Ben bu anksiyete durumlarını yaklaşık 1 yıldır yaşıyorum canım. Geçen yıl başında karşı apartmanda birini öldürdüler. Çok etkilendim o gece. İlk atağı o gece yaşadım. Göğsüm ağrıyor, kalbim hızlı hızlı çarpıyordu. Tabi hemen internete sarıldım, orada da kalp krizi yazıyordu. Eşime dedim ben kalp krizi geçiriyorum hadi hastaneye gidelim. O sakinleştirdi beni. O zamanlar bebeğim daha 3 aylıktı. O geceden sonra bir daha eskisi gibi olamadım. Sık aralıklarla kötü düşünceler vardı hep aklımda. Mesela asla yalnız kalamıyordum. Arabaya binip uzun bir yolculuk yapamıyordum. Boğulacak gibi oluyordum. Kendimi hasta olduğuma o kadar inandırmıştım ki gitmediğim doktor kalmadı. Ama çok şükür olumsuz bir şey de çıkmıyordu. Sonra Mart ayı gibi İzzet güllü ile tanıştım. Onun videolarını izledim makalelerini okudum. Ne zaman içim daralsa, kendimi kötü hissetsem video açıp izledim. Onlar biraz rahatlattı beni. Ocak ayından Mart ayına kadar berbat geçiyordu günlerim. Uyumakta bile öylesine zorlanıyordum ki... Çok şükür şimdi bir nebze daha iyiyim. İzzet güllü sayesinde kendime olumlu telkin vermeyi öğrendim. Tabi tamamen geçmedi, inşallah bir gün geçer. Ama stres çok etkili bu durumda sanırım. Ben stresli olduğumda ya da bir şeyi kafama taktığımda kendimi daha kötü hissediyorum. Kendi kendime çözümler buldum. İşte Melisa çayı, telefon oyunları, ben KPSS çalışıyorum mesela o anlarda açıp hemen soru çözmeye başlıyorum bir de hemen kadınlar kulübüne gelip sizlerin yazdıklarını okuyup yalnız olmadığımı bilerek motive oluyorum

biraz uzun oldu kusura