- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.001
Çok geçmiş olsun. Dışarda covid tehlikesi de hızla devam ediyor. Ben kendi majör depresyonuma o kadar yoğunlaştım ki o meseleyi bıraktım. Günlerdir dışarı çıkmıyorum zaten sadece dr a gitmek için çıkabildim. İnşallah sabaha şifayla uyanırız allah büyüktürMerhaba kızlar Rabbimden şifa diliyorum hepinize ara ara girip okuyorum bakıyorum niloya seni iyi gördüm çok sevindim özellikle papatya ve menekşe örneğin çok hoşuma gitti daha iyi ol inşAllah ailenin iyileşmesinede sevindim herkes iyi olur inşAllah ben şükürler olsun iyiyim kızımın işyerinde covid çıktı herkes test yaptırdı kızım negatif çok şükür ama 8 kişi pozitif evden çalışıyo şuan bende ara verdim kendimi fazla yormamak ve bağışıklığımı düşürmemek için çünkü alerjim çok yükseldi astıma çevirmeye başlamış astım fıs fısları verdi dr yinede bu halimize şükür canım bu dönemde bizler gibi ruhsal hastalıkları olan ve kaygıdan dolayı düşen bağışıklığı güçlü tutmak çok önemli düzenli uyku düzenli yeme düzenli yürüyüş arkadaşlar çok fayda edecek yeterki tevekkül gayret ve sabır ... iyi geceler sabaha şükür ve şifayla uyanalım inşAllah