Pantolon Giymek Kadını Kadınlıktan Uzaklaştırır

kadın olmak demek 3 cnm etekle gezmekmiymiş acaba. kadın dediğin çuval giyse kadındır önemli olan kendine yakıştırmak

burası türkiye bacım etek giyen kadın tecavüze uğradığında ağır tahrik ve gönlü var diye suçlanıyo kimse bahsetmemiş mi seda hanıma

şaka gibi bir laf etmiş. ben ilk defa böyle bir lafına denk geldim. hep dangalak konuşuyor demek ki.

Ya bilmiyorum onun üstüne medyada konuşulur sandım. Böyle bir laf etmesi büyütülür sandım. Ama kimse üstüne düşmedi.

Vallahi en rahat ettiğim pantolon ohhh oram açıldı buram açıldı derdi yok..

Hadi etek elbise giydim dışarda ki abaza ordusunu imkanı yok atlatamam..

seda kendi giymiyormu??? belkide kendine yakıştırmıyordur:))

Dışarda ki 'hayvanlar' böyle olmasaydı ben de hergün etek giyebilirdim. Mesela yazın yazlığıma gittiğimde şort bile giymiyorum hep etek, ama yazın İstanbul'dayken çok nadir etek giyebiliyorum. He İstanbulda' da çok etek giyen mevcuttur ama ben yapamıyorum. Bazı semtler var kaldırıyo, bazı semtler pantolonu bile kaldıramıyor malesef.

Seçme ve seçilme hakkımız var birde

Son düzenleme:
Uzun etek sevmiyorum kısa etekte de rahatsız oluyorum, erkekler daha çok bakıyo iğrenç yaratıklar pantolonla tamamen örtülmüş hissettiğimden sürekli pantolon giyerim kadınlıktan uzaklaştığımı da düşünmüyorum. bacaklarımı deniz dışında cıbıl bırakmam kusura kalma seda bacım bizde koca bitane :)

Günlük hayatımda genellikle pantolon tercih ederim
Pantolon da giysem gayet kadınsıyım
Daha çok özel günlerde mini eteğimi giyerim
Pantolonla erkeksi olunmaz fiziksel yapı ve karakter meselesi o

Konuyu okuyunca "iyi ki izlemiyorum" demekten kendimi alıkoyamadım.
Ağzı olan konuşuyor..

etek giyemiyorum, çok nadir davetlerde o da kalem etek.
pantolon giymeyen kadın nadir..
o zamansa kocalarımız ne diye tutuyo bizi evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…