• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben işyerindeyim, hava iyice kapandı, geceden beri yağmur yağıyor. Eve giderken iyice çoğalmaz inşallah. Sizler nasılsınız? Haftasonu geldi, mutluyum. Yarın akşam da kısmet olursa, bir arkadaşım kanseri atlatmış, onu kutlamaya gideceğiz. Allah herkese sağlık, sıhhat versin.

Kaygınin şiddeti çok değişken. Bu aralar ben de kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Buradan tavsiye ile günde iki tablet pasiflora içiyorum bu aralar. Vitamin takviyeleri de alıyorum. Düşüncelerimle savasmamaya çalışıyorum

Allah hepimize yardımcısı olsun . Zor. Yıllarca çok şiddetli yaşadım hala da zaman zaman yaşıyorum maalesef. İlaç, doktor ve terapi gerekli.
Amin... Ben de yıllardır çekiyorum. Yaklaşık 15 senedir. Ilaç da kullandım, tedavi olduğumu düşünüyorum. Ama yine çok siddetlenecek diye korkuyorum

Amin... Ben de yıllardır çekiyorum. Yaklaşık 15 senedir. Ilaç da kullandım, tedavi olduğumu düşünüyorum. Ama yine çok siddetlenecek diye korkuyorum
Bir yerden sonra kronikleşiyor canım . Her an olacak gibi oluyor evet. Mesela sokakta başım döndüğü zaman vs.. Eyvah diyorum panik atak mı geliyor. Yada başkya yerde evde vs.. bir şey olunca korkuyorum. Geçecek inşallah daha iyi olacağız.

Ben Allah a şükür ilaca başlayalı iyiyim. Bişey danışmak istiyorum, ilacı bırakacağımızı nasıl bileceğiz, ilk kullanmaya başladığımda doktorum en az 6 ay kullan, kendini iyi hissedince kademeli olarak bırakırsın demişti. İlacı bırakınca tekrar kötü hissettiğim için, başladım ama sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum.

Ben Allah a şükür ilaca başlayalı iyiyim. Bişey danışmak istiyorum, ilacı bırakacağımızı nasıl bileceğiz, ilk kullanmaya başladığımda doktorum en az 6 ay kullan, kendini iyi hissedince kademeli olarak bırakırsın demişti. İlacı bırakınca tekrar kötü hissettiğim için, başladım ama sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum.
Ben kendimi iyi hissedince dozu düşürüyordum tabii doktora gidip sorman daha evlâdır.

Doktorla konuşmadan doz değişikliği yapmamanizi tavsiye ederim. Ilacın etki etme mekanizmasini da etkiler Allah korusun bu sefer ilaç da etki etmez hale gelmesin. Kendinizi iyi hissettiginizi doktora soyleyin, başka bir takım bulgular da var doktor onları soruyor zaten, doktor soylerse yavaşça azaltmak ve bitirmek, sonra bir kendinizi gozlemlemek izlenmesi gereken yol.

Nasılsınız kızlar yarın spora başlıyorum ama korkuyorum iyi degılım diye ya bayılırsam ya saçma sapan bir şey yaparsam dıye korkuyorum
Çok iyi yapmışsınız, yavaş yavaş başlayın iyi gelmeme ihtimali yok. Ben de dün gittim, az egzersiz yaptım. Dün ve bugün biraz akşam bastıran kaygı duygusu hafifledi, ama korkuyorum gene artacak beni ele geçirecek diye...

Merhaba arkadaşlar Instagram'dan öğrendiğim yeni bir anksiyete şifası ile geldim. 6 hafta lahana turşusu yiyersek geçermiş😂
Güldüğüme bakmayın. Biraz kaygılar artıyor bende bu ara. Hatta TV sesine bile takıntı yapıyorum. Sesi kısık olsun istiyorum. Akşamlarin çay içerken bir dizi açayim diyorum ama sesini tamamen kısıyorum. Görüntüye bakarak idare ediyorum

Back
X