayatımda hiç böyle rezil olmamıştım eşime anlattım dedim böyle böyle oldu odalarına özür mahiyetinde bişey yollat yemekte aynı kişiyle karşılaşıcam diye ödüm koptu rezilliğe bak ama ilk gündü oda no su aklımda 1114 diye kalmış merdivenle de çıkmamıştım ah ah rezillik diz boyu