- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #9.481
Ben yaptırdığım 4 tüp bebekten sadece biri tuttu zaten diğer ikisi kendi oldu yani Allah öyle nasip etti genetik bir sorunum var o sebepten durmuyor bebekSize bir nebze umut olsun diye arkadaşımı söyleyim 9 düşükle 11 sene sonunda ikizleri kucaklarına aldılar şuan 5 yaşındalar ve arkadaşım bu sefer kendiliğinden hamile kaldı düşük olmadan dünyaya geldi bu arkadaşımın karnında bebek hiç durmuyordu hemen düşüyordu düşünün bakın Allah verdi kendisi de gayet sağlıklı 9 kez denediği tüp bebek zararı olsa olurdu dimi Allah size de nasip etsin inşallah isteyen herkese versin Rabbim aratmasın
Ah canım benim ya bu anksiyete okb illeti nasıl bir illet anlamadım bennTakılıyor mesela ben bugünlerde nefesime taktım sürekli nefesimi dinliyorum dışarı çıkıyorum korona oldum mu diye
Level atladım canım yine nefese takılmayı geçip dün akşam baş dönmesi yaşadım bugün soluğu KBB bölümünde aldımAh canım benim ya bu anksiyete okb illeti nasıl bir illet anlamadım benn
Canım bu bi kısır döngü Eğer kulak asarsak sürekli böyle hastane hastane gezeceğiz o yüzden artık onu onemsememeyi öğrenmemiz gerekiyorLevel atladım canım yine nefese takılmayı geçip dün akşam baş dönmesi yaşadım bugün soluğu KBB bölümünde aldım
Çok zor evet ama akıllı beyinle vesveseli beyin birbiriyle savaş halinde yenilirsek esir oluyoruzLevel atladım canım yine nefese takılmayı geçip dün akşam baş dönmesi yaşadım bugün soluğu KBB bölümünde aldım
İyi geldi mi sana bana bi ara ellerimde kollarımda iğne batması gibi oluyordu onun için vermişti Dr geçirmiştiKızlar doktorunuza söyleyin magnezyum ilacı takviye alın anksiyeteye o kadar iyi geliyor ki ben içiyorum düzenli olarak kesinlikle önerdiğim birşey bir yan etkisi felan yok takviye olarak içeceksiniz doktorunuza danışıp kesinlikle kullanın..
Çok iyi geldi canım kesinlikle kullanmalısın zaten 3 ay kullanıp 1 ay ara veriliyor sonra tekrar ama kesinlikle kullan magnezyumun anksiyete depresyon icin etkilerini de araştır bak. Ben nöroloji doktoruna gittim o yazdı bana çok dua ediyorum vallahiİyi geldi mi sana bana bi ara ellerimde kollarımda iğne batması gibi oluyordu onun için vermişti Dr geçirmişti
Nörolojiye ne sebeple gittin ben de randevu aldım bekliyorumÇok iyi geldi canım kesinlikle kullanmalısın zaten 3 ay kullanıp 1 ay ara veriliyor sonra tekrar ama kesinlikle kullan magnezyumun anksiyete depresyon icin etkilerini de araştır bak. Ben nöroloji doktoruna gittim o yazdı bana çok dua ediyorum vallahi
Şiddetli baş ağrısı yüzünden canım miğren çıktı bende. Anksiyetemden de bahsettim birde magnezyum yazıcam takviye dedi önerdiği şekilde kullanıyorum cok şükür rabbimeNörolojiye ne sebeple gittin ben de randevu aldım bekliyorum
Migren sonucuna nasıl vardı DrŞiddetli baş ağrısı yüzünden canım miğren çıktı bende. Anksiyetemden de bahsettim birde magnezyum yazıcam takviye dedi önerdiği şekilde kullanıyorum cok şükür rabbime
Emar çekti birkaç tahlil yaptı o şekildeMigren sonucuna nasıl vardı Dr
Geçmiş olsun canım ben de gidicem bakalım randevu aldımEmar çekti birkaç tahlil yaptı o şekilde
Teşekkür ederim kuzum. Senin neyin varGeçmiş olsun canım ben de gidicem bakalım randevu aldım
Geçen bi baş dönmesi yaşadım ya onu taktım kafaya bir de burnumun üstü kaşlarımın üstü ağrıyor KBB ye gititm sizünit yok dedi bakalım nörolojiye de bi gidicem inşallahTeşekkür ederim kuzum. Senin neyin var
Anladım canım geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahGeçen bi baş dönmesi yaşadım ya onu taktım kafaya bir de burnumun üstü kaşlarımın üstü ağrıyor KBB ye gititm sizünit yok dedi bakalım nörolojiye de bi gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?