Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

odeme seansdan once eft yapiyorum benim arkadasim tavsiye etti bana o benden once basladi ama onun skntisi baska bayağida memnun kaldi bakalim inanmak basarmanin yarisidir 😎
Evet inanmak başarmanın yarısı katılıyorum. İyi bi kişi referans varmış yoksa dolandırılma falan olmasın dedim. Gönlünce olsun canım inşallah iyi gelir 🤲🏻ben de terapistimden çok memnunum onunla konuşunca çok özgüvenli hissediyorum kendimi iyi ki iyi ki kendisi var.

Kızlar maalesef bizim mahallemizde 25 yaşında bi gencimizde corona testi pozitif çıktı😔Düşmeyen ateş sebebiyle ilk testi negatif çıktı.Ateş düşmeyince tekrardan yapıldı pozitif.Yavrusuda var bir yaşında eşiyle telefondan konuştum.Eşinin durumu gayet iyiymiş.Ateş ve halsizlik yapmış başta.Tedbir amaçlı karantinadalar.Memurların dediğine göre bu hastalık kronik rahatsızlığı olanlarda ve bağışıklık sistemi düşük olanlarda ağır seyrediyormuş.Herkes kendine çok dikkat etsin.Bizimde bir gün kapımızı çalmadan.

Arkadaşlar terapiden yeni geldim. Bugün tanışma ve panik atağın vücutta neler yaptığını öğrendiğim bir seans oldu. Psikoloğum çoooook tatlı bir kadın. Epey güldük seans esnasında. Bir sonraki randevum 15 gün sonra. Ve şu cümlesi çok mutlu etti beni. 'bu yaşadığın geçici bir durum' 🥰

Arkadaşlar terapiden yeni geldim. Bugün tanışma ve panik atağın vücutta neler yaptığını öğrendiğim bir seans oldu. Psikoloğum çoooook tatlı bir kadın. Epey güldük seans esnasında. Bir sonraki randevum 15 gün sonra. Ve şu cümlesi çok mutlu etti beni. 'bu yaşadığın geçici bir durum' 🥰
Evet canım önemli olan bunu zihnimize anlatabilmekte.Eğer beynimize bunu anlatabilirsek bu hastalığı yeneceğiz💪🏻

Olumlu yönde çabaların olması çok güzel arkadaşlar😊 seviniyorum okudukça . Covid için ben bazen çift maske takıyorum napim 😊 psikolojik olarak daha ii hissettiğim için .tabi mesafeyi de koruyorum . Bende düşünüyorum artk online terapi ama bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var iyi bir psikolog önerisi konusunda..ilaç kullanamam sanırım yan etkilerinden korkuyorum.

Olumlu yönde çabaların olması çok güzel arkadaşlar😊 seviniyorum okudukça . Covid için ben bazen çift maske takıyorum napim 😊 psikolojik olarak daha ii hissettiğim için .tabi mesafeyi de koruyorum . Bende düşünüyorum artk online terapi ama bu konuda biraz yardıma ihtiyacım var iyi bir psikolog önerisi konusunda..ilaç kullanamam sanırım yan etkilerinden korkuyorum.
Hiç korkma yan etkilerinden.Hepsi geçici zaten hafif ilaçla başlatıyor doktorlarımız.

Ben terapistimi önerebilirim. 1 yıldır kendisine gidiyorum. Çok kötü olduğum zamanlarda msj atıyorum uygun zamanda arayıp destek sağlıyor. Doktorum candır can

Tahmin ettiğim gibi geçmiş canım çok sevindim adına

Ben terapistimi önerebilirim. 1 yıldır kendisine gidiyorum. Çok kötü olduğum zamanlarda msj atıyorum uygun zamanda arayıp destek sağlıyor. Doktorum candır can
Çok uzağım Bursa’ya ama bukadar uzaktan işe yarar derseniz kızlar deneyebilirim aslında . Çünkü sen çok memnunsun niloyacım ii bi referans bu..

Niloyatospikk Niloyatospikk canım alintilayamadim, kendimi gayet iyi ve enerjik hissediyorum çok şükür. Gece ilacını bıraktık, bir ay olacak. Ayrıca herkesin gelişmelerini okuyorum burada olumlu yönde değişmesi beni çok sevindirdi 🥰
Ben de şöyle söyliyim şuan hiç ilaç kullanmıyorum ama yeniden nüksetme korkusu ile yaşıyorum. Geçen sene eşimin yıllık izni bitince tatilden gelmiştik yine nüksetmişti umarım yine öyle olmam

Back
X