Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır

Bende pantolon giyerim sürekli erkeksi değilim pantolonda daha çok rahat ediyorum,elbise ve etegi genelde yazları kullanıyorum oda nadiren.

Seda'nın her dediğini ciddiye alırsak 7 8 koca ,sevgili değiştirmemiz lazımdı.

Günlük hayatindan karelerde özellikle hep pantolon ile görüntülenen bir kadin niye böyle bir laf eder? Hala öyle mi bilmiyorum ama ben cocukken dindar kadinlarin ve adamlarin "kadin pantolon giymez" dedigini cok iyi hatirliyorum. Kulaklarimla cok duymuslugum vardi. Belki de cok destim ama sinyal veriyor olma sansi yüksek. Bilirsiniz Seda Sayan, Bülent Ersoy vs. bunlar ceplerindeki paraya bakar. Para yönünde de konusmalar yapmalari cok normal.

Umarim yaniliyorumdur da, laf olsun diye böyle bir polemik baslatma ihtiyaci hissetmistir.

o lafından sonra bir de dedi ki ama araba kullanırken zor oluyor o yüzden araba kullanacaksam pantolon tercih ediyorum.

Size katılıyorum ayrıca yanıldığınızı hiç mi zannetmiyorum.

Kadın olmak için illa onun gibi biyerlerimizi mi açmak lazım
Hayatta lafını umursamadığım ve umursamayacağım boş kafa bir insandır Seda Sayan

Seda Hanım gündem yaratmaya çalışıyor sanırım yine Aldırmayınnn

Bizde etek giymeyi çok kez istiyoruz ama Türkiye de yasıyoruzz
Çogukez pişman oluyorum valla giyip çıktıgımaa

sanki kendisi adm akılı etek elbise v.s giyiyorda.. pantolana laf etmiş keşke pantolan giyse

hahaha yıllardır bazı özel davetler hariç pantolon giyiyorum gayette hala kadınım yane

Seda Hanım gündem yaratmaya çalışıyor sanırım yine Aldırmayınnn

Bizde etek giymeyi çok kez istiyoruz ama Türkiye de yasıyoruzz
Çogukez pişman oluyorum valla giyip çıktıgımaa

Al benden de o kadar
Topuklu ve etek giymek o kadar çok istiyorum ki, ama abazanlar ülkesinde yaşadığım geliyor aklıma sonra vazgeçiyorum Eşim yanımdaysa ancak öyle giyiyorum

Ben etek giymekten hoşlanmıyorum ,çocukken bile annem kot etek pileli etek kısa kısa etekler giydireceği zaman evden kaçardım.Apartmanın aralığında ağlardım..

Şimdi etek giymiyorum,pantolon- jean takılıyorum, kadınlıktan uzaklaşıp erkek mi oluyorum .. ?

Beni banlasınlar o vakit..

Arkadaş grubumdaki erkeklere sordum.Etek daha kadınsı , pantalon daha seksi yanıtını aldım.Yani bişey giymekle kadınlıktan niye uzaklaşılsınki.

daha neler!!! cok sacma bence... pantolonla kadınlar daha guzel oluyor aslında.. şöle deri skınny pantolonlarla cok fetiş bı gorunume sahıp olabilir ınsan

Seda Sayanı yazın tesadüfen dinlemiştim. Programa evde tasarrufla ilgili kitap yazan bir kadın çıkmıştı. Seda sayan da dedi ki: bu hanımı iyi dinleyin sonra cep telefonu faturası yüzünden kocalar karılarını öldürüyor, amaaan mazallah dikkat edin harcamalarınıza yaptı. O aralar cep telefonu faturası yüzünden bir kadın cinayeti işlenmişti.

Bu kadının dilinin ayarı yok.

Kadın programı yapıp kadın cinayetini bu kadar basitleştirip bir de üstüne stüdyodan alkış topladı ya bizim kadınımıza her şey müstehak.

Bu söylediği de öyle bir ayarsız laf. Oldu sedacım sen iste etek giyiyim. Etek boyum nasıl olsun?

şaka gibi bir laf etmiş. ben ilk defa böyle bir lafına denk geldim. hep dangalak konuşuyor demek ki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…