- 23 Ocak 2016
- 34.985
- 51.000
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #12.661
Dönem dönem maalesef öyle oluyorBir aydır iyiyim 2 3 gün oncesıne kadar tekrar dibi gördüm o kadar ilaca rağmen inşallah uzun sürmez dıye dua edıyorum daha yenı ıyı olmaya başlamıştım oysa ki
Sana da oluyor mu uzun surmesınden korkuyorum son atağım nerdeyse 5 ay surmustüDönem dönem maalesef öyle oluyor
Evet canım oluyor mesela bu ara sağlık takıntım başladı pelvik bölgem ve sırtım ağrıyordu kafaya taktım nefes darlığı başladı sonra ölecek miyim korkusu ile bu ara atak yaşadım ilaç da almayınca çok zorladı yani tamamen geçmiyor sanırım bu hastalık dönem dönem ortaya çıkıyorSana da oluyor mu uzun surmesınden korkuyorum son atağım nerdeyse 5 ay surmustü
Demek ki bu kadar uzun süre biliyor bende bu sene çok zorlandımSana da oluyor mu uzun surmesınden korkuyorum son atağım nerdeyse 5 ay surmustü
Yıllardır ne zaman stresli bı gün gecirsem gece olunca gözümün onune mezarlık geliyor hatta ben m.. derim o kelime bile anksiyetemi tavan yapıyorAklıma bildiğim bir mezarlık geliyor durduk yerde heh tamam öleceğim galiba ondan aklıma geldi len s*lk AVM mağaza aklına gelince sorun yok da mezarlık gelince ne diye takıyorsun bir günde beyninden bir sürü düşünce geçiyor dikkate almayıp devam edeceksin işte
Evet maalesef oluyor bu anksiyeteyi de artırıyorYıllardır ne zaman stresli bı gün gecirsem gece olunca gözümün onune mezarlık geliyor hatta ben m.. derim o kelime bile anksiyetemi tavan yapıyor
merhaba nasıl oldun niloyaBenim vücudumda hastalık arama bedensel olarak geçti şimdi ruh hastalıklarına sardı şizofren miyim diye bir ara bir sürü psikiyatriste gittim sonra bipolara taktım kesin bipolarım ben diye teşhis koydum şuanda da psikoz belirtileri mi var psikotik miyim düşünceleri sardı belirtilerine bakıyorum ve çok korkuyorum artık belirti okumayacağım olursak olurum Allah kaderde yazdıysa istediğimiz kadar korkalım olur
Merhaba daha iyiyim çok şükür sen nasılsınmerhaba nasıl oldun niloya
Ben de ıyı olmaya çalışıyorum anksıyete yokluyor muMerhaba daha iyiyim çok şükür sen nasılsın
Evet arada yokluyorBen de ıyı olmaya çalışıyorum anksıyete yokluyor mu
Yoklamaz mı hergün yokluyorBen de ıyı olmaya çalışıyorum anksıyete yokluyor mu
Neler hissediyorsunuz gün boyu sürüyor mu ilaç kullanıyormusunuzYoklamaz mı hergün yokluyor
İlaca devam ediyormusunEvet arada yokluyor
Evet başladım 10 gün oluyorİlaca devam ediyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?