Yani kötü düşüncelerden kastınız ne tam olarak bilemiyorum ancak, bu durumu yaşadığımda aklıma direkt kalp krizi geliyor. Ölüm korkusu sarıyor sanırım. Başka da bir şey düşünemiyorum. Kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama kesin bir çözümü ya da nedenini bulamadım.

14 aylık bir bebeğim var, emzirdiğini için ilaçta kullanamıyorum. Ki ilaç kullanma taraftarı da değilim hani. İlaç kullanan bir tanıdığım var panik atak hastası 6-7 yıldır tedavi görüyor hala bir düzelme yok. Ara ara atakları devam ediyormuş. İzzet güllü videolarını izliyor, makalelerini okuyorum. Aslında çoğu şeyi atlattım. Ama işte bazen öyle oluyor ki ya diyorum bu kez gerçekse bu kez kalp krizi geçiriyorsam diyorum Allah korusun. Kalp atışlarımı dinlemesem, nefesimi saymasam ya da ağrıları önemsemesem belki geçip gidecek. Ama ben bunu başaramıyorum işte bazen. Bu da hep internette hastalık araştırdığım için oluyor. İlk numarası yaşadığımda internete kalbin hızlı çarpması vs yazdığımda kalp krizi çıkmıştı. O gün bugündür ya kriz geçirirsem diye düşünüyorum. Gitmediğim doktor kalmadı, şükür Allah’a hepsi iyi. 1 yıldır bu şekildeyim. Bazen çok iyiyim, umursamıyorum. Ama bazen de elimde olmadan kendimi bırakıyorum

buraya gelip yazılanları okuyorum yalnız olmadığımı görüyorum bir nebze olsun rahatlıyorum. Sizlerle konuşmak iyi geliyor. Çünkü beni ancak bunları yaşayanlar anlayabilir.