Merhaba kizlar oncelikle hepimize gecmis olsun. Konuyu takip ediyordum ama yazma firsatim olmadi. Ben de yaklasik 3 aydir sizinle benzer sorunlari yasiyorum. Bir gece uykumdan basimin sag tarafinin uyusmasiyla kalktim. Dus alip uyumustum ona yordum. Daha sonra devam edince kulak oldugunu dusundum. Bu arada bas donmelerim de vardi. KBB ye gittim kulaklarinda basinc var dedi temizledi ama sikayetim gecmedi. O sira sol gogsumde de agri var inanilmaz. Ama cok umursamadim. Bir gece tv izlerken kendimi farkettim ki elim hep gogsumde koltuk altimda birsey ariyorum. O gece iste tum vucudum uyustu, bayilacak gibi oldum. Kucuk capli bir panik atakmis tabii haberim yok. Ben tansiyon dustu falan sandim. Ikizlerim var 2,5 yasinda cok yoruluyorum ona da yordum. O gunden sonra normale donemedim.

Meme muayenesi oldum dr ultrason istedi temiz cikti. Gogus agrim panik ataktanmis sonra ogrenmis oldum. Surekli hastalik aradim kendimde. 4 kez kan tahlili, beyin mr ve tomografi ve bir check up sigdirdim. 1 ay once cocuklar ogle uykusuna yatti. O an nefesim kesildi kalbim kulagimda dedim kesin kalp krizi 112 yi aradim bana yardim edin diye. O gunu hatirlamak bile istemiyorum. 112 geldi acile goturduler. Sinus tasikardi denildi. 2 dr da panik atak gecirdin dedi. Gercekle o gun yuzlesmis oldum. Ara ara yokluyor. Henuz psikiyatriye gidemedim. Ilacli beyin mr i cekilmisti. Dr bana lust... 50 mg bi ilac verdi 10 gun yarim 10 gun sonra tam dedi 2 gun ictim ama ust uste atak yasadim. Ben de anksiyete panik atak ve fibromiyalji var. Her gun bir yerim agriyor mesela. Halsizlik de var. Bir gun iyiysem diger gun kotuyum. Nefes acligi gogus kafesinde agri artik kronik oldu bende. Kendimi internetten belirti araya araya kotu ettim. Her sabah daha iyi olmak icin dua ederek kalkiyorum. Biryerin agrisa kotu dusunceler beynimi yiyor. Umarim tez zamanda bu durumdan kurtuluruz. Gercekten zor bir durum. Aklimda surekli kotu dusunceler kendimi birseyim olmadigina inandiramiyorum. Cocuklarima bakip agliyorum sanki amansiz hastaliga yakalanmisim gibi. Bu hafta ici psikiyatriye gidecegim.