• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Atak gelirse geçiyor korkma canım anksiyete uzun sürüyor tranko falan vermedi mi Dr ben bugün yarım zanax aldım 😔tatildeyken eşimin arkadaşları yanında atak gelince de aldım yarım hele asansöre bi gidişim vardı görmen lazım 😁tamam şimdi rezil olucam dedim 😁ağlanacak halimize gülüyorum
Atak anında o kadar korkuyorum ki. Bir de benim hemen geçmiyor. Allahtan bir şey olmadı 1 saatte gidip geldik.

Amin canım amin annem ilaç kullandı hatta o dönem ananemde kaldık en iyi Dr lara götürdüler aklıma gelince o günleri annem ne zor günler atlattı biz de iyi olucaz inşallah diyorum daha sonrasında annem risale sohbetlerine gitmiş ondan çok şifa buldum dedi ben öyle iyileştim diyor korona geçsin ben de gidicem inşallah
Bizimde iyileşme zamanımız gelince iyileşiriz elbet Allah büyüktür:(

Ah okumasak araştırmasak bu hale gelmezdik internet akıllı telefonlar mahvetti bizi
Aynen öyle bi özel hastanede gittiğim psikiyatri doktoru o telefonları çıkaranın Allah belasını versin okuyup okuyup geliyorsunuz biz boşuna okuduk biz boşuna diploma aldık dedi annem dedi okuma kızım dedim nerden okudum bilinçaltına yerleşti

Ben 32kızımda 9olcak eylülde ilaca başlamadan yapimmi yapmimmi kararsızım 2yıldır erteliyorum hayırlısı bakalım peşpeşe olsaydı güzel olurdu şimdi büyümüş olurlardı nasip değilmiş
Allah hayırlısını nasip etsin. Kendini hiç sıkma. Çok şükür bizlerin bir tane evladı var. İyi olalım da ilerde olur inşallah yine.

Ne duysam etkileniyorum komşumuz kaza geçirdiler ya yoldayız ya biz de geçirirsek eşim balığa gidecek ya o geçirirse 😔kaygı korku kıızm bugün karnım ağrıyor dedi ya yine ateşi yükselirse

Bu duruma bir çözüm bulsak inan iyi olacağız ama ben öğrenemedim hala ne yapmam gerektiğini 😔
Aslında atakla başediyorum ama inanılmaz yorgunluk oluyor sonrasında da ben pert bir daha gelecek o zamana halin kalacak mı diyorum çok zor ilaçsız artık direnmicem en azından ilaç biraz bastırıyor bu kadar yoğun gelmiyor çok yoruldum ben 😪

Ne duysam etkileniyorum komşumuz kaza geçirdiler ya yoldayız ya biz de geçirirsek eşim balığa gidecek ya o geçirirse 😔kaygı korku kıızm bugün karnım ağrıyor dedi ya yine ateşi yükselirse
Kızım hastalanınca benim de Elim ayağıma dolanıyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

Back
X