Arkadaslar, son zamanlarda zor hastalıklı üzücü bir surecten geciyorum.
Mevzu hastalık olunca pek guclu de olamıyorum. Bende son zamanlarda bogazımda bısey kaldı hıssı basladı.
Once cekırdek yerken kabuk kaldı gibi hissettim ya da kaldı gercekten ve tansiyonum dustu ellerim buz kesti taksi cagirip araba dahi kullanacak durumda degıldım paniktem,taksı cagırıp hastaneye gittim. Fılm cektı ler ve hıcbısey yoktu bogazımda. Eve dondum.
Bundan bir kac gun once balık yaptım ve ilk lokmamda kılcık kaldı gibi hissedip anında yemegı bıraktım mutfakta asagı yukarı hızlı hızlı dolanmaya basladım. Kuru ekmek yuttum ve o aksam yemek yiyemedim sadece kuru ekmek yedim.
Yine hastaneye gidecektim ama aynı doktora denk gelme fikri caydırdı beni. Ya yine bisey cıkmazsa diye dusundum.
Yarınsı bu his gectı zaten.
Simdı de hap yuttum, basım agrıyordu. Ictım hapı ve suan hap bogazımda kalmıs gibi hissediyorum ellerim yine buz gibi. Korku ve panik yasiyorum dısarı cıkma yasagı olduğu ıcın kat kat yasiyorum suan korkuyu ve aklima buraya yazmak geldi.
Sızce bunlar psikolojik mi yoksa gercekten hap bogazımda mı kaldı.
Sorduğum soru bile delice geliyor bana.
Bogazımda kalsa tıkanırım diyorum ama boyle dusunmeye engel olamıyorum.
Tansiyonum dusuyor korkunca annemlerdeyim ama annem hastanede kalıyor babam yanında ben evde yine tekim.
Bır fikriniz var mı?