Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.356
9.246
198
Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır mı?

seda sayan etti bugün bu lafı. siz ne düşünüyorsunuz? sürekli pantolon giyenler erkeksi midir?

Ben genelde Pantol giyerim, etekle rahat edemiyorum, dügünden dügüne anca
Hicte erkeksi degilim vallah

seda sedan gündemde kalmak için ne diceğini şaşırdı...kendi de kadınlıktan uzaklaşmış o zaman..etek ten çok pantolon kadını zarif gösteriyor acıkcası..

kadın olarak pantolon giymemiz artık çok doğal birşey haline gelmiş olsa da eskiye dönük düşünüldüğünde tuhaf aslında. giyim kuşamın tarihi boyunca pantolon erkek, etek kadın giysisi olarak olagelmiş ama günün birinde kadınlar, erkeklerle bütünleşmiş bu kıyafeti giyme cesareti göstermişler. aynı şeyi erkekler yapsa -artık etek giyeceğiz- deseler kadınlardan ne tepki görürlerdi merak ediyorum.
son olarak evet pantolona alıştık, rahat falan ama eteğiyle, elbisesiyle kadın gibi giyinen kadın her zaman daha çekicidir.

ben de ne saçmalıyor bu seda sayan dedim.

bence pantolon vücut hatlarını gösterme bakımından çoğu zaman daha seksi. dar bir pantolon bacak ve popoyu tamamen ortaya çıkarıyor ve genelde tayt gibi olmasa da vücuda oturan şeyler giyiyoruz. ama seksiliği ten görmek olarak algılayanlar bacağın yarısını görmeyi daha seksi bulabilir.

Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır mı?

seda sayan etti bugün bu lafı. siz ne düşünüyorsunuz? sürekli pantolon giyenler erkeksi midir?

seda sayan'a yeni sevgili lazım, sevgilisi varsa bi tane daha lazım gene boş boş konuşmaya başlamış

bazen öyle güzel kesimli pantolonlar oluyoki etekten daha seksü duruyoo, kadınlıkta zirve yapıyosunn
yanlışı var sedanınn

Son düzenleme:
Sürekli pantolon giymek kadını kadınlıktan uzaklaştırmaz, bence Seda Sayan çok dar bi açıdan baktığı için böyle düşünüyo.

Mesela Kate Moss, maskülen bir tarzı var ama dünyanın en seksi kadınları arasında.

bence bir kadını kaba kaba konusmak kadınsılıktan uzaklastırır pantolon giymek değil.. bilmem anlatabildim mi :))

seviyorum bu KK kadınlarını yaaa çok hoş cevaplar verilmiş,süpersiniz kızlar
valla bence de öyle güzel kesimli pantolonlar var ki hele bir de altına ince topuklu ayakkabıyla giyilirse acaip seksi ve kadınsı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…