Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya Kurusu

kkebelekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
46
0
36
Ankara
Kızlar benim saç rengim koyu kumral. Bugün saç için papatya kurusu aldım.Tam olarak nasıl kullanmalıyım biraz bilgi verirmisiniz.Ve satın aldıgım kız bana losyonda var istersen sacın renginin acılmasına yardımcı dedi ama almadım ondan. saç rengim açılırsa tam olarak nasıl bir renge dönüşür ? Biraz bilgilendirirmisiniz.

canım papatya kurusunu kaynatıyorsun onun suyuyla saçlarını yıka ve güneşe çık açılır tatlım.balkonda oturup güneş dönsen bile açılıyor arkadaşım denemişti...

Kızlar benim saç rengim koyu kumral. Bugün saç için papatya kurusu aldım.Tam olarak nasıl kullanmalıyım biraz bilgi verirmisiniz.Ve satın aldıgım kız bana losyonda var istersen sacın renginin acılmasına yardımcı dedi ama almadım ondan. saç rengim açılırsa tam olarak nasıl bir renge dönüşür ? Biraz bilgilendirirmisiniz.

papatyaları suyun içine atıp kaynatıyosun.sonra o suyu soğutuyosun.daha sonra süzgeçten geçirip bi şişeye koy.gün içinde arasıra saçlarını bu suyla ıslat ve güneşe çık. uzun süre dur ama güneşte. 1-2 hafta boyunca tekrarla bunu.
1 günde renginin açılmasını bekleme. ben çocukken bütün gün saçımı ıslatıp güneşte durmuştum ama hiç bişe olmamıştı. 1-2 hafta yapmak gerekiyomuş bunu. birde netten okuduğuma göre bi kaç ton açıyomuş saç rengini.çok açmasını bekleme.
hamileyim saçımı boyatamıyorum o yüzden bunu bende yapmayı düşünüyorum...............

hadi bakalım umarım işe yarar.......:34:

Son düzenleme:
ben küçüklüğümde çok yapardım , hatta saçıma boya sürene kadar da hep yaptım her sene mayıs ayında papatya toplar eve gelince kaynatır süzerdim. Kalan suyu şişeye doldurup , banyoda saçımı şampuanla yıkadıktan sonra o suyla durulardım veeee balkonda mayıs güneşinin altında kafamı aşağı eğip kuruturdum , eger kumralsan çok hoş açık kumral sarı olur saçların.. O kadar güzel bi renk oluyor ki bebek saçı gibi bence dene mutlaka :97: doğal saç rengim gelsin bende yapmaya başlıcam harika oluyor..

tşkler :) okul oldugu için deniyemiyorum ama kapadındıgı günden itibaren baslıcam cok sağolun inş işe yarar :)

Back
X