- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.211
- 698
Duvarı delip hamile kalan mahkum kadın geldi aklıma hahaahhahaGeçmezmi hiç duvarı bile deler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duvarı delip hamile kalan mahkum kadın geldi aklıma hahaahhahaGeçmezmi hiç duvarı bile deler
Geçen konu vardı çarşı pazar dolaştım elim heryere değdi sonra vajinaya dokundum acaba birinin spermi elime bulaşırsa hamile kalırmıyim diyen birileri oldukça kottan sprem geçeceğini düşünen birileri oldukça teşekkür ettim yüzüne üfledim hamilemiyim diyen başka gezegen varlıkları da olabilirTeşekkür edilerek hamile kalınıyor sanıyor
Şimdi baktım dört konusu var hepsi de aynı. Öfff kesinlikle dalga geçiyor.Geçen konu vardı çarşı pazar dolaştım elim heryere değdi sonra vajinaya dokundum acaba birinin spermi elime bulaşırsa hamile kalırmıyim diyen birileri oldukça kottan sprem geçeceğini düşünen birileri oldukça teşekkür ettim yüzüne üfledim hamilemiyim diyen başka gezegen varlıkları da olabilir
Geçen konu vardı çarşı pazar dolaştım elim heryere değdi sonra vajinaya dokundum acaba birinin spermi elime bulaşırsa hamile kalırmıyim diyen birileri oldukça kottan sprem geçeceğini düşünen birileri oldukça teşekkür ettim yüzüne üfledim hamilemiyim diyen başka gezegen varlıkları da olabilir
Şimdi baktım dört konusu var hepsi de aynı. Öfff kesinlikle dalga geçiyor.
ögretmendi yanlış hatırlamıyorsam ,
ögretmen odasında falan diyordu
Dalga falan asla değil kimsenin vaktini almam20 ağustosta açmış ilk konuyu dalga tabiki önceki sayfada yazdim
Öğretmen mi onu hatırlayamadım ama.öyleyse çok daha vahim durum bence
Size neden inanalım ?Dalga falan asla değil kimsenin vaktini almam
Şimdi ben sana yolladim ya googleye yaz diye baktin mi hamile nasil olunuyor diyeDalga falan asla değil kimsenin vaktini almam
Şimdi ben sana yolladim ya googleye yaz diye baktin mi hamile nasil olunuyor diye
Bu 4.konusu 1 ay içinde
BencedeSizin gibiler üremesin ya.
Ertesi güne kalan pilav aynı tadı vermez. Aynı konuyu niye açtıysa. Rabbim akıl versin böyle kullarına.Artemissisipi yetiş bacım tam kot üretim bebek merkezi hastası hemen kabul et kızımızı doğuracak hamile sonuçta
Yavrum sana kimse anlatmadimi sprem dediğin şey o kadar güçlü ki bekaret kemeri de taksan o geçer
Geçen yazdım aman ha yırtık kot giyme o zaman ikiz bile olur
Geçmez merak etme canım benimMerhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Aynen ya googleden görüntü attım diyor ki eksik bilgi veriyor dalga geçiyor bizle bir ay içinde 4 konu açmışErtesi güne kalan pilav aynı tadı vermez. Aynı konuyu niye açtıysa. Rabbim akıl versin böyle kullarına.
Zekâsız beyin de bir şeye benzemiyor be Parem. Esprileri anlayamaz şimdi, boşver.