Niloyatospikk
ismini soyler misinn arastiririm ben de.
Evet degmeyi ellemeyi ben de sevmiorum esimde de var benim amaidare edebilior.ben tabi iki cocukla daha evhamliyim.
Goruyorum,biliyorum ya iste herseyi her yeri elliyor asaada annemler,cocuklar sonrabebegi elemeyin desem de elliorlar.
Kardesime parali elini yika diorum yikamior bir de bebegi ellior hem de elini yabu cocuk elini agzina sokuyor

Ben zaten hemen huylaniorum,igreniorum zaten okb olunca takiliyo beynim sacma da olsa.
Nasil bas edicem bilmiorum, evde hapisgibi yasamaktan biktim alt katabile inmek iatemiorum. Pislencez,is cikcak basima,gelince bebekle yikancaz diye, stres olcamfalan diye inmek isyemiorum. Ordaki pislige alisiorum yavastan yani onlar gibi rahat olamam ama da.. asil sorun kendi evime bulastirmak istemiorum. Bebegime bir mikrop geliri astim biraz cok az tabi. Biz yani eskiden de bu koronada dikkat edin dedikleri gibiydik uzmanlarin ama cogu insanin umrunda degil.
Of of ilaci birakma istersen keske ilacsiz olsa ama bu beyinler susmuor iste olmuyor. Tam aman yikama, yikanma diorum bir sey goruyorum pis geliyir huylaniorum tabi bi de korona belasi var.
Ilacsiz psikologu denicem ben de bakalim.
Gozumuzde buyutmeyip bi ustune gidebilsek keske su kaygilarin, korkularin..sen neden ilaci biraktin.
Memnun musun psikologundan peki