- 16 Temmuz 2017
- 393
- 168
- 103
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.321
İlaç adı ne yani ilaca rağmen nasıl atak geliyorKullanıyorum ilaç gece yatarken içiyorum ama atak bu aralar çok geliyor her an kötü bişey olacak hissi![]()
Canım benim üzülme düzelicez biraz gayret biraz camı aç bişey düşünmeden hava al içine çek lütfen beynine olumlu şeyler gönder bende çok yoruldum dua ediyorum sürekli Allah ol der ve olur inşallah isterse bizi sıhhate kavuştururYok cnm bana bi kuvvetli bir antidepresan bir de tranko verdi. Ama benim anlamadığım nokta diğer iki atakta 1 ay da şıp diye beni ayağa diken bu ilaçlar bu sefer kar etmiyor. Çok yoruldum artık niloya inan hayat bu şekilde çok zor ve acı verici...yaşamak bazı insanlar için ne kadar güzel ne kadar neşe dolu herkes yiyor içiyor geziyor ve günlerini gün ediyorlar. Bense beynimin içindeki bu hastalıkla yaşayan bir ölüden farksızım. Çok üzülüyorum neden ben bunları yaşamak zorundayım neden diğer insanlar gibi hayatıma işime gücüme bakamıyorum yaşamak neden bu kadar zor geliyor. Bilmiyorum niloya düzelememe ihtimalini düşündükçe çok korkuyorum daha ne kadar katlanacağım buna bilmiyorum. Allaha dua ediyorum yarabbim ne olur şifa ver diye. Regl oldum bu ara sure okuyamıyorum ama besleme ya şafi la havle vela kuvvete subhanallah Allahu ekber elhamdüllilah bir sürü tezbihat çekiyorum. Ne yapayım elimden ne gelir onu da bilmiyorum.