- Konu Sahibi Papatyam1990
-
bu sayfa uyumuş anlaşılan
herkesin yolu açık olsun
bayanlarrr dun ıstedıgım kıloyu vermemın sımarıklıgıyla dısardan burger yedım(( sonra o kadar dolastım kı umarım o kalorılerı yakmısımdır.aksam memleketten gelen kolımızı almak ıcın otogara gıttıgımızde bıde ne goreyım: annem....suprız yapmıs cıkmıs gelmıs cok mutlu oldum.
bugunkı menum:sabah 2 yumurta 2dlm ekemk 1ksk pekmez bıtkı çayı
ogle:4 tane etsiz çiğ kofte 1 domates 1kase yogurt
ara:1havuc
aksam fırında balık,1dlm ekmek,salata
aksam annemın getırdıgı sutten sutlu kahve yapmayı planlıyorum.
spor ısını ne yaptınız verdıgım lınklere bakan varmı?
burcucum uyumuş yerine herkes çok yogun galıba kosusturuyor desen daha dogru olurdu.
spor ısını ne yaptınız verdıgım lınklere bakan varmı?
Arada bir kendini abartmadan odulendirmen lazim canim bisicik olmaz bide yurumusunAnnen'de gelmis gozun aydin :) Hangi bitki cayini iciosun canim?
Spora gelince benim kondisyon aletim geldi evde kurucam yarin esimle ona baslicam gunde 1h30 iyi yag yakiomus sizin linklere daha bakamadim canim firsatim olmadi ama yarin mutlaka bakicam.....
Bu arada ben BIKTIM her insanlar hangi ortama girsem kilodan bahsediyo diyeten bahsediyo kafana takma filan diolar yaw ben takmiyorum diyeteyim iste siz niye ikide bir aciosunuz......Kendimi biraktim hani guzel giymiyorum filan niye kendine bakmiosun diyorlar bilmezler ki bir tir dolusu kiyafetim oldugunu ama icine girmedigimi !
verdiğin linklere baktım ama yapamadım çünkü bel fıtığı var bende ve çok zorladı belimi bırakmak zorunda kaldım benimde evde adım atmamı sağlayan bir aletim var onun tepesindeyim günde 10.000 adım atmamız lazımmış adım ölçer alıcam..amacım günde 10.000 adım atmak öncelikle fazla hareketi olmayan biri için
fıtıgın varsa onları deneme bırdaha bence benı bıle cok zorladı.dedıgın aletı bılıyorum ekonomık,masrafsız,az yer kaplayan pratık bısey.bekarken ev sahıbı eve bırakmıstı orucluyken gunduz 500 aksam 500 yapıyodum orucla cok zorlandım ama acayıp kılo vermıstım.evlenınce almak ıstedım esım kosu bandında ısrar ettı.aldık ama suan kızıma yarıyor.zor bır kızım var. pencere ile kosu bandı arasına hamak kurduk.kullanamıyorum
ayrıca 10.000 adım ne demek woowww hergun tamamlasan acayıp kılo verırsın kesınlıkle
millette laf cok canım ya.o kıyafetler dursun gozunun onunde ıcıne gırıp kendıne baktıgını hayal et.hatta gıymeyı dene benım bır beden kucuk bır pantolonum olur hep dolapta haftada bır ıcıne gırıp dugmeyı kapamayı denerım :)) dogumdan sonra 46ya gırıyordum dugmeyı kapatamıyordum 2ay once 44 girdim dugmeyı kapatamadım sımdı 44bol gelıyor ama 42nınkını kapatamıyorum.yan bolgelerım sporsuz erımıyor.
kondısyon aletını merak ettım nasıl bısey?fotografının oldugu bı lınk atarmısın?
bitki çayı olarak tane rezene ve kımyon karısımı ıcıyorum.bazende sut olsun dıye humanayı babam rezeneyı bırakmam ıcın ısrar edıyor.bı ara bıtkılere merak sarıp denemıstı bazılarını.cogu rahatsız eder dıyor.
bakalım adım ölçer aldım elime ulaşınca başlıcam adınlarımı saymaya kontrol etmeye
yuruyusu begendım burcu.10.000e ulasabılıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?